Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

dropa

30. 4. 2012 10:52
Zcela jasné!

Problém je, že dav divadlo vyloženě vyhledává a vždycky skočí na lep!! (Vše bude zdarma! Nejsme jako oni! Padni komu padni! Ti druzí kradou, my nebudem...) Rv [>-]

0 0
možnosti
W

wiki5

29. 4. 2012 16:40
jsem rad ze s vami

muzu souhlasit... vidite, nejsem az tak hroznej jak jste me nazyval :-)

0 0
možnosti
C

Chrchel33

29. 4. 2012 16:22
Máte-li někdo problém vyznat se v dnešní politice,

názorově se vyhranit, mám tu zaručenou radu, stačí zastávat vždy opačný názor než pan Zavadil a nemůžete se zmýlit;-DR^

0 0
možnosti
JAP

Culeto

28. 4. 2012 8:55
Dobré ránko

kdysi dávno jsem byl odborářem, ale po zralé úvaze se té taškařice neúčastním. Ale jinak si myslím, že ve Vašem blogu je spousta polopravd a nepřesných citací,které vycházejí z Vašeho pohledu na svět.Pane neodsuzejete tak náhodou ty lidi, kteří se vypravili na ten václavák za stejnou věc jaká se děje Vám? Žádáte od lidí empatii směrem k vládě a nazvete je kašpárky? Pasáž o tom, kde by se neměla dít politika je podle mého úsměvná, protože to je pouze přání a u nás často citované klišé.Fakt je takový, že vláda selhala minimálně v jedné disciplíně a to je komunikace s občany ( záměrně nepíši s voliči ) výsledkem tohto selhání je ,že toho někdo využije ,a nebo jak píšete vy zneužije. Z mého pohledu je vyšší zodpovědnost na straně vlády tam já spatřuji prvotní příčinu toho co se odehrává. Můžete napsat , že se mýlím, pak by ovšem neplatila ta Vaše poslední pasáž o zodpovědnosti při volbách a lpění na dodržování volebních slibů. Krásný den.

1 0
možnosti
PZLV

pipina z las vegas

28. 4. 2012 8:46
Tato vláda má k ideálu hodně daleko, ...

...ale odbory nenabízí nic, než destrukci a ještě větší zdanění schopných."

Čunderlíku, pokud to chápeš jako destrukci, je to víceméně Váš problém. Ale to, že naprostá většina ekonomicky prosperujících zemí má zavedenu progresivní daň z příjmu, je holý fakt. Po ekonomické stránce podepřený teoreticky i prakticky. Je to věc, bez které by se ekonomika těch oněch zemí zhroutila.

Víte-li o lepším, dlouhodobě fungujícím ekonomickém systému, publikujte to, prosím.

0 0
možnosti
PZLV

pipina z las vegas

28. 4. 2012 8:47
Re: Tato vláda má k ideálu hodně daleko, ...

omlouvám se za střídavé tykání a vykání....

0 0
možnosti
PZ

0xf

27. 4. 2012 9:59
hmm odbory

odbory to je zajimava organizace do vseho chce mluvit a na leccem se chce podilet pritom nenese nikdy zadnou odpovednost. Kdyz krachne firma ktera dala na jejich rady tak asi tezko zazvoni exekutor u panu odboraru. Ono obecne odbory jsou podle meho uplna blbost... Kdo chce dohodne se na mzde a dalsich podminkach se zamestelem at uz pomoci nejake hiearchie nadrizenych kteri by meli kopat za nej protoze prave jej poterbuji nebo ne... Chapu ze kdyz se management rozhodne k nejakym spatnym krokum proti zamestnancum pausalne i to se deje... jedna cast to nemusi respektovat svym odchodem a ten zbytek se klidne muze spojit v nejaky natlak a jednani... ale na to neni treba odboru. Navic az tato firemni krize odejde opet nebude treba odboru... Ja to vidim vzhledem k poplatkum za zbytecne drahou sluzbu to uz by je mozna levnejc vysel advokat ktery by je zastupoval a v necem se vyznal. Ono odborari totiz jak vidno nejsou zrovna ze skupiny spickovych profesionalu nejakeho oboru.

0 0
možnosti
A

alsza1

26. 4. 2012 12:37
Všichni jsme nyní loutkami !!!

Levice – pravice ,  

Číst tyto diskuze mě baví neboť se shodnete jen na maličkostech a na těch by se mělo stavět a ne prohlubovat spory.Byl bych rád za fakta a statistiky.

Udělejte si tabulku levice/pravice : podvody, tendry, státní dluh - jediný možný ukazatel.  

Poukazujete na 89 kdy byla Nerevoluce (sametová) kdy vlastně jen došlo k předem připravenému předání moci. Můj otec zastával názor, že dokud u toho nepoteče krev, tak aby ti co budou vládnout  měli v paměti nějakou výstrahu tak budou krást a hrabat pokud budou u koryt.

Nesouhlasím s ním (krev) stačilo by jen vykoupat přede všemi ve Vltavě a hnát sviňským krokem do řádného vězení.Politici jsou ti, kteří tento stát dovedli a vedou tam kde je , nikoli prostý občan, který těmto lidem dal důvěru.Kašleme už na politiku a neshody kterou, chytří (vyčůraní)  politici lidi rozdělují na několik táborů a tím oslabují pozici občana a pasují ho právě do rolí loutek, maňásků a trdel, kteří jen drží hubu a krok.

0 0
možnosti
P

PreplnimeZaveryXV.Sjezdu

29. 4. 2012 18:16
Re: Všichni jsme nyní loutkami !!!

Me zase baví číst v diskuzích některé až detinsky naivní nazory ve smyslu - za problém korupce v této zemi můžou jen politici , protože všichni prostí občané jsou slušní a poctiví.;-D;-D;-D Co k tomu dodat, snad jen, zkuste se nad tím, alespoň trochu zamyslet a možná i Vy časem pochopíte, že i politici jsou jen lidé a jelikož i prostí lidé v této zemi jsou podvodníci, zloději apod. (ne všichni samozřejmě) pak logicky musí být i mezi politiky.;-) Naši politici sem nepřilítli z Marsu, nejsou o nic horší ani o nic lepší než většina našeho národa (bohužel) .

0 0
možnosti
JV

jafava

24. 4. 2012 12:42
Souhlasím. Mám na věc stejný názor. Karma.

3 0
možnosti
JR

jgoodman

24. 4. 2012 11:54
Zdravím

To, že jsou odbory hlásnou troubou levice...na to jste přišel kde? Nějaké důkazy? Já jsem odborář a rozhodně nejsem levicově zaměřený, ba naopak. Díky mému postavení v základní odborové organizaci mohu pomáhat lidem v řešení jejich problémů se zaměstnavatelem. Vyjednáváme kolektivní smlouvy, "dohlížíme" na dodržování zákoníku práce, snažíme se o lepší pracovní podmínky. TO JSOU ODBORY.

To, co pro dobory dělají funkcionáři s politickou ambicí, mě, jako odboráře a člověka s alespoň minimálním rozhledem, naplňuje lítostí nad tím, kam se pojem odborář dostal. Tupé projevy (uráááá na ně), ani náznak nové koncepece, politici jsou na ho.... a my vás spasíme..... Škoda, že není vidět práce skutečných odborářů díky kterým si všechny tyto akce může ČMKOS dovolit. Nicméně jsem po sobotní demonstraci čekal mraky přihlášek do odborů a stále se nemůžu nějak dočkat...problém je v lidech jako takových...

Udělej to za mě a hlavně po mě nic nechtěj!!! A když to zku..., dostaneš po pi..!!!

0 0
možnosti
JV

jafava

24. 4. 2012 12:39
Re: Zdravím

Všechna čest, pokud jste takový odborář, jak se popisujete. Proti Vám, jgoodmane, nelze říci špatné slovo.

Jistě se mnou budete souhlasit, že pánové Zavadil a spol., kteří na VN vyzývali z tribuny k paralyzování státu, jsou nebezpeční, i když třeba jenom hráli divadlo za účelem zfanatizování přítomného davu. Žádné konstruktivní návrhy nepřinesli, jen hecovali a hecovali. A nakonec si pan Zavadil s nenáviděným ministrem financí panem Kalouskem poseděli v hospodě u piva a probírali, jak jde život. Jak novináře nemusím, za tohle zveřejnění jsem jim vděčná. Tak se totiž u nás dělá politika a odborářský práce v těch nejvyšších patrech.

Jsem starobní důchodkyně, taky si nemohu moc vyskakovat, ale svůj zvolený nadstandard - PC, internet, psa, kočku, dobrou kávu, k večeři lahev piva - zatím nemusím omezovat; i když podle dnešních zpráv bych oficiálně byla na hranici chudoby. Ale vím, že holt doba je taková a musí se šetřit. Jsem v podstatě spokojená a budu spokojenější až začne šetřit i stát.

1 0
možnosti
JZ

hlubič

24. 4. 2012 11:20
odpověd

Na  Vaše slova nelze nic jiného říci,že je pro Vás omluvou poměrně značné mládí a dosud málo životních zkušeností.Trošku vidím i poměrně velké ovlivnění dnešními médii..Katolík by řekl blahoslavení chudí duchem,neboť jejich je království nebeské.Já ho Vám srdečně přeji.

1 0
možnosti

peterudes

24. 4. 2012 11:26
Re: odpověd

necítím, že bych se měl někomu nebo nečemu za svá slova omlouvat, království nebeské si nechte pro někoho, kdo jej ocení...

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4195x
syn, bratr, strýc, bratranec, bohužel již nejsem vnuk, za to jsem šťastný "táta" dvou psích slečen, milovník přírody a sýrů, cestovatel, Afričan, fotograf, posluchač "dobré" hudby, squashista, čtenář, rejpal, filmový divák, vděčný strávník, barman, lenoch...

více na webu: www.petrcunderlik.cz


najdete mě také na facebooku:

Petr Čunderlík Photographer