Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nechtějí to chápat, protože pořád očekávají nějakého spasitele, který vyřeší všechny problémy světa a ještě je večer uloží do postýlky. A tenhle jim nasliboval modré z nebe a snadné řešení úplně všeho. Nestalo se a ani se nemohlo stát, ale proč tomu dál nevěřit, když je to tak pohodlné. Vždyť kolik lidí dodnes věří komoušům, že to mysleli dobře? Tak doufejme, že těch, kteří věří AB je méně.

2 0
možnosti
Foto

Karma a namátkou doplňuji:

Jak Babiš přebírá konkurenční firmy, jaké zákeřné praktiky využíval-neboli, ekonomický žralok

https://www.youtube.com/watch?v=rgKH45O1B1w

Jak Babiš zničil chemií pole konkurence, neboli též ekologický žralok

https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/1537316-zemedelec-prisel-po-sporu-s-agrofertem-o-urodu-postrikali-mu-ji-herbicidy

Jak Babiš likvidoval konkurenci i běžné poctivé podnikatelé pomocí zajištovacích příkazů, soudy tomu učinily přítrž-neboli protizákonné ničení podnikatelského prostředí

https://echo24.cz/a/SMVa5/financni-spravu-vydesily-rozsudky-soudu-se-zaklekavanim-a-zajistovaky-brzdi

Ale myslí to dobře ;-)

2 0
možnosti
Foto

Jestli myslí, to nevíme, ale víme, že má dobré PR. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Článek o událostech, které jsou Babišovým voličům úplně šumafuk. Stanovisko mně dosažitelných voličů AB k celé kauze dotací je takové, že Němčouři maj' navalit prachy, protože prohráli válku. Babiš ty nácky dojí a je tak hrdina. Už jsem slyšel i hlášku, že by měl dostat od Zemana vyznamenání, za to všechno, co na dotačně-dojicí frontě zvládá. Koneckonců, nevyčerpá-li to Babiš, kdovíkdo by to rozkradl. A Babiš zvyšuje důchody, tak co jako.

2 0
možnosti
MR

Ja ten problem vidim teda trochu jinak. Vsem vadi, ze Agrofert cerpe dotace, kdyz je Babis politik. Ale kdyz nebude politik je to OK, nebo kdyz se Agrofetu zbavi talnke to taky OK. Takze v obou pripadech staci najit cloveka, kteremu bude verit a dosadit ho na spravne misto, bud ma misto sebe jako politika, nebo misto sebe jako majitele. A pokud to udela ke cerpani podle EU ok. No neni to naprosto absurdni. Prece k ovlivnovani cerpani dotaci bude dochazet stejne jen ne na primo. Tohle je extremne porytecky. Za me cerpes neopravnene tak trest. Tad se razo model kazdej je necestnej a bude krast. Babis je s...e a h...l, ale co kdyz konecne dosadime do cela nasi zeme Mirka Dusina a on bude mit taky firmu.

3 0
možnosti
Foto

I17v35o 44C59i47l34i66c18h

21. 6. 2020 10:26

Dát místo sebe jiného politika nemůže, protože téměř celý úspěch ANO založil na své osobě. A zcela předat firmu někomu jinému a nebýt tam ani beneficientem? To taky těžko, když Babiš nevěří vůbec nikomu, ani vlastní manželce.

Ten případný Mirek Dušín s firmou by do té firmy jistě jako politik nečerpal dotace a nebral by státní zakázky, pak by samozřejmě jeho firma nebyl žádný problém se střetem zájmů.

3 0
možnosti

R^

Máte pravdu! Všichni to víme! A přesto třetina národa jej volí jako svého spasitele!

:-)

2 0
možnosti
KK

A co když je to jinak? Co když ho někdo volí jako nejmenší zlo?

1 0
možnosti
Foto

Osobně si myslím, že po této zatím poslední antibabišovské akci ze strany EU opět Babišovi stoupnou preference.

1 4
možnosti
ZH

U mentálně nesmělých bezpochyby ANO.

9 0
možnosti
Foto

I69v10o 27C81i97l60i79c34h

20. 6. 2020 16:47

Podle aktuálních informací od mého kamaráda, novináře z Frankfurter Allgemeine Zeitung, dnes ve všech agenturních zprávách Evropy, Kanady, dokonce malá zpráva i Australské AAP lze shrnout: od "podvodníka z České republiky" až po pejorativní: "gauner z České republiky". A všude se píše proč a o jeho podvodech vůči EU. Tak se aspoň zase Česká republika dostala po dlouhé době do světových zpráv ... děkujeme pane premiére.

6 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 0
možnosti
MV

Já chápu, že se příznivci Babiše kolem něj v této kauze semkli jako pokaždé. Ta to je. Kazdej kopeme za svůj mancaft. Co je ale směšný - je křik Babiš fans, jak je ta EU drzá, co si to na pana premiéra dovoluje?!!!! A Babiš? - děkuje za podporu fans, ale v EU musí bejt pokornejsi, protože na dotacích stojí značná část jeho obchodování. I proto je pan premiér stále nervoznejsi - fans nezklamat, EU si nenasštvat. Karma za blog.

6 0
možnosti
Foto

I28v36o 23C21i21l25i59c67h

20. 6. 2020 16:21

Máte samozřejmě pravdu a děkuji Vám za karmu

1 0
možnosti
Foto

Brusel letos v schválil normu, která zamezuje čerpat dotace těm politikům a úředníkům, kteří současně rozhodují či kontrolují evropské peníze. O tom rozhoduje u nás Babiš z titulu své funkce To se týká i Agrofertu, který je zároveň i jedním z největších konzumentů unijních peněz v regionu střední a východní Evropy. Ani „finta“ se svěřeneckým fondem stačit nebude, jedním ze tří lidí, kteří nad fondem vykonávají dohled je totiž Babišova manželka Monika. Brusel ovšem zakazuje osoby blízké, kam patří rodinní příslušníci či lidé, kteří pro něj roky pracují. Na dotacích Babišův Agrofert získal přes 9,3 miliardy korun z EU, na které nemá nárok. Tedy je ukradl, protože o tom, že na dotace nemá nárok věděl. Proto je EU chce zpátky, protože jsou to peníze občanů z celé Evropy, které přispívají svými penězi EU a chtějí vědět, zda jejich peníze byly správně využity a ne jako podpora podnikání pro nějakého podvodníka miliardáře z Čech. Jestli nám nevadí, že i náš stát miliony přispívá z peněz z těch co pracují na podnikání Babiše, tak to je náš problém. Náš problém je, že Babiš na daních zaplatí míň než čerpá z dotací. Nám to nevadí. Náš stát je státem furiantů.. Třeba Babiš pro jeho firmu Preol vymohl slevu na daních ve výši 591 milionů korun. Přitom Preol je jeho nevýnosnější firma. S pracovává řepku. Není třeba víc dodat,

9 0
možnosti
ZH

Koblihy totiž vůbec nerozumí pojmu střet zájmů. V tom je jejich problém...

7 3
možnosti
  • Počet článků 196
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2224x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již hlavně v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.