Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za mě opět karmaR^.

Rozumím, proč mám nosit roušku, když je vysoký počet nakažených, ovšem při dennímu přírůstku cca 210 nakažených v celé ČR a proočkovanosti cca poloviny národa mně ten smysl poněkud uniká. Navíc když nám nařizuje nosit roušky nedůvěryhodný ministr zdravotnictví, který na to sám v Karlových Varech kašle....

Chce-li někdo tak striktně vyžadovat roušku, tak asi musí počítat s tím, že část klientů si najde jiného prodejce.

5 1
možnosti
KK

Jak na to ministr zdravotnictví kašlal? Zaregistroval jsem naopak informace, že on osobně nařízení dodržoval.

A s těmi klienty a prodejci to funguje i obráceně. Spousta lidí zase nechodí do podniků, kde jsou příliš benevolentní k opatřením.

2 0
možnosti
Foto

Mohu potvrdit. Sám jsem změnil řeznictví a potraviny protože to roušky nosili pod nosem či vůbec.

2 1
možnosti
Foto

Naprosto Vám rozumím a neodsuzuji Vás kvůli tomu. Cítíte-li se takto bezpečněji, pak je to samozřejmě Vaše volba. Jen jí prosím nevnucujte těm ostatním.

4 1
možnosti
Foto

Nevnucuji.

Ono je to naopak. Stát vydal nějaké nařízení. Na obchodech atd bývá upozornění na povinost dodržovat ty nařízení. Často bývá přímo uvedena povinost mít respirátor.

Cilich a mnozí další vstupují do obchodů kde na dveřích je upozornění na tuto povinost, personál je vyzve ke splnění této povinnosti a oni si vynucují svůj názor, že respirátor je zbytečný a není potřeba.

Ostatně celý blog je o tom jak lidi jako Cilich si vynucují svůj postoj.

0 2
možnosti
Foto

Stát vydal mnoho nařízení a stejné množství je soudy zrušily, jako nezákonné. Většina lidí odmítá být poslušnými ovcemi a poslouchat svého ovčáka a požívat svůj rozum. Slepá a bezduchá poslušnost vede jenom k totalitě. Pokud mám mít roušku v obchodě, chci vědět, zda se covid nejvíce šíří v tomto prostoru. Pokud vím, bylo potvrzeno, že nikoliv a dosvědčují to prodavačky, kde ani jedna neonemocněla covidem.

4 1
možnosti
Foto

Pokud ji nosili pod nosem tak se vám mohlo stát co ???? Je vidět, že jste totálně zblbej masírkou.

3 1
možnosti
KT

No vidíte, konečně rozumný přístup, svůj k svému, rouškaři do svých obchodů, bezrouškaři do zase do jiných, ani se nebudeme potkávat a bude klid.

2 0
možnosti
Foto

Ne nebude.

Lidi jako vy a Cilich prostě mají potřebu atakovat ostatní takže klid nebude.

0 2
možnosti
KT

Jak vás proboha atakuje mé rozhodnutí nechodit tam, kde vyžadují roušku?

2 0
možnosti
  • Počet článků 196
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2224x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již hlavně v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.