Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Astern

28. 5. 2010 14:52
Nesmysl

Vy jste si vymyslel nesmyslné argumenty, proč žádná skupina nechce volit Paroubka.

Lidi jsou sebečtí a chtějí se mít dobře i na úkor státu neboli společného blaha.

0 0
možnosti

peterudes

28. 5. 2010 15:06
Re: Nesmysl

;-D

0 0
možnosti

psychonaut

28. 5. 2010 9:59
ale panacku, jenom Jiri Paroubek a jeho CSSD

mysli na nas duchodce. Dostaneme 13. duchody, nebudeme muset platit poplatky ve zdravotnictvi. Hloupy kdo dava, hloupejsi kdo nebere. Je naprosto racionalni volit CSSD a naprosto neracionalni volit stranu, ktera nam duchody sebere a prinuti nas platit u lekare.

0 0
možnosti

ladyevil_cz

28. 5. 2010 8:56
Existuje :)

;-D Levicí je to jak...od cizího ;-);-D

0 0
možnosti

kolos.veliky

28. 5. 2010 8:56
Je levice a "levice"

Současná ČSSD je populistická strana založená na nesnášenlivosti a aroganci, která se skutečnou levicí nemá nic společného. Je čas aby ve volbách padli a vyhnali vedení. S neúspěchem odejdou i lidi, kteří se nabalili z prospěchářství. Jedině tak má ČSSD šanci se obrodit a získat sympatie.

0 0
možnosti

Veska je nesmrtlný

28. 5. 2010 8:59
Re: Je levice a "levice"

Její zakladatelé se musí obracet v hrobě.

0 0
možnosti

Draki

28. 5. 2010 8:33
Právě proto má ČSSD nejvíce preferencí:-)

Poměrně dobře a logicky sepsaný článek, vychází však z chybných premis, pak je ovšam logika k ničemu. 1. Studenti (prezenční) levici volí vskutku minimálně, tato skupina však disponuje především NULOVOU životní zkušeností a nejsnadněji se nechá zmanipulovat médii. Život je báječný když se žije v režii maminky a tatínka, při brouzdání po internetu a cestování po světě od ničeho k ničemu, toto období ale netrvá věčně a přijdou i starosti. 2. Zaměstnanci na rozdíl od eseróčkařů platit daně MUSÍ, nevyhnou se jim ani fixlováním ani podváděním. Spíše je zajímá, kolik si vydělají a za jakých pracovních podmínek, aby se k nim eseróčkař nechoval jako ke SVÉMU MAJETKU. 3. Proč by měli podnikatelé volit levici, která chrání zájmy zaměstnanců, které jsou ze své PODSTATY JINÉ než jejich? 4. Církve levici rády nemají, protože ta jde proti tradiční společenské hierarchii, kterou naopak ony pomáhají udržovat 5. Důchodci by si možná rádi odpovědně našetřili na lepší stáří, ale už není z čeho:-))

0 0
možnosti

marx

28. 5. 2010 8:30
Rozumný

 

 argument , proč volit pravici taky neexistuje. Za výše 20 roku nás okradala pravice i levice , proto nevolím ani jednu bandu okradájící nás 20 roků. Volim SUVERENITU a v případě ,že se do parlamentu nedostané ,mám aspoň čisté svědomí , že jsem nevolil známe zloděje.[>-]

0 0
možnosti

Veska je nesmrtlný

28. 5. 2010 8:58
Re: Rozumný

Takže volíte neznámé zloděje:-D Člověk se musí zasmát;-D

0 0
možnosti

Edmund Černá Zmije

28. 5. 2010 8:13
Jednostranné vidění světa

Předně - levice není jen KSČM a ČSSD, ale určitě též SPOZ.

-

Obecně - zaměstnanci, obzvláště státní zaměstnanci, zemědělci a další skupiny, sdružující se v odborových a jiných nátlakových organizacích, mají dobrý důvod volit levici. Levice je vždy mnohem přístupnější k ústupkům, hrozba stávkou je pro levicového politika černá můra, protože ví, že se proti němu chystají jeho vlastní voliči. Dále mají tendenci volit levici skupiny v nejistém sociálním postavení. Mladí lidé, mající problém se získáním zaměstnání, zajištěním rodiny. Důchodci, obávající se o snižování důchodů nebo růst nákladů na živobytí (což je pro ně v důsledku totéž).

-

Obecně tedy mají tendenci volit levici nátlakové skupiny a lidé nejistí. Otázkou je, jak moc je to z jejich strany rozumné, ale fakt je, že to pravidelně dělají. Osobně si myslím, že pokud chce někdo snížit počet voličů levice, musí dodat lidem sebevědomí. Strašení hraje levici do karet.

0 0
možnosti

r_o_s

28. 5. 2010 8:19
Re: Jednostranné vidění světa

A bubáků máme dost: komunisty, řecko (kde mimiochodem osm let vládla pravice), Paroubka, státní dluh..... :))) ....tedy tito se hojně používají v pravicových sférách.

0 0
možnosti

r_o_s

28. 5. 2010 8:11
....

Nejsem volič ČSSD, ale jsem již nějaký čas pohoršen, jak zde lidé pomlouvají ČSSD a její voliče.

Myslím, že ti zapřísáhlí pravičáci by si měli dát ruku na srdce a popřemýšlet jestli náhodou pravice a levice v České republice (ČR) na tom nejsou tak nějak stejně. Jen každý před volbami brnkají na jiné strny, protože vědí že ty tóny jejich voliči slyší.

0 0
možnosti

r_o_s

28. 5. 2010 8:08
...trošku trapas.....

Podnikatelé a firmy: Firmu nemám, ale otec je živnostník a naposled co jsem si všiml že by nadával, tak na vládu pana Topolánka která dle jeho slov prohloubila zase o kousek tu blbou birokracii. Svého času se sliboval živnostníkům že se budou snažit snižovat to papírování atd. ale papíru mám pocit čím dál více přibývá.

Církev: ČSSD volit nebudou, protože pravice jim dává miliardy, levice ne, to je jasné.

Důchodci: Je jasné, že když jim někdo slíbí i stovku navíc, budou ji chtít. Není moc důchodců co mají tak schopné a hlavně hodné děti, které by jim tak pomáhali, autor v tomto ohledu žije v nějakém sci-fi světě.

Zdravotnictví, paralenkáři? Jak je možné, že u nás v Rohatci paní doktorka vybírá za každé překročení prahu 30Kč? Důchodci co dřív dostali mezi dveřme recept a šli domů dnes čekávají dvě hodiny než je paní doktorka přijme a veme si 30 Kč za vypsání receptu (samo je proposlechne aby si je měla za co vzít).....takže u nás tento styl poplatků měl opačný efekt než se prorokovalo.

0 0
možnosti

Moravský Slovák

28. 5. 2010 8:01
není náhodou v den voleb

agitace zakázána?

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4195x
syn, bratr, strýc, bratranec, bohužel již nejsem vnuk, za to jsem šťastný "táta" dvou psích slečen, milovník přírody a sýrů, cestovatel, Afričan, fotograf, posluchač "dobré" hudby, squashista, čtenář, rejpal, filmový divák, vděčný strávník, barman, lenoch...

více na webu: www.petrcunderlik.cz


najdete mě také na facebooku:

Petr Čunderlík Photographer