Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

angi5

12. 9. 2011 18:41
tak nevím...

V něčem s vámi souhlasím,v jiném zase ne.Víte,problém je i v tom,že kdyby "ti tři cikáni" kopali jen do popelnice-tak sice bordel mi vadí,ale možná nad tím mávnu rukou.Jenže,mou tchyni která je už paní dost v letech, nedávno přepadl cikán v tramvaji,sprostě a zbaběle  k ní přiskočil,strhl ji s krku zlatý řetízek a bleskurychle zmizel.Tahle žena se už bude po zbytek života bát někam sama jet..Nejodpornější na celé věci je i to,že jela od zákroku na oční ambulanci a protože měla rozšířené zorničky po rozkapávání,nasadila si černé brýle.Při sednutí na sedačku se maličko zamotala-je víc než zjevné že onen cikán si domyslel že je nevidomá a...víc myslím nemusím dodávat:-/

0 0
možnosti

Lukáš_1

12. 9. 2011 16:33
Sakra chlape,

Pod většinu těch věcí bych se podepsal.. Není totiž ideální když někdo je programově na soc. dávkách, jenže jediné čeho se docílí při odběru těch dávek je, že se budou mít blbě, nikoliv že se pustěj do práce.. Jestli někomu udělá radost, že někdo má blbě, tak prosim.. Oni maj třeba XY tisíc na dávkách, ale ne protože jsou to cikáni, nýbrž maí třeba XY dětí.. Takže není to o jiných pravidlech.. Když si pořídí bílý čech XY dětí, bude mít taky XY tisíc na dávkách.. Jde o to, že to musí být o kompromisu.. Systém musí být pro dostatečný počet lidí motivační, zároveň neodírat hodně vydělávající na kost, a i pro ty nepřizpůsobivé by měl mít ten relativně pěknej život.. Teď je ten systém víceméně oki, takovej kompromis, ale malinko ho osekat je potřeba, aby to nešlo do dluhů..

1 0
možnosti
8

837

12. 9. 2011 17:00
To je velký omyl, tenhle systém není vůbec OK

Nelze tady srovnávat normálního občana a nevzdělaného cikána, tomu normálnímu  občanovi se i při 3 nebo 4 dětech vyplatí živit se prací a dávky oželet, kdežto  toho cikána vlastně tímhle nutíme aby do práce nikdy nešel, protože když tam jde tak dostane minimální mzdu o tohle mu zkrátí ty dávky a je vymalováno.

Tady je potřeba zavést systém aby se i tomu cikánovi do té práce vyplatilo chodit a aby se tomu pracujícímu cikánovi jeho nepracující soukmenoci nesmáli.   Peníze  by se měli zásadně odpracovat,  bez práce tak nějaká šlichta v obecní vývařovně.

0 0
možnosti
8

837

12. 9. 2011 14:54
No co z toho předlouhého a nesouvislého elaborátu

vydedukovat, copak tím chtěl autor říci??, zřejmě to že komu se nelíbí život v teroru nepřizpůsobivých ten si za to může sám protože nechápe "kultúrní" odlišnosti, tedy že každý soused má přeci svaté kultúrní  právo, krást, ničit, pohazovat odpadky, množit domácí hmyz, dělat druhým ze života peklo.

Apropó to s těmi častými maily o důchodech cikánů to je evidentně demagogická lež, osobně mě chodí denně nabídky krásných cizinek které si mě někde záhadně vyhlédly, nabídky cizinců co potřebují přes můj účet vyprat pár mega dolarů ale tohle jsem ještě nedostal nikdy.

Nebo že byste si tohle posílali vy zaměstanci státní správy jen mezi sebou, proč to proboha děláte když sami dobře víte že je to nesmysl. ?8-o

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

12. 9. 2011 14:59
Re: No co z toho předlouhého a nesouvislého elaborátu

Já už e-mai o neuvěřitelných sociálních dávkách "pro cikánku" dostala. Rv

0 0
možnosti
DC

Morningstar

12. 9. 2011 14:33
kvalita společnosti

se poměřuje podle přístupu k menšinám? Tímhle argumentuje kdekdo ale pořád to nějak nechápu. Takže když to přeženem nejkvalitnější by byla např. společnost kde majorita musí povinně chodit do práce, odevzdá na daních 70% svých příjmů přičemž tyto fondy jsou následně vypláceny menšinám tak, aby ony do práce chodit nemusely?

0 0
možnosti
JA

Trevis

11. 9. 2011 10:02
Dávky

Před časem si jedna prodavačka v krámě stěžovala, že jí stát zkrátil jakési "přídavky" na dceru a neopomněla si rýpnout právě do cikánů, že oni své dávky vždy dostanou a že ona jim je platit nechce.

Chtělo se mi namítnout, že já zase ze svých daní nechci živit její díťě. Máme tu celé generace jidí, kteří si myslí, že je normální dostávat přídavky na dítě, že na to snad mají nárok! Když na to nemám, tak si snad dítě nepořizuji, nebo se holt musím uskromnit. Případně nesmím být tak blbá, abych otce dítěte vykopla a zůstala na vše sama.

1 0
možnosti
JK

ja nic

11. 9. 2011 10:05
Re: Dávky

A co když ta paní si svými daněmi živí to své dítě a vy zase to dítě toho cikána?

0 0
možnosti
JK

ja nic

11. 9. 2011 9:42
Dočetl jsem to skoro do poloviny

a s názorem zásadně nesouhalsím.Byl jsem s jednou paní na dovolené, pracuje v Přerově a říkala, že co tam ti cikáni dělají nemá obdoby. Moje známá pracuje na socialce a právě včera jsme s ní vedli řeč o romech. Kolikrát si musela vyslechnout jak ji nadávají do pi....Vše si vykřičí.Vedoucí než aby se zastal svých lidí, tak jim ve všem vyhoví, jen aby měl klid. A ta dávka není vyplácení důchodu zpětně, ale realita, kterou dostávají každý měsíc a zanic.Rv

1 0
možnosti
JK

MiroTR

11. 9. 2011 7:52
Píšete, že

"úroveň té které společnosti se poměřuje podle přístupu většiny k menšinám".  Podle Vietnamce, Číňana, nebo černocha z Afriky  je na tom ČR celkem dobře.  Čímpak to asi bude ?

1 0
možnosti
JZK

Leva

11. 9. 2011 7:01
Blablabla

Autor píše, že pracoval u PČR, to říká vše a já na to: BLABLABLA

0 0
možnosti
RV

ritchie

11. 9. 2011 1:49
gramatika

Trochu propiluj češtinu, bratře - piše se protEžovat, bez háčku, ale hlavně ... činilY výdaje...

0 0
možnosti
JJ

Jay6

11. 9. 2011 0:28
Není hmotná nouze jako státní sociální podpora

3,9 miliardy za rok 2010 jsou opravdu všechny celostátní příspěvky na dávky v hmotné nouzi. Jenže za stejný rok se vyplatilo dávek státní sociální podpory za 40,8 miliardy korun. A součástí této podpory jsou rodičovský příplatek, příplatek na děti a skutečný příspěvek na bydlení(nikoliv pouze jeho doplatek jako u hmotné nouze). Vzhledem k počtu dětí u cikánských rodin jsou tyto příjmy nezanedbatelné. A pokud se u hmotné nouze jednalo u cikánského obyvatelstva o částky v řádu stamiliónů či jedné miliardy(maximálně), tak u státní sociální podpory už se jedná o částky v řádu miliard a možná až deseti miliard korun jen za minulý rok! Takže buďte prosím příště přesnější. Takovéto neúplné údaje nahrávají potrhlým přeposílatelům těch trapných mailů.

0 0
možnosti
Č1

čtenář 1

11. 9. 2011 7:54
Re: Není hmotná nouze jako státní sociální podpora

To, co píšete, je sice pravda, ale ty tzv. rodičovské příspěvky tvoří více než polovinu těchto výdajů. Ovšem většinu z těchto dávek logicky nepobírají cikáni. Přesto všechno tu jde o několik desítek miliard a i kdyby se všechny tyto dávky seškrtaly, stejně tu zůstane schodek kolem sta miliard. Mimochodem v letošním roce dochází k poklesu těchto výdajů o cca 20 % - údaje uvedeny na webu MPSV. Za neutěšený stav veřejných financí nemohou skutečně cikáni, jak se v poslední době média snaží občanům tuto myšlenku vnutit. Cikánský problém má podněkud jiný důvod. Sestěhují-li se dohromady, nejbližší okolí je pro ostatní občany rázem neobyvatelné.

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Omlouvám se, že nereaguji na příspěvky v diskusích u mých blogů, nejsem vlastníkem dukátů.
Kdykoli ale zareaguji na vzkaz či mail.

Seznam rubrik