Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

astrudina

31. 5. 2010 15:50
Ach jo, autore, to je fakt smutný výplod

a ještě smutnější je, když vám lidi dávají karmu. K čemu je to kopat a urážet ženu, která si prostě vzala Vámi neoblíbeného politika a má s nim dítě?

A na co se zaměříte, až teď Paroubek zmizí z drobnohledu médií a až nás nebudete moci informovat, kdy si pokecal sako a kdy řekl A, když měl říci B? A co oblékla paní Petra dítěti -zda to bylo obyčejné (dělala ze sebe chudáka..) či luxusní (vytahovala se, že na to má). Za vším musí něco být, kdyby čert na koze jezdil!

To bude teď prázdnota, vy si snad nového Paroubka a jeho ženu budete muset vymyslet, jinak budete mít absťák - bude vám chybět ventil, kudy jste odváděl nenávist ven!

Fuj!;-O

0 0
možnosti

peterudes

31. 5. 2010 16:08
Re: Ach jo, autore, to je fakt smutný výplod

tak především reaguji na vyjádření paní Petry, ta se profiluje nejenom jako žena politika, ale také jako politička - mimo jiné je členkou čssd a aktivně se podílela na kampani této strany, to jenom na vysvětlenou. Pokud se veřejně vyjadřuje, musí také očekávat veřejnou kritiku, tak že dělat z ní chudáčka je buď výraz nepochopení její role, nebo účelová lež...

0 0
možnosti

Petr Johan

31. 5. 2010 12:49
Kritizuje se všechno

Jestliže na to někdo není připraven, tak je prostě vyautován.

Petře Paroubkové a jejímu manželovi bych v tuto chvíli doporučil žalovat pana Čunderlíka za urážku na cti, protože to, co si dovolil, je nehorázné, nelidské, neobyčejné a asociální.

Pan Paroubek chtěl zachránit všechny obyčejné lidi po vzoru Klementa Gottwalda, aby nestrádali, měli se dobře, mohli všichni chodit do zaměstnání, mít všichni všechno, dát na frak těm imperialistům, co kradou všechno všem. A voni sóu fšici proti němů, tí hlupácí, co si to dovolujóu, vůbéc.

VITE, JA SI MYSLIM.

ŘEKNU VÁM TO ASI TAKHLE, PROSTĚ NA VOBYČEJNÝ LIDI KAŠLU.

0 0
možnosti

Gargantua

27. 5. 2010 17:17
Co dodat.

Jsem smutný,Konstatuji jen,že zveřejněný článek je velice,ale velice neobjektívní.Jsem podiven tou neobjektívností. Sice s úctou ale .....

0 0
možnosti

peterudes

27. 5. 2010 18:23
Re: Co dodat.

když řeknete A, řekněte také B, co je neobjektivní? Btw, téměř každý názor je subjektivní, napsat zcela objektivní názor není v podstatě možné, protože vždy se najde někdo, kdo nesouhlasí...

0 0
možnosti

beda venerabilis

26. 5. 2010 18:46
Z paní Petry mi sice naskakuje kopřivka

a pokud pronese nějaké moudro, tak se mi rolují ponožky.

Ale na soudružku Martu přece jen nemá.

Je to asi stejný poměr jevů, jako když B. Sobotka dostal po čuni od onoho opilce a vzápětí to nějaký oranžový znalec dějin přirovnal k řádění SA.

0 0
možnosti

Deleter

26. 5. 2010 9:15
Nechte bejt.

I když si myslím, že si to Jiří tak úplně nezaslouží, tak mu Petrušku přeju.

0 0
možnosti

aksura

26. 5. 2010 8:52
Naprosto přesné.

Super karma !!!!R^

0 0
možnosti

strycek-Joe spol. s r.o.

25. 5. 2010 7:59
Přihlašte se do tanečních

, potřebujete kurz slušného chování k dámám.

0 0
možnosti

DaM

25. 5. 2010 11:21
Re: Přihlašte se do tanečních

Dama se pozna na prvni pohled. Petra Paroubkova damou rozhodne neni.

0 0
možnosti

rezjir rezjir

25. 5. 2010 3:56
Když paní Pavla Topolánková vystupovala

v minulé předvolební kampaní ve prospěch svého manžela po jeho boku, a ten jí současně zahýbal s Talmankou, také jste tehdy někde veřejně odsuzoval?

A rodinné poměry Radka Johna vás neiritují vůbec, že ano?

Měřte všem stejným metrem.

0 0
možnosti

peterudes

25. 5. 2010 11:25
Re: Když paní Pavla Topolánková vystupovala

mě neiritujou rodinné poměry u žádného politika a ani u pí Paroubkové. Pokud jste schopen porozumět psanému textu, vyjadřuji se k osobě pí Paroubkové a především k jejím výrokům. Ona je členkou politické strany, agituje ve prospěch této strany a proto musí očekávat reakce veřejnosti. Když se ještě k tomu vyjadřuje tak jak se vyjadřuje, nabíhá si na ostří sama..

0 0
možnosti

nikol

25. 5. 2010 0:37
Je to....

BLBKA!!!!!

0 0
možnosti

martin013

24. 5. 2010 20:05
Fakta

Dopustil jste se některých faktických nepřesností, na kterých se snažíte vybudovat základy pro svůj článek. Předně, Paroubka dost těžko můžete nazvat "komunistickým buranem", maximálně buranem za komunismu žijícího a působícího. Dále pak snad nebudete tak naivní, abyste uvěřil pohádkám o jednáních, která by měla vést manželka předsedy ČSSD se stranou VV. Opravdu si myslíte, že by ji někdo takovou roli přisoudil? Nakonec se musím pozastavit nad zpochybňováním inteligence paní Paroubkové. Pokud vím, živila se jako tlumočnice a to není lehká profese. Ovládá několik jazyků, v kolika jste si jistý vy natolik, že byste mohl překládat? Ale chápu emoce, které vámi smýkají, takže fakta musí jít stranou, když jde o Paroubka. U muže bych však přeci jen čekal něco trochu jiného. Měl byste být více racionální, jinak budete působit poněkud zženštilým dojmem. Proto vám tak leží v žaludku ženy politiků? Je to možné....

0 0
možnosti

peterudes

24. 5. 2010 20:31
Re: Fakta

tak Paroubek se především jako komunistký buran chová, byl členem národní fronty, viz např. http://www.osud.cz/cs/img_clanek/2257_WAG12862c_bratr_Jiri_Paroubek_text-small.jpg, dále Roko měl kontakty s Stb, byť a to je nutno říci, spolupráci nikdy nepodepsal, vůči Stb se však choval vstřícně a odsuzoval např. chartisty apod. pro zajímavost: http://www.obrazovka.cz/paroubek/roko/roko1.html, nemyslím si, že by PP někdo takovou roli přisoudil, ale myslím že se setkala s volebním manažerem VV. Tlumočnice opravdu není jednoduchá profese, lehké to nemá spousta profesí, horníkem počínaje a doktorem konče. Nebál bych se překládat v angličtině, svahilštině, pár jednání jsem vedl v polštině, obával bych se němčiny, začínám se španělštinou. Uznávám, není to žádná sláva, ale je mi teprve 30 tak mám ještě čas. Pokud na vás působím zženštile, tedy jemně, je to pro mě vyznamenání, hodně lidí mi naopak říká, že jsem občas až příliš drsný a říkám lidem do očí nepříjemná fakta, ženy mi v žaludku neleží..

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4195x
syn, bratr, strýc, bratranec, bohužel již nejsem vnuk, za to jsem šťastný "táta" dvou psích slečen, milovník přírody a sýrů, cestovatel, Afričan, fotograf, posluchač "dobré" hudby, squashista, čtenář, rejpal, filmový divák, vděčný strávník, barman, lenoch...

více na webu: www.petrcunderlik.cz


najdete mě také na facebooku:

Petr Čunderlík Photographer