Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Vzdělávací proud s nižšími ambicemi" - tak to jsem se fakt zasmál. Krásný eufemismus pro "Základní školu pro budoucí příjemce sociálních dávek".

0 0
možnosti
Foto

Dosti výslovný souhlas. Blbneme na kvadrát.R^

3 0
možnosti
Foto

Tento dokument předkládal vládě ke schválení její ministr Jiří Dienstbier mladší. Ten chtěl být také prezidentem. Co k tomu více dodat?

7 0
možnosti
MP

Aha. Tak na toho je to podobné. Kdysi jsem o něm měla lepší mínění (ale voličsky jsem trochu jinde), myslela jsem, že tím americkým pobytem přinese nějaké nové myšlenky do našeho politického prostředí. To jsem se tedy spletla, ten přinesl jen neomarxistické ujetiny, které tak bohatě kvetou na některých amerických universitách.

2 0
možnosti
MP

Docela by mě zajímalo, jací konkrétní politici či "experti" za tím stojí a která politická páka tyto v.oloviny protláčí. Přece nemohou všichni socdemáci být tak b.lbí, i když to nevylučuji.

6 0
možnosti
FD

Celý koncept je slátanina,ale za peníze v Praze dům.

1 0
možnosti
JS

Tak ono se to dálo čekat, že když si zvolíme levici tak to začnou všechno vylepšovat. Všechny dávky budou vyšší a nikde to nebude chybět.

2 0
možnosti
JN

J53i18ř65í 82N23o11s10e11k

8. 4. 2015 10:56

Mám dojem, že i angolští atleti (a běžci zvláště) také nemají zvláštní genetické předpoklady, protože jsme si všichni rovni. A Nováka, co je nedoběhne, prostě diskriminují :-P

Je to šílené.

Díky za osvětu, Ivo

6 0
možnosti
Foto

I63v86o 24C27i72l89i65c38h

8. 4. 2015 17:17

Když mi to poslala, tak jsem to po přečtení nějakou dobu rozdejchával a pak jsem ji požádal, zda bych to mohl také zveřejnit zde. Nadšeně souhlasila - čím víc lidí se o tom dozví, tím lépe.

2 0
možnosti
DK

Ja si myslim, ze americka NBA je strasne diskriminacni soutez. Je to tam samej cernoch, mezi TOP 10 hracu nenajdete jedineho belocha, coz rozhodne neodpovida procentualnimu zastoupeni bile (zatim) vetsiny ve spolecnosti. Clovek by skoro nabyl dojmu, ze cernosi maji pro basketball vetsi talent, coz je samozrejme nesmysl a kazdy vi, ze jsme vsichni stejni a zadne geneticke predpoklady neexistuji...

2 0
možnosti
DK

Myslim si, ze by vlada USA mela podporovat zacleneni bilych hracu do TOP 10. Je nutne, aby obranci pristupovali k bilym utocnikum s vetsi toleranci a ti dostali sanci skorovat a zaclenit se tak mezi nejlepsi hrace. jeste horsi diskriminace panuje smerem k malym hracum bez ohledu na barvu pleti. Tito mali hraci, ac nijak nenesou zodpovednost za svuj handicap, jsou vzrostlou vetsinou terorizovani a je jim braneno ve vstreleni kose. Co je jeste horsi, tito hraci, ac jinak nesporne talentovani, se do nejvyssi souteze casto ani nedostanou. Opet i zde jejich zastoupeni zdaleka neodpovida zastoupeni ve spolecnosti. Je nutne zavest kvoty, kdy kazdy tym musi integrovat alespon 4 hrace mensich postav.

8 0
možnosti
Foto

Ivo, máš dobré kontakty, to zaslouží KARMU!R^ a palec vzhůru...

3 0
možnosti
Foto

I86v17o 89C63i85l42i59c48h

8. 4. 2015 17:14

Díky Horste, posílal jsem autorce přímý odkaz, takže předpokládám, že to zde také sleduje R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 195
  • Celková karma 29,06
  • Průměrná čtenost 2327x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.