Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

nyny.

22. 2. 2010 17:06
tak nevím

loga stran použitá v obrázku opravdu nejsou žádné nové strany, pokud se podíváte, kdo v nich kandiduje. Odpadlíci, přeběhlíci, frustrovaní po funkci a korýtku bažící osoby. Snad jen ten John, ale ten v té straně taky není sám. A já tyhle otrapy prostě volit nechci.

0 0
možnosti
SP

kiv

22. 2. 2010 15:13
Naivita

A kde se ti noví a neposkvrnění mají najednou podle Vás vzít? Vylezou z Blaníku, z přítmí univerzitních knihoven, kaváren, čajoven  nebo přijedou na bílém koni? Smiřte se už konečně s tím, že politika je reálným statistickým obrazem společnosti / národa /státu a neexistuje jediný důvod, aby v Parlamentu sedělo 90% Mirků Dušínů když ve státě žije 60% Štětináčů a Dlouhých Bidel . 

Pokud se ti Vámi očekávaní "Neposkvrnění" nedokázali prosadit a etablovat v politice za posledních 20 let nevěřte, že najednou se  zjeví jako Deus ex Machina 2,5 měs. před volbami .... Je to pouze další  sebranka co se pokouší uchopit moc a predevším se zmocnit prebend z ní plynoucí s tím, že chladně kalkuluje, že se jistě opět najde  dost  naivků a joudů jež se  nachytá na kecy o "nových stylech",  tvářích a " nebudeme jako oni" ...  Zkušenosti s Uniemi Svatých, ÓD na cokoli a Žabičkami kupodivu tihle ovčany  nijak neodradí v jejich pošetilosti . Po roce dvou budou zase lamentovat a hkledat další Spasitele...

0 0
možnosti

peterudes

22. 2. 2010 15:25
Re: Naivita

například se do politiky mohou zapojit noví lidé, kteří se prostě rozhodnou, že chtějí něco změnit. Prostě jim přestane být jedno co se kolem nich děje a rozhodnou se s tím něco dělat. Právě to, že lidé volí neustále stejné strany a zároveň se lidé brání vstupu do, ačkoliv nejsou spokojeni se stavem věcí veřejných je neštěstí týhle republiky....

0 0
možnosti
M

marav

22. 2. 2010 11:07
A jen se vyjádřím k TOP 09

Knížecí družina opravdu žádnou pozitivní změnu nepřinese - když použiji váš příměr - jen smečka starých psů s vykartáčovaným kožichem- ale kousky umí pouze ty staré . Hlavně díky Kalouskovi a recyklátům z KDU a ODS - naprosto nevolitelná strana- stejně jako všechny ostatní parlamentní .

0 0
možnosti
M

marav

22. 2. 2010 10:49
Pane kolego nezaspal jste ?

Souhlasím v podstatě se vším, kromě jedné zásadní věci  - SUVERENITA tedy opravdu NENÍ stranou jedné osoby - evidentně vám uniklo, že pod SUVERENITOU kandiduje již 19 mimoparlamentních subjektů- stran,sdružení a spolků - opravdu si myslíte, že by je dokázal spojit jeden člověk ? SUVERENITA opravdu řeší problémy lidí a to také nedokáže zvládnout jedna osoba .

0 0
možnosti

peterudes

22. 2. 2010 10:57
Re: Pane kolego nezaspal jste ?

psal jsem, že to na mě takto působí, nechci se Suverenity samozřejmě nijak dotknout, ale můj osobní pocit je takový. Není ani špatný, ani správný, je to prostě jenom můj pocit...

0 0
možnosti
IV

Ivo Vašíček

22. 2. 2010 10:37
0 0
možnosti

peterudes

22. 2. 2010 10:39
Re: Tohle nechceme

souhlas R^ doplním do článku

0 0
možnosti
IV

Ivo Vašíček

22. 2. 2010 10:33
Zapomínáte na střední třídu

Dnes, více než kdykoliv v historii nesou největší ekonomickou zátěž lidé živící se kvalifikovanou prací. Současně je to jeden z mála produktů, který lze na trzích ještě prodat. Většina těchto lidí používá denně internet, který se stáva stále častějším nástrojem obživy.

ČPS je stranou svobodného internetu, proto získá hlasy mnoha lidí používající internet. ČPS je stranou s globálním myšlením informační společnosti.

Klasické pravolevé vidění (život z kapitálu nebo ze sociálních dávek) ponecháváme průmyslovému věku. Zdanění práce je anachronismem, který bude nejen společensky, ale i technicky brzy překonán. Podnikání na internetu nemá hranice a obejde se bez klasických zaměstnaneckých vztahů (bez daní). Jen pro inspiraci:

http://www.novinky.cz/ekonomika/finance/192798-financni-urady-jdou-po-maminkach-ktere-si-vydelavaji-na-internetu.html

0 0
možnosti

peterudes

22. 2. 2010 10:35
Re: Zapomínáte na střední třídu

díky za info R^

0 0
možnosti
JC

Jarcho

22. 2. 2010 10:20
Nejde o strany, jde o lidi.

Vždy v té sněmovně bude zasedat a zvedat ruku konkrétní člověk.

Proto je třeba podívat se, jací lidé jsou na cca prvních 15 místech kandidátní listiny. Jsou-li tam dosavadní nebo bývali poslanci a senátoři, je třeba ten lístek vhodnit místo do urny raději do popelnice. A stejně tak, jsou-li tam lidé, o jejichž nízké morálce již víte, protože oni se vstupem do sněmovny nepolepší.

Takže já vůbec nebudu koukat na volební programy, protože ty se stejně nedodržují, ale na to, kdo je na kandidátním lístku napsán. A který lístem do urny hodím, to si rozhodnu vylučovací metodou - podle toho, které lidi tam nechci vidět.

0 0
možnosti
JN

Jiraak

22. 2. 2010 10:11
hrubá nekázeň!!!

nějak Vám tam vypadla z těch nadějných stran Česká pirátská strana.. vždyť 5% měli už před zrušenými volbami, jen se to nehodilo.. ;-)

0 0
možnosti

peterudes

22. 2. 2010 10:38
Re: hrubá nekázeň!!!

pravda o pirátské straně toho moc nevím, ve výběru, který jsem uvedl samozřejmě mnoho stran chybí, ostatně je jich registrováno téměř sto a vypisovat všechny se mi nechtělo, vzkazem tohoto článku je především: volte nové strany! pokud bude pirátská strana v parlamentu, jenom dobře.

0 0
možnosti
G

graifer

22. 2. 2010 9:55
Jinak

pro autora http://www.HOP 09.cz!Tam máte profily těch "nových lídrů"!Řeknu Vám není to zrovna veselé čtení!:-/Rv

0 0
možnosti
G

graifer

22. 2. 2010 9:52
Prosím

o vyjmenování lídrů v TOP 09 a najděte tam kolik je tam nových lidí!To samé u Zemanovců!!;-D;-D

0 0
možnosti

peterudes

22. 2. 2010 10:00
Re: Prosím

budu se asi opakovat, ale přečtěte si článek ještě jednou, přesně o tomto se v něm zmiňuji .. :-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4195x
syn, bratr, strýc, bratranec, bohužel již nejsem vnuk, za to jsem šťastný "táta" dvou psích slečen, milovník přírody a sýrů, cestovatel, Afričan, fotograf, posluchač "dobré" hudby, squashista, čtenář, rejpal, filmový divák, vděčný strávník, barman, lenoch...

více na webu: www.petrcunderlik.cz


najdete mě také na facebooku:

Petr Čunderlík Photographer