Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J80o50s31e82f 39B91á93r23t88a

28. 4. 2020 16:18

Máte hodně rozervané nitro, tak se ponořit do jednoho problému. A to máte 3 děti. Neptají se vás co pořád píšete? Víte proč nepíši blogy - nebyly by objektivní a o to nikdo nestojí.

2 0
možnosti
DS

Budete se divit, ale moje děti jsou na mne pyšné. Je mi vás líto, že nedokážete psát blogy, ale to je jen Váš problém. On totiž blog je o postojích a názorech. A tak, jako neexistuje jediná pravda, neexistuje nic, co by všichni označili za objektivní. Takže děkuji za povzbuzení, protože komenty, jako jsou ty Vaše, mne v mém snažení jen posilují.

4 0
možnosti
Foto

Já bych to tak černě neviděl. V Anglii museli kdysi dát ve sněmovně sedadla obou hlavních znepřátelených partají daleko od sebe na délku kordu v natažené ruce!

Proč si myslíte, že u nás je vstup do sněmovny se zbraní zakázán? Nebýt toho, tak máme každý týden doplňovací volby. R^

2 0
možnosti
DS

Jen taková úvaha, jako hromadná odpověď těm, kteří mne obviňují z neobjektivity a z nedostatečného počtu příkladů i z druhé strany. Víte, mně moji rodiče pokaždé, když jsem nějaký svůj čin ospravedlňovala tím, že "ale vždyť on/ona/oni přeci také...." odpovídali: "A když ostatní skočí z mostu, skočíš taky?". Takže nikoliv, to, že se Topolánek, Kalousek a jiní chovali jako hulváti, to zkrátka neospravedlňuje další politiky, ergo premiéra (ať je jím kdokoliv, nemusí to být vůbec AB), aby se jako sprosťák a hulvát choval on sám. Aby používal insultace namísto argumentů. To se zkrátka nedělá a člověk na takovém postu by měl být natolik erudovaný a přirozeně inteligentní, že by se k takovému stylu chování vůbec neměl snížit.

4 2
možnosti
PC

Paní Stárková,

to, co Vám říkali vaší rodiče, je ve správnou chvíli a na správném místě samozřejmě pravda. Prostě nevymlouvat se.

Ale pokud chcete poukazovat na něčí nevhodné chování a psát o tom relevantní, důvěryhodný článek, pak ale není v rámci objektivity akceptovatelné, když si vyberete jednoho konkrétního politika a jen na něm odsuzujete nevhodné chování, jako by se jednalo jediný případ a široko daleko nic. Objektivní a důvěryhodné by bylo celkové zamyšlení nad odpudivým chováním naprosté většiny dnešních politiků a odsouzením jejich nepřijatelných vulgarismů, z čehož by pak měl vyplynout konkrétní závěr, např. v podobě dalekosáhlých dopadů odporných politickych praktik nejen na děti a mladé, ale na celou společnost.

Pak bych takový blog považoval za seriózní, hodný zralého dospělého člověka, jehož optika má podobu širokého kužele, a ne jen tenkého paprsku.

4 3
možnosti
Foto

Všechno to nadělení spustil Benda svým výrokem o lůze a Langer přirovnáním Špidly k Berijovi za nadšeného potlesku Topolánka. Tehdy se to mělo zastavit, dnes už je pozdě.

0 1
možnosti
DS

děkuji, Tomáši :-)

0 0
možnosti
PC

Paní Stárková,

aby měl blog jistou úroveň, pak je nutné se oprostit od černobílého vidění. Mně osobně leží Babiš (a všichni ostatní) u paty, ale vadí mi, když se podlé a odsouzeníhodné nešvary vidí a kritizují jen u těch (toho), kteří někomu "politicky" leží v žaludku. A platí to nejen pro politickou scénu.

Morální úroveň člověka koresponduje totiž s jeho vyváženým postojem a smyslem pro celistvý střed, v němž je obsažena poctivá pravda, vyváženost a sebereflexe.

12 3
možnosti
PC

... a ještě k Vaší nevinné otázce na adresu politiků, cit.: "Ale dospělí, seriózní, vzdělaní a erudovaní lidé?...." sdělím jen to, že většina dospělých lidí jsou dospělými jenom fyzicky. Vzdělaných (opravdu VZDĚLANÝCH!) a seriózních je menšina. Erudovaných odborníků je jistě dost (politici však ani náhodou!), ale to ještě neznamená, že jsou také skutečně dospělými (vyzrálými!) a seriózními jedinci!

3 1
možnosti
JT

J94i43r54i 86T66i31c40h34y

27. 4. 2020 16:44

Ze poslanci nemohou byt stihani za sve proslovy v parlementu je bezna a nutna praxe i jinde. Ovsem pokud nekdo urazi, muze byt vyzvan predsedou (speaker) k omluve, pokud se neomluvi, muze byt vyloucen ze zasedani na urcitou dobu.

5 0
možnosti
JL

Pane Tichy. Trochu vas opravim. Ne "Speaker", ale eticka komise casti parlamentu, kde se urazka stala. Ta navrhuje i trest.

0 0
možnosti
JL

Babis mysli, ze by mel mit pravo beztrestne urazet...? Hm, neni divu, kdyz jedna po vzoru sveho nadrizeneho... Ten se neomlouva ani kdyz mu to soud naridi! Nejlepe se k takovym zpusobum hodi vyrok pana Shakespeare: "Je neco shnileho ve state danskem, ceskem atd".

5 2
možnosti
JL

Pani Dášo Stárková.V modernejsim demokratickem state by premier nemel byt clenem Snemovny. Jako nositel VYKONE moci ve state, je neslucitelne byt take nositelem te moci ZAKONODARNE.

Jenze v tom nasem Kocourkove je vse mozne. I prezident jiz dnes pozadudeje od soudu byt politicky. Tedy odhodit uvahy soudni.

Proto se nedivme, kdyz uvidite neco protizakone od nasich politickych vedoucich. Vzdyt vyrostli v dobe, kdy vladl pracujici lid a vyrustali na ulici.

3 2
možnosti
JT

J12i65r47i 26T27i70c24h95y

27. 4. 2020 16:46

Jsou staty, kde premier musi byt clenem parlamentu.

2 0
možnosti
AL

Marek Valiček 21940

Facebook

vcera vecer bylo na CT mozno shlednout dokument o ruskych trollich farmach

doporucuju nahlednout i panu Nozickovi

+2/0

doporučit

27.4.2020 16:01

reagovat

1 1
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.