Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na podobné námitky, jako Vaše, mi již dva zdejší experti napsali něco ve smyslu, že sice jdu (po louce) sám, ale vydechuji viry. A co kdyby za chvíli šla za mnou stejnou cestou stařenka, vdechla je a následně zemřela?

Tak asi uvažuje pan ministr.

Otec měl na takové případy tuto průpovídku:

Potkají se dvě, a jedna usedavě pláče. Co se vám stalo? Ále, takové neštěstí. Představte si, že bych měla dceru, dcera by měla dítě a ona šla s tím dítětem pod mostem. A po tom mostě by šel švec a vypadlo by mu z kapsy šídlo a vypíchlo tomu děťátku očíčko! Taková tragedie!

Že je pan ministr a spol poněkud vedle, je jedna věc. Více mě znepokojují občané, které mu to baští a mají záminku, jak buzerovat své bližní.

R^

5 0
možnosti
VF

Tož to stejné sa stalo aj u Pagáčů, když sa ím narodila vnučka. Šidla sú nebezpečné, pravil už Zdeněk Galuška. :-)R^

1 0
možnosti
MM

No, když široko daleko není živáčka, tak vás nemá kdo kontrolovat a můžete si užívat.

Když vás kontrolují strážníci nebo policisté, tak už sám nejste, jste nejméně tři.

Tak co teď s tím? :-/

0 0
možnosti
Foto

I61v23o 65C28i47l40i28c98h

12. 3. 2021 9:04

Když u Vás zastaví autem a vyskáčou ven, tak tam do té chvíle nebylo ani živáčka.

2 0
možnosti
JT

R^ lidi, které znám, pozdravím a usměju se na ně. Které neznám, snažím se jim vyhnout, ustoupit, nebo si tu roušku nasadit, pokud tedy oni mají ochranu dýchacích cest. Když to takhle nazývají, tak by to mělo být jen doporučení pro ty, kteří se chránit chtějí, tedy venku. V našem městě měšťáky nemáme a v této situaci jsem tomu moc rád. Nevzpouzel bych se jim, ale nechal si přivolat nebo se dopravit na obvodní oddělení PČR.

1 0
možnosti
VF

Na Novinkách je článek, ve kterém lékaři oznamují, jak vyjádří svůj názor na současná opatření. Není vhodné, aby chodili protestovat na náměstí, jen si na respirátory namalují srdíčko. Zdánlivě slabý protest. Namaluji si V také - ze solidarity s nimi. Na demonstrace nechodím. Těm, proti kterým se demonstruje jsme stejně jen k smíchu. Snad po volbách ???

3 1
možnosti
PC

Výborně napsáno!R^

9 0
možnosti
PL

P89e50t58r 44L61o49r25e28n49c

11. 3. 2021 22:15

Blatný je tragéd. Nechal se ukecat, ať naskočí na jízdu na tygrovi, při které už dostali na "zadel" i jinší kanóni.

Navíc není empativní a komunikačně "zručný".

Kdyby řekl, že předpisy jsou stejně nesmlouvavé a platí pro všechny a hned potutelně s mrknutím oka dodal, že samozřejmě před jejich literou musí mít přednost jejich účel, smysl, "vyšší princip" neboli po Havlovsku "duch" a že určitě si umí představit situaci, že kde není žalobce, není ani soudce, mrk, mrk... a mohl být z toho venku.;-)

4 0
možnosti
Foto

Mám za to, že na prázdné ulici bez roušky vás nemůžou pokutovat, resp. se můžete úspěšně bránit. Aby byl spáchán přestupek, musí být naplněna nejen formální, ale i materiální podmínka, tedy skutečnost, že jednání porušuje nebo ohrožuje zájem společnosti. To ovšem nemůže nastat, když v širokém okolí nikdo jiný není.

Dělá to kde kdo: roušku staženou a když se někdo blíží, nasadí si ji (protijdoucí udělá totéž) a poté, co se minou, roušku zase stáhnou.

6 0
možnosti
Foto

I14v20o 95C95i51l23i84c79h

11. 3. 2021 22:09

Máte pravdu, chybí tam ten materiální aspekt. Proto bych nikdy za toto pokutu na místě neplatil.

1 0
možnosti
Foto

... nevím proč, ale zdá se, že u měšťáku jsou samí "lopaty" co lopatu neuzvednou a nebo jí zvedat jen nechtějí, a nejspíš i zakomplexovaní jedinci, které nevzali k policii, protože nezvládli psychotesty - všechny, resp. většinu průšvihů, neadekvátní zásahy a brutalitu, mají zdá se právě oni na svědomí - nevím, jestli by se tímto novodobým "fenoménem", neměl někdo začít vážně zabývat. Připomínají mi silně pomocnou stráž VB. A jen dodán, že ani jinde to není o moc lepší. Už o tom píšu článek. :-(

11 1
možnosti
Foto

... jinak za článek karma, samozřejmě;-)R^

1 1
možnosti
Foto

Moc pěkný článek. Karma.

4 2
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.