Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Vy a selský rozum? To nějak nehraje. Tohle kdyby napsal 15letý puberťák, tak to pochopím, ale od člověka který si říká dospělý, asi sotva. Rv

4 3
možnosti
OT

ÓÓÓ, vy jste hrdina, ale selského rozumu nemáte ani trošku.

1 8
možnosti
Foto

No, já si myslím, že operovat selským rozumem, je pro dnešní vládu, a Andreje Babiše obzvláště, dost kontraproduktivní.:-)

7 1
možnosti
VF

Vy máte selský rozum? Zajímavé.

6 4
možnosti
Foto

No, paní Foltýnová, ti, co vás plusují, vás jistě těší, že?

1 1
možnosti
ND

Tak já tomu nerozumím, v nedávné minulosti nám bylo sdělováno, že jsme děsnej národ co porušuje opatření vlády, prej Švejkove a za příklad nám byli dáváni Němci, jak jsou ukáznění a ani neremcaj, ochotně se zapisují když jdou do hospody a já žasnu nad zprávami, jak v tom Německu počet těch nakažených stoupa.

10 0
možnosti
Foto

No jo no to je to potkávání se lidí v práci a v rodině. Z toho co píšete tedy plyne že Němčouři chodí přes den do práce a večer se vracejí k rodině. To je poměrně překvapivé...... je to divný národ.

0 0
možnosti
VB

Mám typ pro vládu, pro rizikové skupiny udělat zákaz vycházení.

0 3
možnosti
Foto

I18v63o 42C21i76l51i33c53h

17. 12. 2020 13:09

A co to nechat na každém jednotlivci? Kdo je vyděšený, tak ať zůstane dobrovolně zavřený ve sklepě přičemž stát ať mu zajistí nákup potravin a my ostatní ať do toho rizika dobrovolně jdeme. Já nechci, aby mne stát chránil proti mé vůli.

15 1
možnosti
Foto

Z těch nařízení už je taková bramboračka, že už ani sami netuší, co vlastně zakázali a co povolili a dobře jim tak! ;-D

12 1
možnosti
DS

Použijte raději poznatky získané zdravotnickým výzkumem:

Dlouhodobá imunita po prodělané infekci Covid19 je 8 měsíců i u 90. letých - ukazuje studie z domova seniorů v Březnici https://www.prolekare.cz/covid-19/testujme-s-rozumem-dlouhodobe-protilatky-proti-sars-cov-2-u-senioru-125253

Byl to oprávněný předpoklad, teď už je to znalost.

3 0
možnosti
Foto

I33v74o 95C52i19l74i71c69h

17. 12. 2020 12:51

To je super, ale uniká mi souvislost s těmi likvidačními opatřeními.

0 0
možnosti
PP

Pane, vy jste mi ale rebel! Úplný Hus, nebo alespoň disident. A přitom to bezpečí. Nikdo Vás neupálí ani nezavře, dokonce ani inzultace nehrozí. To se to panečku rebeluje a vyzývá.

11 7
možnosti
Foto

Nelze-li si ,,slintat na pentli" v hospodě, lze to alespoń doma přes klávesnici. Virtuálně;-)

4 3
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.