Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Máte odkaz na to, že se kriminalita zvýšila? Přece jen objektivní důkaz by bodl. Díky

0 0
možnosti
KT

Pane Cilichu, zdravím, často se setkáváme v diskusích, máte ode mne mnohokrát plus. Jen drobná poznámka, neuražte se, myslím to dobře. Líbím se své ženě, miluji svoji ženu..., když o ní mluvíte v souvislosti s vámi. Moje žena je krásná... když o ní mluvíte jako o osobě. Všimla jsem si toho vícekrát. Jinak Vám i Vaší rodině přeji úspěch, zdraví a pěkný život. Tenhle příspěvek nechte smazat, ať Vám to tu nehyzdí, neuveřejňujete svůj mail.

0 0
možnosti
Foto

I26v73o 65C84i25l60i50c66h

27. 5. 2014 18:50

Na rovinu přiznávám, že jsem Váš příspěvek nepochopil (taky jsem jen obyčejný chlap). Můžete mi to prosím nějak polopatisticky (třeba lopatou po hlavě) vysvětlit? A mazat nic nebudu, já zásadně nikdy nic nemažu.

PS: Mail sice přímo nezveřejňuji (už takhle mám spamu až příliš), ale máte tam odkaz "Pošlete mi vzkaz", který mi na mail samozřejmě přijde a vždy na to odpovídám.

0 0
možnosti
AC

Hm..clanek postrada rekl bych jednu dulezitou vec a to je oficialni statistika VB. Zejmena v oblasti vrazd. Pokud uz tam nejaky zakaz maji, tak jim docela funguje, protoze tu statistiku, kterou jsem videl ja, maji s klesajici tendenci.

Dalsi vec, ktere jsem si vsiml v clanku na Dfensu je, ze se zabyva daty okolo roku 2001.Pokud me pamet neklame, nekdy v techto letech byl do VB naval pristehovalcu. Obvykle to provazi narust kriminality. Jestli nahodou nekdo ty "vytahy ze statistik" neupravuje k obrazu svemu, respektive jak se mu to hodi.

Budme radi, ze zijeme tady.

0 1
možnosti
Foto

I93v45o 93C48i17l30i25c56h

25. 5. 2014 22:06

Oficiální statistiku se mi v uložených odkazech při psaní článku nechtělo narychlo hledat i když je někde v kompu uložené mám, tohle bylo první, co mi Google vyhodil i s nějakými relevantními odkazy na zdroje. O tom jak jim to tam opravdu funguje je v článku i odkaz na (LEXem přeložené) video.

Máte pravdu, že tam ta kriminalita klesá, ale ta klesala zcela stejným tempem i před tím zákazem. Ovšem ten zákaz zbraní tu klesající křivku skokově vrátil o několik let zpět. Kdyby to bylo kvůli přistěhovalcům (a netvrdím, že to nějaký vliv také nemělo, jen si nemyslím, že by to bylo tím hlavním důvodem), tak by ta křivka nadále neklesala se zcela stejnou tendencí jako před tím prudkým skokem nahoru.

0 0
možnosti
Foto

Dal jsem karmu a připravím se na oběd... Slunce svítí doufám také ve Vašem regionu, tak ho budeme dnes společně vychutnávat i když jsme stovky km od sebe:-)

1 0
možnosti
Foto

I69v96o 47C72i14l95i92c39h

25. 5. 2014 11:20

Dnes tady sluníčko také svítí krásně už od rána. Děkuji Vám a přeji dobrou chuť :-)

0 0
možnosti
PB

..... nóóó, tak pokud by ti harwardi s psychotestama dokázali rozeznat pojmy jako je "nutná obrana" či "krajní nouze", pak to bude dokonalost sama !

0 0
možnosti
Foto

I12v40o 32C59i10l72i31c42h

25. 5. 2014 7:11

Přiznám se, že takhle po ránu jsem Vašemu příspěvku opravdu neporozuměl :-/

1 0
možnosti
AM

R^Přesně tak, zákazem legálního držení zbraní se dává zločincům jistota, že se slušný občan nebude bránit a může je střílet jak koroptve...V Česku je zatím naštěstí zákon o zbraních vyvážený.

3 0
možnosti
MR

R^ tak, kdyby lide, ne vsichni, ale nekteri slusni chodili legalne se zbrani, tak kdyz takovy hnusak zacne strilet tak ho sejmou, a bylo by mene obeti.

3 0
možnosti
  • Počet článků 195
  • Celková karma 30,16
  • Průměrná čtenost 2231x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.