JENNIFER LOPEZ V PRAZE-JAKO JINÉ HVĚZDY???

  Přijela a náramně koncertovala! Přijela busem,bez velkých požadavků,prostě pracovně!!  

 

Ten její bus je tak pracovní a natolik obyvatelný,že bych v něm chtěla bydlet,  objet svět! Trošku bych ho přestříkala na nějaké neutrálno,bych se obešla bez  těch velkých pozorností a následujících ovací,ale dovedu si představit,že z něj někdy nad ránem po projeté noci vylezu, v pohodlném oblečku-snad  i pyžamu ,a pár zdatných chlapíků mě doprovodí do přeci jen pohodlnější,měkké,třeba středoevropské postele.Tam padnu a nikdo a nic mě z ní nevytáhne dřív,než moje kosmetičky,vizážistky,oblékačky,česačky,ladičky,krmičky a další neurotičky, neuznají za nutné!

Pak velmi unavená,nevyspalá a nenaladěná,bych se snažila všemi vnitřními výboji dostat do jakési „předformy“,nasadila tu nejnejpříjemnější masku a prohvízdala a proječela se  na své životní jeviště,kde už jsem v klidu,sama za sebe,znovu nabitá,jedinečná,silná,nadaná,skvostná a krásná!

Tak bych si to nějak představila, a tak nějak ještě lépe a hlavně mile  a nadmíru profesně  to dokázala Jennifer a muselo jí to stát více úsilí,než mě v bujarých představách!.

Krásná,hebká,zlatavá a ojedinělá ,podívám se na její matku a je vše v nejlepším pořádku!

Nadání,píle,pokora,vděčnost,láska,to vše jde správně ruku v ruce, a tato –nyní již dáma,to jen potvrzuje!

 

Mějte se krásně,Vaše Dagmar

Autor: Dagmar Frantová | sobota 27.10.2012 8:32 | karma článku: 9,77 | přečteno: 9589x