Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobrý den. Ve vašem blogu mi jen chybí vysvětlení toho, jak to , že když vy jste sotva dobíhala na záchod a cestou posazovala děti na nočníčky, ale proč vás NE a sestru paní Michálkové . ANO, někdo na tom záchodě fotografoval... Nejde teď o to batole na fotografii, ale o toho, kdo stiskl spoušť.

0 0
možnosti
DS

Dobrý den, paní Řápková, nechybí. Mně přijde pravděpodobnější, že "spoušť" mobilu stiskl starší syn paní Michalákové, kterému tou dobou bylo něco přes 4 roky. Alespoň tak to, údajně, vysvětluje paní Michaláková a mně to přijde pravděpodobné.

Svým dobíháním jsem se snažila ilustrovat naprosto běžnou  "perverzní" přítomnost dětí na WC spolu s hlídajícím dospělým, v tomto případě paní Sovkovou.

1 0
možnosti
Foto

J55a67n57a 61M84a60j72o84v59á

13. 3. 2015 19:20

Dovolím si téma maličko rozšířit, (aniž bych se tím chtěla jakkoliv názorově vymezit proti tomuto kolu mediálního obrazu případu Michalákových. Publicita je věc ošidná a troufám si tvrdit, že do ŽÁDNÉHO případu, v němž jsou zapojeny děti, mediální kampaň prostě nepatří. Protože za chybu dospělých (ať už rodičů nebo institucí) platí děti vždycky. Při medializaci několikanásobně.

Vlastně ani nevím, jestli jsou média dobrý sluha, ale rozhodně jsou zlý pán a bylo jen otázkou času, kdy se nějaké nechutnosti (opravdu teď a za sebe ani jindy) neřeším jejich reálnost, objeví. A paní M. s vydatnou pomocí řady podpůrců média sytila a krmila více než dobře. A tak se teď média chtějí jejím příběhem sytit dál. Chtějí. A budou.

Podporovatelé? Ti se tiše vypaří (dokud se cítili silní se svými plamennými meči, pak byli plni vášnivé podpory nepřipouštějící diskusi - třeba jen o té medializaci, jakmile se na ně někdo zamračil, tiše mizí) a skutečně se na ně zapomene. Ne už na Michalákovy. Náš malý český svět nezapomíná a jen zřídka odpouští. 

A fakt, že kluci jsou českými občany a měli by být "doma" (v republice) jakoby se z celého problému snad i vytratil.

1 0
možnosti
EM

Máte pravdu, že případ zmedializovala paní Michaláková. Ale kdyby toho nebylo, tak by se nepodařilo vybrat peníze na norské advokáty (kteří jsou opravdu drazí) a ani nikdo další by pro chlapce nehnul prstem. Nebo myslíte, že ano?

3 0
možnosti
JP

J84a23n 97P46a80v55l50í78k

13. 3. 2015 16:10

Máte pravdu v tom, že ty vaše soudy jsou vskutku neodborné a ve výsledku mylné.

0 0
možnosti
DS

Tak hlavně, pane Pavlíku, že Vy jste dostatečně erudovaný k těm Vašim, děkuji za příspěvek

2 0
možnosti
Foto

Na stránkách svobodného fora se objevil chat s tou La Fey nebo Le Fay. Kdo se v tom má vyznat? Pokud byl dosud někdo na pochybách, po přečtení onoho chatu pochopí, co ta ženská a celý ten plátek je zač. Tématem, se snahou být maximálně nezaujatý se zabývám i já :

http://martinbraun.blog.idnes.cz/c/453452/vlastenci-kde-jste-ozvete-se.html

1 0
možnosti
JO

Chat jsem si přečetla. Naprosto sebestředná osoba, přesvědčená, že jen ona přesně ví, kde je pravda. Ona se kauze věnovat smí, protože všechno ví. Ale nikdo jiný nesmí, politici se mají věnovat něčemu jinému, Zeman se má Norsku omluvit. Docela urazila Dominika Haška, že prý se má příště raději věnovat puku. Asi netuší, že je vystudovaný učitel.

Podle ní vlastně za celou medializací stojí Kreml;-D a pak taky čeští náckové;-D

4 1
možnosti
MP

Mám podobný názor i zkušenosti. Někde do diskuzí jsem již popsala své zkušenosti a příhody na téma Děti a WC.

Mně ale vadí ještě další věc. Paní Sovková má osmiletou dcerku a ta se klidně může stát terčem nadávek a posměšků kvůli fotce své mámy. Ti kluci v Norsku se k tomu nedostanou, česky neumí. Ti lidé, co to uveřejnili do novin, se dopustili strašně sprostého jednání vůči Sovkovic rodině. Co chce E. Michaláková - jen možnost být se svými dětmi. Co sleduje ta MLF? Co ona získá? Jen vyšší čtenost. Za cenu, že ublíží dalším malým dětem. Jí žádný postih nehrozí. Těžko kritizovat Norsko, když u nás taková nesoudná osoba může někomu škodit jen pro prospěch svůj a svých chlebodárců.

4 1
možnosti
JO

Máte pravdu. Ta paní MLF se snaží z nějakého důvodu škodit celé rodině. Já neříkám, že je v rodině Michalákových vše OK, protože to prostě nevím. Ale to, co vyvádí ta paní MLF, to mi rozum nebere. Aniž cokoli ví, tak jí jen škodí, pomlouvá a hledá na ní špínu (nebo možná i špínu sama vyrábí, co my víme).

4 1
možnosti
EM

Karma R^

Samozřejmě odpůrcům paní Michalákové, kteří používají argumenty jako "už od pohledu na ni mi bylo jasné, že je odebrání v pořádku" nebo "celá rodina jsou devianti a psychopati" (asi v Norsku nechávají takové lidi běhat na svobodě a pracovat v mateřské školce), se fotky hodí a hned se jich nadšeně chytili. O nezávislosti názoru SF na kauzu paní Michalákové si myslím svoje. Kde vůbec sehnali ony inkriminující fotografie a kdo ví, co na nich vlastně je a zda jsou pravé. O tom, že to údajné přiznání na FB neexistuje, jsem už psala i jinde.

4 1
možnosti

Přesně napsáno... něco podobného jsem zjednodušeně napsala do diskuse pod onen článek na SF

Jinak k osobě oné autorky (MLF) - nevím, jestli znáte její dokumenty, jsou sice dobré, ale některé z nich velice manipulativní... ta paní se prostě neštítí upravovat si pravdu tak, aby vyzněla, jak potřebuje

7 1
možnosti
JO

Co se týká paní MLF, tak ta, aniž by měla znalosti o celé kauze, prakticky od začátku píše o Michalákových jen negativně, až hodně zle negativně. Já nevím, co se v té rodině dělo, ale vše, v čem má prsty paní MLF je pro mě krajně nedůvěryhodné.

2 1
možnosti
OP

R^Před několika dny jsem nahlédla na Svobodné fórum a troufám si myslet, že jeho provoz hradí Norské fondy

4 1
možnosti
DS

Paní Pavlíková, dneska jsem při dohledávání materiálů nahlédla na stránky SF a byl tam rozhovor s autorkou (nebudu ji propagovat, proto jen MLF), která tuto spojitost tvrdě popírala. Jestli on nebude žačkou pana Plzáka (Zatloukat, zatloukat, zatloukat). Jinak děkuji za návštěvu a příspěvek :-)

2 1
možnosti
LR

Přesně tak.

Ty mrávkárné žblebty v těchto diskuzích mohou být pouze od někoho, kdo neměl malé děti, nebo mu už paměť neslouží.

Já mám občas na krku dvě malé holčičky a celou řadu fotografií, kde by mne patrně rovnou zavřeli neb "nezaujatým" by bylo okamžitě "zřejmé", že jde o zneužívání a dětskou pornografii.

6 0
možnosti
DS

Také to tak vnímám, pane Raštico. Donedávna jsem byla ráda, že jsem žena, že ty z obtěžování či zneužívání tak často obviňovány nejsou a ejhle, dvě jednou ranou! inu, kdo chce psa bít... děkuji za návštěvu a přeji hezký den :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1773x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.