Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

1. 10. 2009 21:39
Nezapomínejme na zločiny "demokratů"

Právě oni totiž ve vraždách drží neslavné prvenství.

Touha ovládat a manipulovat s lidmi, vymývání mozku a totální demagogie, i to je vlastní dnešním demokratickým režimům, protože jak jinak lidi donutit, aby dobrovolně ve volbách hlasovali proti svým zájmům, tedy volili pravici? 

0 0
možnosti
MP

admiral666

1. 10. 2009 23:01
Re: Nezapomínejme na zločiny "demokratů"

Je to tak, kapitalismus a konzum musi byt odstranen.

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik

1. 10. 2009 18:47
Špatné počty

Vaše počítání je jasně o nenávisti ke křesťanství! Jako ostatní multi-kulti socialisté dáváte dohromady pokusy o rozvoj lidstva, i když někdy omylné, s profesionálními darebáky. To, že útočíte na křesťanství je jasné z toho, že říkáte církve, jiná náboženství je totiž nemají! A je celkem nefér srovnávat církve s nacismem a komunismem. Proto, že církve tuto civilizaci vytvořily, a samozřejmě, jako u každého velkého díla, šlo o pokus a omyl! Určitě se musím dívat na nějaké upalování v 15. max. 18. stol, než na genocidu 20. stol. když už všichni věděli, že vražda je vražda, i když jde o tzv. dobro věci! Takže suma sumárům, váš příspěvek patří k těm, co souhlasí z likvidací naší civilizace!

Holt, ať žijí ti, co mají komlex zlého, bílého muže! A užijte si ho, za 50 let už Vám tento komlex, a hlavně diskuze o něm , v Evropě nikdo neumožní! Pokud se nevzpamatujeme! 

Salám alejkum, nevěřící!

0 0
možnosti

peterudes

1. 10. 2009 19:10
Re: Špatné počty

tvrdit, že vraždy milonů lidí ve jménu Boha byly pouze omylem na cestě k vývoji lidstva svědčí o vašem pohrdáním lidského života. Církev žádnou civilizaci nevytvořila, byla spíše brzdou pokroku, ostatně to je vidět na tom, jaký pokrok udělalo lidstvo od 17.století, kdy přestala být moc církve ve společnosti tou rozhodující mocí. Srovnejte si pokrok za čtrnáct století ve kterých měla církev zásadní vliv na světskou moc, tj. doba od roku 300 do roku 1700 a 3 století od roku 1700 do současnosti.

0 0
možnosti
I

IoannesBaptist

1. 10. 2009 13:08
Každý rok

je pouze v ČR legálně zavražděno 30 tisíc nenarozených dětí. Ve jménu svobody a bezbřehého individualismu.

http://www.stopgenocide.cz

0 0
možnosti
MS

calypsol

1. 10. 2009 16:00
Re: Každý rok

Presne jak pisete..."NENAROZENYCH". A jak vime, kdo se nenarodil ten nezil a proto nemohl byt zavrazden. Kdyz tohle budes schopen akceptovat, ulevi se ti a tvuj zivot ziska jiny naboj, jiny smer. Treba se pak zacnes starat o ty miliony lidid na celem svete ,kteri byli skutecne zavrazdeni a mozna zacnes premyslet tak, ze prijdes na to, ze je to castecne i tvoje vina, nebot i ty uzivas vyrobku, ktere vznikly prave z nerostnych surovin, kvuli kterym v jine casti sveta jini lide neskutecne trpeli a trpi.

0 0
možnosti
S

Semper2

1. 10. 2009 13:07
Lež jako věž -katolická církev Indiány zachránila...

v Latinské Americe, kde byl její vliv dominantní, jich dodnes žijí desítky milionů. (Parquay, Peru, Bolivie, Ecuador ). Vybiti byli v liberálních a protestanských USA a v Kanadě. Zednáři (největší zastánci "svobody a pokroku") se snažili o totéž i v Lat. Americe (markýz de Pombal), ale na odpor se jim postavili jesuité, proto byli vyhnáni a převezeni v okovech do Evropy.

Také Vaše čísla stran inkvisice jsou naprosto nesmyslná, vycucal jste doslova si je z prstu.

Byl natočen i vynikající film, jmenoval se Misie (Mise), dostal několik oscarů.

Vypráví o slavných jezuitských redukcích, zcela autonomních městech, kde mohli indiáni svobodně žít, pracovat a věnovat se i hudbě a umění. Hlavní roli obchodníka s otroky, který se obrátí a stane jezuitou, ztvárnil Robert de Niro. Začne působit v nově založené misii pod jezuitským představeným Gabrielem (Jeremy Irons) a bránit domorodce proti nájezdům dobyvatelů. Podle mnohých nejkrásnější filmovou hudbu všech dob složil  pro dílo Ennio Morriconi.

0 0
možnosti

peterudes

1. 10. 2009 13:58
Re: Lež jako věž -katolická církev Indiány zachránila...

Jestliže se počet obyvatel v Mexiku před vpádem Španělů odhaduje asi na 25 milionů, mezi lety 1519 – 1568 poklesl počet domorodců až pod tři miliony! Důvodem této katastrofy byly jednak perzekuce ze strany Španělů, dále požadování dosud nezvyklých fyzických výkonů (především v zemědělství), na které nebyli indiáni uzpůsobeni, v první řadě ovšem epidemie nových chorob, přivlečených Evropany – hlavně neštovic. Dalším důsledkem conquisty bylo samozřejmě rozbití aztéckého náboženství a pokřesťanštění domorodců. Na počátku tohoto procesu stáli zejména františkáni, kteří zde zakládali první misie již od r. 1523.

0 0
možnosti
MP

admiral666

1. 10. 2009 9:42
indiani

A k vyvrazdeni indianu na OBOU kontinentech - nevsiml jsem si, ze by v rannych westernech (ty modernejsi uz nejsou protiindianske), s indiany bojovali (a to vc. "muzu v pozadi", kteri jen strelcum prikazuji co a jak) knezi. Vetsinou to byli kladne vykresleni osadnici, kterym indiani branili v zalozeni farmy. V tech modernich westernech bojuji s indiany zaporne postavy a napr. v tanci s vlky je to americka armada a ne nejaky sbor fraterniku.

A co se tyce Pizarra a ameriky jizni... Kdyby si par blbych nacku dalo na bombera kriz a takto sli vybit romske ghetto, je to taky cirkevni akce?

0 0
možnosti
MP

admiral666

1. 10. 2009 9:32
kult plechove krabice je jeste horsi

Kazdy mesic mu jen u nas je dano za obet cca 40 lidi, kteri jsou ruznymi krutymi zpusoby usmrceni, nekteri maji stesti a zemrou hned, jini jsou v svem kultovnim predmetu smacknuti, kusy plechu jim odstrihnou udy a tak pomalu dodelavaji. Mnohdy jsou jeste politi horlavinou a zapaleni - carodejnice hadr. Leckdy jsou obetovany cele rodiny pohromade! Celosvetove si kult automobilismu vybira krvavejsi dan, nez nelidstejsi z ideologii.

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

1. 10. 2009 9:22
Dokud opička zůstane opičkou,

bude mít breberky. Nijak jí v tom nepomůže, když jí dáte do ruky gumičku. A hlupáček zůstane hlupáčkem, ikdyž mu dáte na nos brýle a do ruky tužku. Tento článek je ubohý, neobjektivní a trapný. Pozdravujte soušku učitelku a růžové hošany, kteří se cítí být experty na rodinnou politiku.

0 0
možnosti
HV

terminal

1. 10. 2009 9:47
Re: Dokud opička zůstane opičkou,

A co takhle zaargumentovat něčím jiným, než sarkazmem? Třeba nějaké podložené číslo, historický fakt, apod. Vážně by mě to zajímalo...

0 0
možnosti
SFP

Stan from Prague

1. 10. 2009 9:17
To co pisete, je takovy "moderni" zapadni

relativismus, jako, ze vse je stejne..spatne, nebo , ze ve vsem je neco dobreho... tj srovnavat cirkev s komunismem , vazne se na me nezlobte, je vrchol trapnosti... a to rikam jako neverici....:-)

0 0
možnosti
MB

buxus

1. 10. 2009 9:24
Re: To co pisete, je takovy "moderni" zapadni

Pokud to berete takhle, tak by to trapnost byla. Jenže autor nehovoří o zločinech té či oné ideologie, nesrovnává následky působení těchto ideologií, ale hovoří o tom, že mají jeden (z mnoha) rysů společný - a to je manipulace lidmi. Vy sice nerelativizujete, ale házíte vše do jednoho pytle.

0 0
možnosti
K

kubelda

1. 10. 2009 9:17
karma

demokracie je nejlepší ze všech špatných způsobů vládnutí

toto se nebude líbit zdejším propagandistům od katolíků, muslimů, komančů a vyholenců

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

1. 10. 2009 9:25
Re: karma

Další lidový filosof. Nepřednášíš na FF UK?

0 0
možnosti
PK

pkula

1. 10. 2009 9:13
Ode mě jasná karma, Pavel Kula

0 0
možnosti