Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠS

CHYREN

3. 11. 2008 15:30
Jestřáb v sukni...

paráda.R^ Ovšem omyl je myslet si,že ODS má naději. Pokud vidíte skutečně to, co jsem tušil.. jste ztracená strana. Nevolitelná. Musel by se stát zázrak.. i když ( hihi ;-D ) možná je k němu blízko.

0 0
možnosti
D

důchodce

3. 11. 2008 13:23
ano, ano, ano.

až do takových hořkých konců (že se občas někdo z vás pokusí říci pravdu) se podařilo "dědicům neomylného hradního pána" dostrkat kdysi naději tohoto státu. K obrazu partaje křiváků, kariéristů a zlodějů. Za nějakých patnáct let své existence jste se propracovali k stejné, ne-li ještě hnusnější "popularitě" jakou se pyšní komunisté. Způsob rozvratu celého státu a jeho institucí, absurdní obraz justice, policie, úřadů a veřejné správy na všech úrovních je zcela tragický. Lidé ze zoufalství a nemožnosti vyběru volí levici, nebo jako já, ani k volbám nejde. U vědomí, že můj hlas bude předmětem licitací či korupčních hrátek či "opozičních smluv"... Celá léta od toho směšného listopadového "sametu" jsem volil pravici, potažmo po jejím vzniku ODS. Ale-a věřím, že nebudu sám-, už to nikdy neudělám.

0 0
možnosti
K

KJV

3. 11. 2008 11:16
208+99 : 80, v Lednici Vás mají asi plné zuby

Vy jste modrá, milostivá, až do morku kostí. Arogance a pocit nadřazenosti z Vás přímo prýští. Díky Vám a Vám podobným budou mít komunisté stále co říci a budou mít posluchače. Vy jste jejich jistota.

0 0
možnosti
PD

P.D.F

3. 11. 2008 10:28
U těch komunistů to máte tak,

že jsou pro některé synonymem pořádku a spravedlnosti. Mají i trochu pravdu. Ukažte mi jediného komunistu, který by si nakradl byť desetinu toho, co špičky ODS? Dokážete si představit, že by nějaký komunista zprivatizoval pro sebe policejní ubytovnu jako teď Langer? Pro mě jsou nevolitelní, ale stejně tak nevolitelní jsou ODS, ČSSD, zelení anarchisti. Volit ODS jenom proto, že je to menší zlo než ČSSD je sakra malý důvod. Až začnou dělat politiku pro plátce daní a ne pro milionáře a socky, obmění pár politiků s nejkřiklavějšícmi zlodějnami, pak se možná zamyslím. Na krajské úrovni je to bohužel to samé. Dá se říct, že co politik ODS, to zloděj. A z toho plyne znechucení a ztráta volebních hlasů. A protože voliči ČSSD šli spořádaně a ještě přetáhli pár nerozhodných, dopadlo to tak, jak to dopadlo. A příští volby, pokud ODS nepůjde do sebe, dopadnou stejně. Paradoxně doplácí na větší kulturu svých voličů, kteří dokáží odpustit méně věcí, než voliči ČSSD. 

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

3. 11. 2008 10:53
Re: U těch komunistů to máte tak,

Komunisti si nakradli, když byli u vesla. A to tak, že se ODS může jít zahrabat, komunisti to co chtěli ukrást, tak zrekvírovali (znárodnili). :-P

Teď si 20 let nevrzli, ale jak se dostanou k moci, budou krást jako kdysi. ;-)

0 0
možnosti
LH

Linde CZ

3. 11. 2008 10:19
Mno nevim, jestli je populismus to prave orechove

Volici asi musi sami zjistit, ze populismus v politice je neco jako bulvar ve zpravodajstvi - chvili tahne, pak bavit prestane. Ucinny je jenom na jednodussi lidi a obecne spis skodi nez pomaha.

Nemyslim si, ze by stejnou cestou mela jit jakakoliv pravicova strana.

0 0
možnosti
MC

sualk

3. 11. 2008 12:08
Re: Mno nevim, jestli je populismus to prave orechove

Souhlas. Jde jenom o čas a je třeba použít rozumu, což je dlouhá cesta studiem ke vzdělanosti.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

3. 11. 2008 9:34
Kampaň?

Na kampaň bych to opravdu nesváděl.

Může za to neschopnost nebo spíš neochota  vysvětlit obyčejným lidem prosté reformní kroky (to je o aroganci moci) a potom naprostá ztráta soudnosti při běžném politickém životě (že by kvůli aroganci?)

Nemůže být těžké vysvětlit na jednoduchých příkladech, jak třeba poplatek u lékaře pomůže ušetřit miliardy ve zdravotnictví a na co se takové peníze použijí.

Poněkud těžší je vysvětlit Topolánkovi, že jeho excesy překročily řádově snesitelnou mez a že už je on i jemu podobní Langerové či Tlustí prostě pro voliče nepřijatelný a pro stranu škodlivý.

Nejsnazší je postěžovat si na příliš slušnou kampaň a obvinit ČSSD z kampaně neslušné. Takže příští volby bude Topolánek nadávat Paroubkovi a Paroubek Topolánkovi. Víte, jak to dopadne? Vyhrajou komunisti se slušnou kampaní. :-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3237x
BcA. Michaela Cibulková - žije a pracuje střídavě v Praze a v Lednici na Moravě,ředitelka a spolumajitelka hotelu, majitelka společnosti pořádající výstavy a jiné kulturní akce,zakladatelka nadačního fondu Ledňáček, matka dvou dětí....

Seznam rubrik