Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠB

stařec bez moře

17. 9. 2008 11:35
koukám, že jste v ODS jednotní

a táhnete za jeden provaz. Pro mne je Topolánek v tom marastu, ve kterém se naše pol. scéna zmítá aspoň svou obhroublou přímostí čitelný na rozdíl od jiných a vám už vůbec nerozumím.

0 0
možnosti
TT

tolan

16. 9. 2008 22:02
Cibulková už dostala přímo politický průjem.

Úplně ji vidím, s notebookem na klíně žhaví svoji WiFinu až na blog iDnes. Kvalita je odpovídající konání.

0 0
možnosti
PC

Zilog

16. 9. 2008 20:42
Tento blog mne zacina bavit

Dama evidentne citi zjitrelou atmosferu uvnitr rodne strany, a hledi z ni neco vytezit. Akorat ze tech tretich, co by chteli uzitek z toho, ze se Topolanek s Tlustym zrovna perou, je tu trosku vic.

Jinak obsahove a pravopisne jsou to prispevky zcela liche, umerne rozporu mezi potrebou sdelit a nemit co rici :).

0 0
možnosti
RB

qfp

16. 9. 2008 21:26
Re: Tento blog mne zacina bavit

I MF se činí - Cibulková, Bém nahoře vpravo,domáci Tlustý hodně dole.Fakt selhání jednotlivce.

0 0
možnosti
Q

q7a4z1

16. 9. 2008 8:43
Sedm miliard s Cibulkou

No tahle "dáma"klame tělem. Zadej si do vyhledávače ..."Cibulka internet do škol" a to budete čumět jak se dělaj prachy.Je to její starej a ona to kreje.Nebo "Sedm miliard s Cibulkou" to si počtete.Klepe se, že na ně také dojde.

0 0
možnosti
ŠF

stev

16. 9. 2008 8:18
Nemračme se na zrcadlo za to, že máme křivou hubu.

Stará známá pravda říká: "Nemračme se na zrcadlo za to, že máme křivou hubu." Neznám přiléhavější příklad k tomuto úsloví, než současnou aféru politických vyděračů. Přál bych Tlustému, aby snahu křivohubých rozbít zrcadlo, ustál.

0 0
možnosti
SN

kuča

16. 9. 2008 6:36
Obdivuji Vás-

:-) Jste zřejmě jedna z mála výjimek členů ODS, které ještě něco říká slovo morálka. Parlament a vláda by tu měly být pro to, aby se celá společnost  pohybovala dopředu v určitých morálních i kulturních bariérách, samozřejmě i s přiměřeným stoupáním hmotného blahobytu.

      Zatím je to džungle bez pravidel a studu, politici vždyky všechno vysvětlí, bz ohledu na mínění lidí. Článek se mi moc líbil a fandím Vám!!R^

0 0
možnosti
E

editi

16. 9. 2008 7:45
Re: Obdivuji Vás-

Jen aby to to nebyla stejná póza, jakou jsme viděli v TV na sjezdu Zelených od Topolánka. Možná že tato Majolénka cítí příležitost k vyšvihnutí se na piedestal vrcholné funkce v ODS, stejně jako několik takových Majolének, které na sjezdu Zelených lezly svými projevy Bursíkovi kamsi, ačkoli do buněk strany vstoupily během léta a nic si na rozdíl od Kuchtové, v této straně neodpracovaly.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3237x
BcA. Michaela Cibulková - žije a pracuje střídavě v Praze a v Lednici na Moravě,ředitelka a spolumajitelka hotelu, majitelka společnosti pořádající výstavy a jiné kulturní akce,zakladatelka nadačního fondu Ledňáček, matka dvou dětí....

Seznam rubrik