Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Pěkně smontované.

0 0
možnosti
Foto

Ty fotky tak rozehřejí, že ten spacák může vzít čert, krásné R^

0 0
možnosti
KS

Používáte nějaké filtry? Nebo fotky upravujete? Moc se mi nezdá, že bych tam viděl hru tak pestrých barev.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den používám pouze přechodové filtry, každá fotka je složena z několika záběrů (cvaků), které jsou pořízeny s jinou rychlostí závěrky. Clona je stejná. Fotky jsou následně složeny v PC a je upraven pouze kontrast pomocí křivek.

Hezký den;-)

0 0
možnosti
Foto

Strašně bych tam chtěla jet a nafotit tam také pěkné fotky. Ale má strach, že by mi můj foťák spadnul. Sice přežil Schneeberg, ale spadla jsem z úplně malého kopečku na Žárdských vrších, padala jsem p ohlavě měla jsem šíleně odřenou krvavou nohu, před sebou 10 km a lidi se mě ptali, co mi je. Já jsem ale hned kontrolovala objektiv, jestli se mu nic nestalo. Přežil, ačkolik jsem s ním pořádně křápla.

0 0
možnosti
Foto

V Saském Švýcarsku to není žádná divočina.;-) Místy sice jsou malé žebříky nebo ocelové schody, ale pokud se člověk vyškrábe na náhorní planinu, pak už jde více méně po rovině. Jinak tuto oblast vřele doporučuji, pokládám ji za jeden z nejfotogeničtějších koutů střední Evropy, kam se hrabou Krkonoše. Ten kdo má rád skály a hluboké strže je tam nadšený.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za komentáře, potěší.;-)

1 0
možnosti
Foto

Umíte objevovat v naší malé zemi jiné světadílyR^. Dobrý nápad s tím spacáke. Ten spacák a noční focení je nápad k velkému zamyšleníR^:-)

0 0
možnosti
IT

I57v31o 90T28o42m15e35č58e55k

11. 4. 2016 19:30

Vážený pane Čmuchálek!

Z vašich fotek jsem vždy nadšen. Já už si o něčem takovém mohu nechat jenomzdát. Nohy mě tam nevynesou a po letošní operaci už budu asi fotit jenom kytkyna zahradě. Vašich kvalit nedosahuji, ale právě mě napadá zda byste nechtěl na blog umísťovat na proklik své fotky v plné kvalitě. Ukázka mého blogu viz dále.

http://ivotomecek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=497509

Pokud byste měl zájem napište na Ivotomecek@seznam.cz, je to vcelku jednoduché, pošlu srozumitelný návod. Tak kvalitní fotky by si to zasloužily.

Zdraví Tomeček

0 0
možnosti
Foto

Dobrý večer. Ono fotit se dá kdekoli a vlastně cokoli. Já mám rád krajinu, protože přesně vím kdy tam mám být a o to víc obdivuji fotografy divoké zvěře. Mimochodem kytičky jsou velmi fotogenické a pokud si s nimi "pohrajete" je to zábava na dlouhý čas. Přeji hodně radosti z focení a dobré světlo.;-)

0 0
možnosti