Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Představy laiků o "posilování imunity" jsou nekonečně naivní.

Škoda, že nepíšete o problematice osvětlování jevišť. Bylo by to určitě zajímavé čtení.

1 3
možnosti
Foto

I55v13o 47C73i69l40i36c62h

31. 3. 2021 19:53

Podle mluvčí pražských strážníků Ireny Seifertové je mezi lidmi patrná frustrace z dlouhotrvajících omezení. "S tím je spojena i nálada ve společnosti, která je rozdělena na ty, co jsou vystrašeni a bojí se, a ty, kteří s opatřeními nesouhlasí, bojkotují je či jsou vůči nim již apatičtí. Strážníci v ulicích nyní stávají jakýmisi hromosvody," uvedla.

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/prazske-parky-jsou-opet-plne-lidi-k-opatrenim-jsou-uz-apaticti-priznali-straznici-40355714

2 0
možnosti
PC

A udavači zažívají pravé žně. Zatímco každý normální člověk může konečně aspoň o něco více udělat pro své zdraví, takže se jde do parků a do přírody po dlouhé době nadýchat čerstvého vzduchu a užít si sluníčka, mezitim evidentně zamindrákované kreatury čile žhaví telefony a volají na ty "setsakramentské beznáhubkové drzouny a bezohledné sobce" policii, aby je zpacifikovala.

Nezávidím jim jejich zjevné komplexy a jistojistě zpackaný život. Ale chvilka "slávy" a "zadostiučinění", ta jim přece stojí za to.:-/

5 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

3 0
možnosti
PB

Megafon a majáky. Policisté vyklidili náplavku. Ty jo, policisté ze speciální pořádkové jednotky. A toho lupiče, co zmlátil, okradl a ujel jim před nosem na kole ještě asi nechytili. No bodejť, měl roušku a neměl u sebe malý dítě. Takoví se blbě lapaj i ve čtyřech.

7 0
možnosti
Foto

I64v71o 67C81i25l22i15c68h

31. 3. 2021 5:44

Teď na to koukám, to už vážně zešíleli? ;-(

0 0
možnosti
Foto

I75v95o 58C77i31l57i73c91h

31. 3. 2021 5:41

Mnozí pneumologové či imunologové to vidí jinak.

2 0
možnosti
PC

Ivo, je nadmíru jasné, že vláda dělá jednoznačně všechno PROTI našemu zdraví a "svědomitě" plní tzv. úkoly odkudsi shora. A jak je vidět, za "best in covid" sklízí odtud s jistotou téměř 100% pochvalu za "vzorně plnění" a asi nejen to.

Je mi na zvracení nejen z ní samotné, ale především ze všech, kteří ji v tom ještě podporují.

Vám karma R^

8 0
možnosti
Foto

Imunitu lze nejen posilovat, ale si i udržovat stále. Stejně jako např. blbuvzdornost. Což ovšem sem tam některým i vadí;-)

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
  • Počet článků 195
  • Celková karma 30,16
  • Průměrná čtenost 2230x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.