Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J92a66n 51P42a68v56l92í94k

25. 8. 2013 15:47

Koukám, že diskuse se točí kolem toho, kdo co řekl a nikoliv co řekl. On už současný ministr zdravotnictví v demisi před krátkou dobou sdělil národu, že má prezidenta alkoholika, ač to formuloval velmi originálně. A skutečnost, že dlouholetá pravidelná konzumace alkoholu způsobuje změny v osobnosti člověka, je věc již dávno známá.

0 0
možnosti

neumim si predstavit ani v nejvetsi fantazii, ze karel Schwarzenberg nejedna sam podle sveho svedomi, ale je jen loutkou v necich rukou.  A ta loutka ho poslala na kandidaturu naprezidenta? Fakt? Proc? 8-o8-o8-o

3 1
možnosti
Foto

Aby se, pokud možno, stal prezidentem, že? On totiž náš "bezmocný" prezident je dost mocný, že?

2 4
možnosti

Více nadhledu a politické prozíravosti do budoucna - to lze popřát i Miloši Zemanovi.

2 0
možnosti
Foto

Netřeba, ten je prozíravý až moc.

1 2
možnosti

Já jsem věru nečekal, že pan Schwarzenberg takhle nedokáže překousnout porážku. Tak jako tak by v úřadu prezidenta republiky působil dojmem směšného člověka, který na svou funkci nestačí z důvodu věku a který je jen loutkou pana Kalouska. No, té směšnosti se nevyhnul. Místo toho, aby byl směšný ve funkci, tak je směšný jako nezralý trucovitý jedinec.

7 2
možnosti
Foto

Vyvádí jak malý kluk. Nakonec, byla to jeho poslední šance, že?

3 0
možnosti

Pomlouvat v zahraničí prezidenta republiky, oficiálně, je známkou jedině toho, že pan Schwanzenberg je podlý, zlý a neinteligentní člověk. Zhrzený kandidát na prezidenta, bezcharakterní nepřítel naší republiky. Né, není ani čestný, ani poctivý!Rv

15 4
možnosti
Foto

Mačkám zelené PLUS  a stále tam je NULA.

2 2
možnosti

V mých očích, přesto stále zůstává čestným a poctivým člověkem - Tvým očím unikla povedená privatizace, která tohoto "Knížete" bez modré krve udělala miliardáře, jak se ve prospěch jeho zbohatnutí obraceli zákony a jak lidé ve stejné situaci neměli tolik štěstí. - On Kalouskovi dluží a hodně, sloužit mu bude do smrti at chce nebo ne !!!

8 4
možnosti
Foto

Nepozorně jsem četl, dal mínus a když jsme přečetl pozorně, tak vůbec nevím, zda KS chválíte nebo zatracujete.

0 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 588x
Samotář co je jím rád a rád nepozorován pozoruje okolí.

Seznam rubrik