Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kongolese

7. 7. 2009 15:15
Na tak dlouhej clanek je to vskutku slabsi.

0 0
možnosti

P.Novák

3. 7. 2009 15:09
příběh o Africe ?

Dobrý den pane Čunderlíku, také dost cestuji díky mé profesi kameramana. Do Afriky jsem bohužel ještě nikdy vyslán nebyl, proto jsem si nemohl nevšimnout Vašeho článku. Hned jsem se na něj vrhnul :-) Bohužel musím konstatovat, že jak už článek napovídá, je spíše o Vás, než o Keni. Článek je jen o tom, jak jste neuposlechl rad tamních obyvatel a málem se Vám to stalo osudým. Možná byste měl přemýšlet více o tom, jak napsat o Keni nějaká zajímavá fakta - jistě jich máte na rozdávání. Ostatně jako můj kolegaz branže byste mohl něco vsadit na youtube, opravdu rád bych nějaké záběry viděl, musí to být krásné. Další 2 Vaše články jsou také jen o Vás a o tom, jak jste dostal pokutu, nebo jak jste se hádal v diskuzi. Kdybyste byl méně sebestředný a nehonil si zde ego, mohl byste psát pěkné články. Zkuste se nad tím zamyslet a napište třeba nějaký malý cestopísek ze safari. Přeji hodně štěstí v dalších cestách.

0 0
možnosti

peterudes

3. 7. 2009 15:27
Re: příběh o Africe ?

Dobrý den pane Nováku. Myslím si, že pokud se článek jmenuje: "jak jsem se na té prašné cestě v Keni málem podělal," tak předpokládám, že z toho lidé usoudí, že to bude pravděpodobně o nějakém mém zážitku z Keni, rozhodně neočekávám, že to má vzbudit dojem, že půjde o příběh o Africe. Tedy v tomto případě byla vaše očekávání chybná a jak sám píšete, tak byl článek skutečně o tom na co titulek upozorňoval - v tom při vší vůli problém nevidím :-) Dovolím si ještě poznámku, že toto je můj blog a já si zde s dovolením budu psát o tom, o čem psát chci. Prosím respektujte to. Díky a přeji ať se do Afriky podíváte.

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4195x
syn, bratr, strýc, bratranec, bohužel již nejsem vnuk, za to jsem šťastný "táta" dvou psích slečen, milovník přírody a sýrů, cestovatel, Afričan, fotograf, posluchač "dobré" hudby, squashista, čtenář, rejpal, filmový divák, vděčný strávník, barman, lenoch...

více na webu: www.petrcunderlik.cz


najdete mě také na facebooku:

Petr Čunderlík Photographer