Čeští hokejisté po letech opět baví své fanoušky

Tohle opravdu čekali pouze ti nejskalnější fanoušci. Po porážce s Norskem to vypadalo na definitivní zmar naší hokejové reprezentace, do kterého se již několik let propadá svými výkony. Dnešek a i předcházející výkony daly však vzpomenout na slávu českého hokeje a především ukázaly, že vítězství přináší, kromě neoddiskutovatelného umění, také bojovnost a nasazení. A obojího má tento tým opravdu hodně a k tomu přidal i štěstíčko, které je na takové úrovni taktéž potřeba.

Finále MS je velký úspěch a nezmění na tom nic ani fakt, že na MS nehrají ti nejlepší z nejlepších. Všichni měli stejné podmínky a z těch se snažili poskládat ty nejlepší týmy. Někdy máte k dispozici vše, někdy nic, každopádně degradovat tento úspěch by bylo nefér právě k hráčům, kteří svojí bojovností zařídili to, že čeští hokejisté opět po letech baví své fanoušky a plní náměstí a hospody fandícími příznivci národního týmu.

Bojovnost není obvykle naší nejsilnější stránkou, spíše se prosazujeme technikou, a proto je pro mě milým překvapením pohled na to, jak český národní tým bojuje a rve se o vítězství. Díky za to, protože to je přesně ta vlastnost, která dělá z hráčů hrdiny a z některých i legendy.

Nechť je tento tým, který dokázal spadnout až na dno a poté se vlastní silou vyškrábal až na vrchol, příkladem pro všechny mladé sportovce, kteří chtějí v životě něco dokázat.

Hodně štěstí ve finále, vím, že se budou naši hráči rvát a už se moc těším!!

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Čunderlík | sobota 22.5.2010 17:44 | karma článku: 22,78 | přečteno: 1716x
  • Další články autora

Petr Čunderlík

Chci mír za jakoukoliv cenu!

2.4.2023 v 14:44 | Karma: 31,78

Petr Čunderlík

Ve stínu krále... (fotoblog)

18.3.2016 v 9:24 | Karma: 24,91

Petr Čunderlík

Jarní fotolovy... (fotoblog)

15.6.2015 v 12:30 | Karma: 32,80