Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Díky, že jste ten blog napsala,. To, co píšete, jsem jen zaslechla na  Radiožurnálu. Proč nás nikdo více neinformuje. Média leccos zamlčují.

1 0
možnosti
JH

A toto se tam děje za bílého dne, bez jakéhokoliv zájmu francouzké policie! Umíte si přestavit, jak to tam vypadá v noci?

https://www.youtube.com/watch?v=ieo_Cz1NmNw

3 0
možnosti
DS

děkuji, pane Hučko, za podporu mých slov. Omlouvám se, že jsem Vám "vzala" téma, ale snažím se upozornit lidi, že už je vážně zle a ty, kteří stále věří v multikulturní přínos globalizace, co nás čeká za sousedy a že je nejvyšší čas se sjednotit ve snaze tomuto zabránit.

Nevím, co se přeje řidičům, ale hodně šťastných jízd a já dodávám Boží požehnání.

3 0
možnosti
JH

Jakožto řidič z povolání, který do Anglie občas jezdí, mám i já zkušenosti s tím, o čem se v článku píše. Nicméně z Calais jezdím minimálně a využívám jiné přístavy. Bohužel, anglické zákony jsou postaveny tak, že i když projdete třeba rentgenem, uhlíkovou zkouškou a fyzickou kontrolou ve francouzském přístavu, a na lodi se vám do návěsu dostanou, což není nic neobvyklého, tak to odnese řidič. Sice teď už ty pokuty nejsou tak drastické, ale ještě před několika lety byla za každého černého pasažéra pokuta 2000 liber. A tu musel zaplatit řidič, nebo dopravce za řidiče.

6 0
možnosti
MK

Koukám, že Ahmed ibn Polický opět exceluje. Dnes jsem hubil slimáky. správně plzáky, solí. Na nich je přesně vidět co způsobí nějaký invazní druh, když se dostane někam, kde nejsou přirození nepřátelé. No a Ahmed je jeden z těch, co sem ty invazní druhy tahají

9 1
možnosti
Foto

Nějak netuším proč ten člověk když je slyšel jak se mu vloupali do auta to nenahlásil úřadům.

Spíš to působí dojmem, že si od nic vzal peníze, pašoval je vědomě a pohádku o vniknutí si vymyslel když to prasklo.

podobně to bylo s běženci u nás a je všude jinde na světě.

0 23
možnosti
SS

Na pohadky jste tu vy Achmede ...

12 1
možnosti
JK

V Americe je tradice, že vedle řidiče sedí ten, kdo první řekne "shotgun" - brokovnice. Tato tradice naráží na fakt, že v dobách dostavníků seděl vedle kočího střelec, který sice nemultikulturně a politicky nekorektně zato však účinně přesvědčoval všelijaké bandity aby odprejskli, jinak že je odprejskne sám.

11 0
možnosti
JR

J73a28r74a 96R95a74n85k

24. 5. 2015 17:30

Bohuzel i v Americe a Kanade jezdi ridic vetsinou sam, vetsina z nich ma s sebou kocku nebo maleho psa. Ale nic takoveho se zde nedeje. Znam dva Slovaky dalkare, kteri jezdi pravidelne Vancouver-Toronto a pak dolu az Texas a vetsinou jsou mesic az dva na cestach. Stale se spolu vsichni domlouvaji a vetsinou nikde neparkuji samotni.

Za nekolik poslednich let deportovala Kanada 15.000 ilegalnich, kteri se navic provinili, podle zprav kazda jedna deportace stala ca. 30.000,--$. Na jednoho deportovaneho dva "agenti", ti ho pak nekde musi nekomu predat s mensim letadlem a zaplatit, do Somalska napriklad zadna spolecnost neleta, takze vzdy musi najit nekoho odvazneho, ktery pak deportovaneho vysadi pobliz hranice....nekde, kde nic neni, taky ne prilis lidske, ale kam kraci humanita?

1 1
možnosti
JO

90% tzv. uprchlíků jsou mladí, všehoschopní muži. Své rodiče, děti, ženy nechali doma a vydali se za "lepším". Už to o nich dost vypovídá. Strach o ty, které ve své zemi nechali, evidentně nemají, protože jinak by je neopustili. Je jim totiž jasné, že ilegálním překročením hranic cizího suverénního státu překračují zákon a nemohou tušit, jestli se se svými rodinami setkají za rok, dva, nikdy...Takže o své rodiny se skutečně nebojí. Naopak, své rodiny nechali tzv. ve štychu. Jde jim jen a pouze o lepší život. Ale ne, že by se o lepší život snažili ve svých zemích, vydávají se do zemí, kde se o ty lepší podmínky postarali lidé, kteří v nich generace žili. Nechtějí zlepšit svou zem, chtějí parazitovat v jiné.

17 1
možnosti
JJ

Asi bude potřeba natáhnout podél kamionu elektrický ohradník. O takových věcech čtete v českých novinách vyjimečně, ale o potřebě tyhle agresivní lidi přijímat jsou články každý den.

12 0
možnosti
Foto

I63v74o 91C57i29l63i59c39h

24. 5. 2015 16:57

Je to hrozné ;-€

8 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.