Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

/dev/null

28. 1. 2012 13:23
Naprostá blbost

Tito lidé budou mít stejný úspěch, jako anarchysti před sto lety, kteří také bojovali za svět bez jakýchkoli pravidel. Dneska o nich většina lidí ani neví. Hlavní problém s jejich fylozofií je v tom, že nezajímá normální lidi, kteří tvoří jádro společnosti. To jsi ti, kteří mají rodinu, práci, přátele..prostě věci, na kterých jim záleží, a ničením společenského řádu by o ně přišli. Stejně tak tito anonymní bojovníci bojují většinou jen do té doby, než tyto věci sami získají. Poté se přesunou na druhou stranu, a ještě rádi budou třeba programovat systém v té bance.

NAvíc jejich možnosti jsou hodně omezené. DoS útoky jsou dětinská hra, za kterou se ale chodí v některých státech nepodmíněně do vězení. Desetitisíce požadavků na nějakou stránku vážně nejsou anonymní,  a pokud, jak píšete, by ten útok měl trvat několik týdnů, tak si pro ně policie dojde i pěšky.

0 0
možnosti
B

BlackWhite81

28. 1. 2012 14:57
Re: Naprostá blbost

no asi jste to vůbec nepochopil, tady se nejedná o žádnou anarchii, ale naprosto normální a přirozený proces vývoje celé společnosti a systému v kterém žije, tedy EVOLUCE!!! A členy těchto nemůžete srovnávat z nějakými asociály jako třeba anarchisty před sto lety, co žili v nějakých dírách či po lesích a neměli žádnou moc, ale anonymous a jim podobní můžou být všichni a můžou jich být za 10-15 let desítky či stovky milionů po celém světě a budou ze všech sociálních oblastí od asociálů a bezdomovců až přes politiky, umělce, vědce, lékaře či právniky. Může to být kdokoliv i premiér země, dnes Nečas, který může normálně přes den chodit na premiérský úřad až příjde večer domů může zapnout počítač a být anonymous, to je na tom to krásné ;-) To nebude žádná válka ani revoluce, to bude jen přirozená evoluce prostě normální vývoj. A kam to dojde a co to s tou společností udělá to ví dnes jen Bůh.

0 0
možnosti
P

Pavel_D

28. 1. 2012 11:38
Bravo a karma!

Magický rok 2012 přeci jen přinese začátek velké změny. Byl bych rád, kdybychom se jí dožili i my, dříve narození, co jsme zažili zklamání po roce 1948, 1968 i 1989 a přesto stále doufáme. Dum spiro, spero. I my se musíme přičinit.

Kde začít - podívat se na zoubek cenzorům diskusí na iDNES.

0 0
možnosti
H

hamry

28. 1. 2012 9:16
Mysleli, že

elektronikou ovládnou svět. Řídit nás, kontrolovat nás na každém kroku, vymazat naše myšlení a vnutit nám své, postavit nás do role robotů-jak naivní představa. Copak lze lidské myšlení spoutat? Je totiž neomezené. Jako každá zbraň, vymyšlená kýmkoliv a namířená k omezování lidské svobody a volnomyšlenkářství, automaticky vygeneruje protizbraň, která je vždy účinější, než ta původní a bylo jen otázkou času, kdy se to stane. Ten čas nyní nastává. Budou poraženi, svoji vlastní zbraní.;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2976x
"Jediným smyslem života je cítit a sdílet skutečnou lásku hlavního zdroje. Jedinou skutečnost. A pak? Pak si dělej co chceš"                      

Filip Czudek   XEXUS.LOVE            

Seznam rubrik