Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdyby se lidi drželi drželi toho tučně nasázeného prohlášení na konci, dodnes běháme s holým zadkem po savaně.

0 1
možnosti
Foto

Jak jste k takovému závěru došel? 8-o

0 0
možnosti

Moc zajímavé věci jsem se o vás dozvěděl od paní Mrklasové. Dost mě to potěšilo.

0 4
možnosti
Foto

I54v39o 49C75i93l93i46c87h

31. 1. 2021 15:07

Už zase stalkujete? ;-D

1 0
možnosti

Patřím mezi ty babičky a s názorem pana Šinkory plně souzním. Na celé té hysterii kolem viru mně zaráží však jedna věc. Jak to, že ti naši volení i nevolení tvůrci restrikcí a jejich hlásné trouby, nejsou strachy z viru někde zalezlí s neprodyšnou maskou, po té denní hlásající virové masírce? Vždyť řeční ve sněmovně, také tam všichni hromadně papají i bumbají v místní restauraci (závodce). Pořádají různé konference či vele oslavy apod. To po Černobylu obdobná skvadra těchto lidiček se zašila do ústraní, baštila hafo jódu a jen ta správná hlásná trouba "rozhlas a TV" nás stále informoval, že se nic neděje a přitom dozimetry cvakaly jak o život. Ten jód byl tehdy také nedostatkové zboží. Ten, kdo už něco věkem zažil si obvykle skládá střípky a pak predikuje. Ty predikce však vůbec nejsou veselé.

5 0
možnosti
Foto

I29v80o 34C34i17l44i43c85h

31. 1. 2021 12:27

O tomto jsem psal již minulý článek.

0 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 4
možnosti
Foto

To s tím covidovým hysterikem píšete o sobě že?

5 0
možnosti

Kéž by život fungoval tak prosté "ať si každý dělá co chce a je to jeho riziko" ... Ve reálném světě je ale nutné řešit otázku odpovědnosti nejen vůči sobě ale i vůči ostatním.

2 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 2
možnosti

Stejně jako paní Kovářová účelově a demagogicky zneužíváte zřejmá psychická traumata seniorů v době pandemie, kdy umírají tisíce starých i mladých. a zdravotnický systém téměř kolabuje

Myslím na seniory, cítím s nimi, sám jsem jeden z nich.

5 6
možnosti
Foto

I58v79o 41C91i31l89i92c78h

31. 1. 2021 11:23

Já na tom nic demagogického nevidím, například moje dvaaosmdesátiletá mamka by také dala přednost normálnímu životu před tímhle shora vynuceným vězením.

0 0
možnosti

Vážený Ivo. Někdy s Vámi souhlasím, jindy bych Vás nejraději poslal někam. U dnešního blogu to mám tak půl na půl. Ale co už. Nejsme ovce, abychom na vše jen kývaly, že?

Jsem spíše zastáncem opatření, ale takových, která mají logiku a alespoň nějaký smysl. U kroku naší vlády jich však příliš nevidím.

Ale jedno vím jistě.

Pokud bude Hnilička stále šéfem NSA. Pokud bude Husák stále oblečený v policejním dresu. A pokud Šlégr bude stále v řadě TV a sedět ve Výkonném Výboru svazu ledního hokeje, tak já, jakožto člověk který má z Covidu respekt, nikoli strach, odmítám jakékoli další omezování.

Nechť si pánové nejprve zametou před vlastním prahem. I lidé jako já totiž mají charakter a především....jen jedny nervy. Nechat ze sebe dělat blbce totiž nejde do nekonečna.

Mějte hezký den vy i vaši čtenáři.

5 0
možnosti

Chápu Vaše rozhořčení, mám ro stejně, ale čemu prospějete když nebudete respektovat další omezování?

0 2
možnosti
Foto

Naprosto souhlasím. Snažíme se zalézat před Zubatou, která nás všechny stejně jednou chytí. Nebožáci v důchodcovských velkochovech (chtělo by se říci klecových, ale to by se urazili milovníci slepiček) mají pomalu doživotní zavření bez šance na amnestii. Život ve věčném strachu je jen přežíváním a čekáním na porážku. O tom, že veselá mysl půl zdraví už nechce nikdo ani slyšet. Nejvíce škodí televize a v ní zachmuřené tváře politiků či onoho trvale plašícího a zachmuřeného lékařského odboráře-komoráře. Doporučuji Pavlův list Filipským 4: 4-8:-)

4 0
možnosti

RvRvRvZajeďte do Afriky, tam to teprve začíná a vy když jim poradíte, že chřipečka hodně jim pomůžete.

0 7
možnosti
Foto

I44v59o 10C77i29l73i95c29h

31. 1. 2021 9:47

Čekal jsem kdy a jak zareagujete Petře Tomku, když jste ten článek paní Kovářové u ní v diskuzi tolik vychválil řadou palců nahoru :-P

0 1
možnosti
Foto

Zlatá slova pana Šinkory, bohužel jeho nikdo z těch, co mají ruce na pákách poslouchat nebude, protože z covidu se stal byznys století a dokud jeho potenciál nebude vytěžen do dna, bude se tady blbnout s hadry, lockdowny, očkováním a vším možným jiným, co možná dnes ještě ani neznáme.

10 0
možnosti
Foto

Jeden malý ,,detail". Nikoli pouze ,,TADY", ale NEJEN TADY, a to až celosvětově;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.