Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Pane Cilichu, snad se nebudete zlobit, že jsem napsala variaci na vaše téma.Přijde mi, že je třeba, aby to nezapadlo a aby se nad tím alespoň pár lidí zamyslelo

1 0
možnosti
Foto

I53v36o 43C85i81l54i44c26h

23. 6. 2020 13:47

Samozřejmě nemám proč se zlobit a dal jsem Vám karmu R^

Opravte si tam slovo "utoritu" ;-)

PS: V tom mém článku jsem později to původní celé video vyměnil za zkrácené, abych mu nezvyšoval sledovanost.

0 0
možnosti
MV

Monty Python hadr! Mozna by mel pan premier uvazovat o zakoupeni TV Klenot - jeho vlastni performance jsou na takovy tv kanal jak vysite.

2 0
možnosti
Foto

Je velmi správné, že je nabízen voucher do lázní za 4 tis,pro občany, kteří musí toto show sledovat.:-) Jolanda Schillerová plánuje skvělou paušální daň skoro 69 tis./rok (zajisté opět až po doložení, že naše příjmy nemohou způsobit daň vyšší než 69 tis.).

Vtipný blog. Pobavil. Karma dvojitá.

4 0
možnosti
KH

K82a31r66e33l 53H64r86m97a

23. 6. 2020 2:35

On i ten Milouš byl v porovnání s Babišem rétor. Sice si občas zaměnil slova, ale alespoň nějaká myšlenka (i když zcestná) tam byla. Přidám kousek z Babišova projevu:

„Školky tam chybí, protože jsme téměř je vyřešili. A já když jsem vyzval lidi, tak jsem dostal z té Ostravy, tam se to nepovedlo, myslím starosta Letohradu mi psal. Osm a půl miliardy jsme tam transferovali z evropských peněz. Řešíme ty skupiny. Vaše kolegyně mě tady interpelovala, tak školky tam nejsou, to by byl potom samozřejmě seznam tisíců....

https://www.forum24.cz/to-je-google-prekladac-babisuv-bizarni-projev-bavi-internet/

4 0
možnosti
VH

Dobrý večer, pane Cilichu,

chci Vám jen napsat, že moc ráda čtu vaše blogy, ale i příspěvky v diskuzích. Dnes ráno jsme diskutovali na téma roušky. Bohužel jsem neprozíravě dala do diskuze odkaz na rozhovor s Mudr. Žaloudíkem a byla jsem na 12 hodin zablokována s odůvodněním, že vkládám do diskuze spamy. Dost mě to mrzelo, protože jsem vám už nemohla lajkovat vaše příspěvky, se kterými většinou beze zbytku souhlasím.

Přeji Vám hezký večer a prosím, pokračujte dál ve své tvorbě. Je to osvěžující.

5 0
možnosti
IV

On je při zatmění slunce vždycky měsíc v novu.

1 0
možnosti
Foto

Vypadá to jako hodně nepovedený vtip, ale asi to vtip není. 8-o

4 0
možnosti
Foto

Netušila jsem, že jste člen Babišova fanklubu ;-D

0 1
možnosti
Foto

I34v13o 25C53i68l41i69c96h

22. 6. 2020 21:02

To víte, bláznům se prý nemá odporovat

2 0
možnosti
Foto

Okamžitě jsem si vzpomněl na situaci, která se možná stala anebo se vypráví jako vtip. Když se Andrej Babiš poprvé setkal s německou kancléřkou Angelou Merkelou, tak ona mu prý na uvítanou zdvořile česky řekla: "Já umím trochu česky." A Andrej Babiš prý odpověděl: "Já taky."

7 0
možnosti
Foto

No jo. Slovensky zapomněl a česky se nenaučil ;-)

7 0
možnosti
Foto

Ivo, já APOLITIK Ti přeji další úspěšné blogové tažení! Nemíchám se do toho, nemám nárok, mohu jen z povzdálí nenápadně pozorovat. Prodělal jsem jen politická školení na vojně, a to s uzavřenými sluchovody... Komunisté dokázali, že jsem emigroval, abych jim zabránil, mě strčit do ústavu pro choromyslné. Aspoň ale zvládli rozprášit mé manželství a zabavit majetek. Znechutili mi to tak, že NEVOLÍM ani v Německu, ale i tak jsem tady spokojený...

3 0
možnosti
Foto

I80v68o 40C77i96l15i68c21h

22. 6. 2020 19:27

Já vím Horste a chápu Tě

0 0
možnosti
  • Počet článků 196
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2224x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již hlavně v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.