Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

MStraka

5. 8. 2009 14:34
když foukne vítr, polovina hráčů spadne

Fotbal, který české kluby předvádí na tuzemské i mezinárodní scéně je ostuda. Když se člověk dívá na spomalené záběry plné simulací, tahání se za dresy, pády když kolem protihráč pouze proběhne.... Vám se to snad líbí, nebo si na to už každý zvykl ? Proč každý hráč spadne a následně hledí na rozhočího, jako by chtěl říct, mami mě ten chlapeček na pískovišti zašlápl bábovičku a ty mu nic neřekneš ? Ukázkou toho je sparťanský golman, který si nechá vykopnout míč z ruky a pak hledí na rozhodčío co bude dál. Proč tenisti hrají dál, když sami ví, že to byl půlmetrový out ? Protože nikdo hru nezastavil a ví, že protesty jim jsou k ničemu. Český fotbal je ale jen o pádech, protestech a skončí to tím : potřebovali jsme holt trochu štěstíčka... ubohost.

0 0
možnosti
P

prokyn

5. 8. 2009 17:50
Re: když foukne vítr, polovina hráčů spadne

no tak to jsi teda zrovna neuvedl dobry příklad..to byl podle mě 100pr.faul na blažka...problem je jinde a daleko hlubší....problem je v tom že fotbal neplatí trenery dětí zatímco ruzní uliční a jim podobní strejcove berou statisíce tak treneři žaku to dělají za 2tisíce nebo zdarma!!tzn že to děla každy kdo ma ruky a nohy..rodiče apod...pak to vypada tak jak to vypada že česky fotbalista prostě markantně zaostává v práci s míčem v rychlosti běžecké v rychlosti řešení situací...a to jsou vsecko věci ktere si nesou sebou děti strašně dlouho pokud ty zaklady nemají...a to dnes nemají..navíc podle studie německych treneru mladeže dnes děti do oddílu přichazí v uplně jinem stavu než před 15lety...nemají obratnost motoriku atd...takže je to jedno s druhym

0 0
možnosti
L

lordhelma

5. 8. 2009 11:30
salpingidis

tenhle utocnik je ale pres sve komicke jmeno vynikajici, rekl bych, ze ma s karagounisem minimalne 50% podil na vyhre a postupu.. takove individuality nemel kdo vyvazit!

0 0
možnosti
VT

vatty

5. 8. 2009 9:54
Ztratili viru

Rekl bych, ze v prvnim zapase verili, ze pri maximalnim nasazeni jsou schopni pres PANA projit. Se ztratou Repky ztratili i tuto viru a pak to vypadalo tak, jak to vypadalo. Takze ja bych je zase tolik nekritizoval, jsou to mlady kluci, snad se pouci.

0 0
možnosti
P

Pietrolini

5. 8. 2009 8:47
Sparta

Sparta vypadala dobře cca 10 minut. Pak si už jenom koledovala o gól. Chyběli Řepka vzadu a Holenda vpředu,bez diskuze. Ale jinak je to kolovrátek,0:3 a nashle.

0 0
možnosti
K

kevinbb

4. 8. 2009 23:38
Ubohost,

nezodpovednost a ustrasenost to je strucny popis spartanske hry. Zvlaste kdyz v zaveru bylo videt, ze rekove hrali na hranici svych nynejsich moznosti a proto byli porazitelni. Ale to by se muselo utocit a obcas take vystrelit.

Rv

0 0
možnosti