Glosa: Ode dneška se smí mluvit o Šulcovi a extralize pouze hezky

Tomáš Vlasák si dovolil vyslovit kritické mínění o panu Šulcovi, které ho bude stát Kč 300.000,-. Jeho výrok nebyl vulgární, pouze vyjadřoval jeho osobní názor na osobu pana Šulce. Díky těmto výrokům prý údajně došlo k újmě na dobrém jméně extraligy.

Jak se vlastně charakterizuje dle APK "dobré jméno extraligy"? Míní tim "dobré jméno" u potenciálních sponzorů, kteří lijí peníze do extraligy a klubů, kterým vedení soutěže sebralo body za "blbou administrativu", nebo snad u fanoušků klubů, kteří místo podpory svého klubu v boji o přední umístění budou sledovat zápasy o poslední místa v tabulce, nebo snad poškodily  výroky Tomáše Vlasáka dobré jméno extraligy u hráčů a klubů, kteří si vítězství vybojovali  na hřišti a přesto o body přišli?

A kdy budou stejně potrestáni sami funkcionáři z APK, kteří některými svými činy kazí "dobré" jméno extraligy mnohem více, než jeden výrok Tomáše Vlasáka? A co rozhodčí? Kdy ti se budou finančně zodpovídat za své výkony, které kolikrát poškozují extraligu i konkrétní klub? Nebo je snad jednodušší zastrašit jednoho hokejistu a dát tak všem ostatním na srozuměnou, že APK se řídí heslem: "kdo nečůrá s námi, čůrá proti nám, a proto je ho potřeba eliminovat"

Buď jak buď jedno je jisté. APK dala všem na srozuměnou, že o extralize a potažmo o panu Šulcovi se musí ode dneška mluvit jenom hezky - kritika je nepřípustná.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Čunderlík | pondělí 13.12.2010 16:32 | karma článku: 21,04 | přečteno: 1568x
  • Další články autora

Petr Čunderlík

Chci mír za jakoukoliv cenu!

2.4.2023 v 14:44 | Karma: 31,78

Petr Čunderlík

Ve stínu krále... (fotoblog)

18.3.2016 v 9:24 | Karma: 24,91

Petr Čunderlík

Jarní fotolovy... (fotoblog)

15.6.2015 v 12:30 | Karma: 32,80