Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HK

Muslim má lhaní ostatním nařízené. Doporučuji přečtení diplomatických příruček, část chování se k muslimům.

2 0
možnosti
EV

Výborně napsáno. Naprostý souhlas. R^

4 0
možnosti
SB

K té válce děloh: Nevím, do jaké míry to  muslimové pojali jako taktiku a do jaké míry to vyplývá z jejich nevázaného a lehkomyslného způsobu života. V praxi je však jedno, která z těch dvou variant platí, jelikož jejich početní přírůstek tak jako tak je realitou.

Avšak v každém případě tím, že to tady ovládnou svým počtem, si to zkazí i pro sebe. V té Evropě, kam se po statisících hrnou, to zatím ještě jakž takž funguje právě proto, že jich je tady stále ještě určité omezené procento, které evropské sociální systémy ještě zvládnou ufinancovat a uživit.

Takže až tady jejich procento v zastoupení zdejšího obyvatelstva stoupne natolik, že si budou moci říci, že to tady ovládli, zjiští, že sami mají hlad.

9 1
možnosti
Foto

Lehkomyslný způsob života? Já myslela, že jsou upjatí, a bez nařízení koránu si ani nepšouknou.

0 0
možnosti
SB

Domnívám se, že při hodnocení takových osob mnozí lidé zapomínají na jednu z hlavních inspirací, které mohou u některých jedinců vést k psaní podobných blábolů: Není to ani láska k příslušnému tématu (v případě paní Maruškinové k islámu), ani to, že by měli doopravdy ty názory, které tady vytrubují do světa, nýbrž určitá potřeba extravagance. Ti lidé v hloubi duše pravý stav věcí znají. Ale právě proto, že vědí, že je to problém, cítí potřebu jít proti proudu a oponovat většinovému názoru. Určitá demagogie je jejich psychickou potřebou.

12 1
možnosti
Foto

Demografické prognózy a studie jako tato

http://zpravy.idnes.cz/projekce-zastoupeni-nabozenstvi-v-roce-2050-fix-/zahranicni.aspx?c=A150404_151114_zahranicni_ert#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zpravodaj&utm_content=main

Tu tezi o dobytí pomocí děloh vylučují.Pořád dokola se tady přetřásý výrok jednoho Imáma místo aby se hodnotila realita.

Svoboda nejsou jen výhody. Pokud chceme svobodu nemůžeme ji upírat druhým. Pokud chceme být součástí vyspělého světa a profitovat z něj musíme se podílet i na jeho "nevýhodách".

Nemůžeme strkat(nechceme) přijít s Islámem do přímého styku, ale faktem je, že už dnes jezdí do muslimských zemí desítky a možná statisíce čechů ročně. Již dnes k nám jezdí tisíce turistů od nich. Naše firmy jsou závislé na obchodu s muslimskými firmami....

Není možnost jak zůstat svobodní a vyhnout se islámu.

1 9
možnosti
SB

Nikdo vás nemusí se islámu vyhýbat, ale rozumní a inteligentní lidé se o to vždy budou snažit.

8 1
možnosti
KB

Kdybych mohla, dala bych karmu třeba 100x ;-)

12 0
možnosti
JV

J26a48n 96V65l89č53e67k

8. 4. 2015 7:43

Já taky, ale dal jsem aspon jednu.R^

5 0
možnosti
PF

Zlatá slova, do kamene tesat.

Karma a moje poděkování jsou vaše.

11 0
možnosti
KC

Vřele souhlasím. Názor autorky tohoto blogu je z naprosté většiny míněním většinového českého občana. Paní Maruškinová se prezentuje spíše jako recesistka.

22 1
možnosti
Foto

Ode mně samozřejmě karma. Myslím si ale, že reagovat na články autorky, kterou citujete v názvu je naprostým mrháním času. Stejně tak se vždy podivuju, kolik diskutérů se nechá zlákat do diskuse pod jejími výtvory. A tak i to co jste napsala, ona nikdy neuzná, i když je možno docela otevřeně pochybovat o tom, že by vaše slova nechápala. Jenže to není jen ona. Řada lidí žije podle představy, že když se jích to osobně a bezprostředně netýká, tak se tím nebudou zabývat. Že je to krátkozraký přístup, to budou mít, obávám se, možnost brzo poznat. A nejen oni. My všichni. Ostatně, i takové Švédsko už poznává, do čeho spadlo a hodně se začíná divit.

21 1
možnosti