Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

samotu stáří asi máme zakódovánu všichni.;-(..nemáš Aleno veselejší téma?:-)

0 0
možnosti
DK

Mám starého tátu a pro vzdálenost se sním vidím tak 6 x za rok.....Jeho hlavinka je na padrť...a když s ním ob den hovořím, tak říká: kdy přijedeš? a já jsem tak sám....Brat ho navštěvuje ob den a já ob den telefonu, ale stále slyšíme stále: já jsem tak sám. Dřív jsem tomu nerozuměla, přečetla jsem spoustu knih a mám názor, že to je samota v hlavince (protože když jsem s ním, tak si mě skoro nevšímá). Někdy se mi chce odpovědět, zda on jezdil za mou babičkou 6x za rok...zda má nebožka máma jezdila 6 x za rok za svou mámou a babičkou....prostě stářím se rodina rozpadá...V

0 0
možnosti
Foto

Moje tchyně je už 16 let sama na vsi a jezdí se za ní tak jednou týdně na hodinu a řekl bych, že ji samota nevadí. Záleží asi na povaze. Když je člověk naladěn pozitivně je spokojen i v samotě. Když negativně hledá pro to příčinu a svádí to na samotu.

0 0
možnosti
BM

To o čem píšete: Zdraví a aby nebyli sami.

1 0
možnosti
Foto

Bedřichu, to si přejeme všichni:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 172
  • Celková karma 13,89
  • Průměrná čtenost 1049x
Na mém blogu uvidíte převážně přírodu, zvířata a místa, které jsem navštívila, ale občas zde dám článeček, který bude ze života, jen politiku zde nenajdete tu přenechám s radostí jiným.

Seznam rubrik