Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Petr Johan

24. 8. 2009 23:12
psáno jako z mojí klávesnice

R^R^R^

Jenže já bych to tak dobře nenapsal.

Na ty tupce, co jen přilejvají olej do ohně, aby se tím bavili, se vykašli. Zdar a sílu PJ

0 0
možnosti
JN

madqwert

24. 8. 2009 15:53
peto, tohle je ale trosku vlastni gol, nemyslis?

tvrzeni: Místo toho, aby hledalo vedení ČSSD způsoby, jak vysvětlit a přesvědčit voliče o správnosti svého programu, hledá důvody, proč by neměli voliči dát hlas politickým soupeřům tím, že ukazují a to dost často nesmyslně a lživě ve stylu: "on je špatný protože... a proto ho nevolte, já jsem lepší, a proto mi dejte hlas".

...

realita: clanek petra cunderlika je takovym krasnym pripadem, jak by se melo presvedcovat... pozitivni clanek zamereny na program ODS a vysvetlovani, presvedcovani o jeho spravnosti, zadne ocernovani politickych souperu ;-D

0 0
možnosti

peterudes

24. 8. 2009 17:12
Re: peto, tohle je ale trosku vlastni gol, nemyslis?

Nemyslím, že by to byl vlastní gol... Možná si to nepochopil, ale tohle je článek o mém soukromém názoru na Paroubka a Ratha, nikoliv agitace pro ODS, s tvým druhým odstavcem tedy taktéž nesouhlasím... Zmůžeš ty si někdy na víc než na reakci v diskuzi? Napiš článek o svém pohledu na svět, rád si ho přečtu. Považuj toto za jedinou a poslední odpověď na tvůj příspěvek, nebo příspěvky v této diskuzi.

0 0
možnosti
JN

madqwert

24. 8. 2009 15:47
tak jeste ze je tu nehulvatsky a nearogantni topolanek

;-D

0 0
možnosti
D

da.rock

24. 8. 2009 15:37
Ano, jasně....

Zeman, to byl panečku frajer, To Paroubek je zplozenec pekla. Sranda ovšem je, že když tam ještě seděl Zeman, tak pravičáci říkali - Horák, to byl frajer, Zeman je zplozenec pekla (a navíc hulvát a alkoholik a ošuntělý somrák...)

A za deset let, až bude předsedou pan XY budou pravičáci říkat - Paroubek, to byl aspoń frajer, to XY je zplozenec pekla.....a tak to půjde do skonání lidstva.

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4183x
syn, bratr, strýc, bratranec, bohužel již nejsem vnuk, za to jsem šťastný "táta" dvou psích slečen, milovník přírody a sýrů, cestovatel, Afričan, fotograf, posluchač "dobré" hudby, squashista, čtenář, rejpal, filmový divák, vděčný strávník, barman, lenoch...

více na webu: www.petrcunderlik.cz


najdete mě také na facebooku:

Petr Čunderlík Photographer