Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IF

Avdoťja

30. 7. 2011 0:15
Davide...

... napište mi, prosím, email. Chtěla jsem vám napsat už dávno, ale ;-€ zapomněla ;-€ jsem svoje heslo pro diskuzi, tak mi trvalo trochu déle, než jsem se k němu "prokousala". Na mém blogu je i e-mail. :-) 

Koukám, že máte kolem pana H. ;-O bohatou diskuzi... ;-O

Zdraví vás Irena Fuchsová. R^

0 0
možnosti
MR

iluminat

6. 7. 2011 18:54
z blogu pana Hrebenare mrazi, ne proto ze by v Cesku

byli handicapovani lide na tom desive, spise naopak, Cesko je jedna z mala zemi na teto zemekouli kde postizeni dostavaji pomoc. Ale z pana Hrebenare cisi nenavist ke vsemu okolo, topi se ve vzteku na vse, a dostava tak clovek dojem ze kdyby postizeny nebyl, byl by stejny.

1 0
možnosti
IK

mejsehezky

6. 7. 2011 19:00
Re: z blogu pana Hrebenare mrazi, ne proto ze by v Cesku

R^R^

0 0
možnosti
D

Dubina

6. 7. 2011 6:34
Kdyz o necem pisu misim mit alespon trochu prehled

a to ted delam . Znate JH ? vite ze  mel nabidky   k praci jako programator a odmitl je ? vite ze  podrazil  mnoho ( vice nez 2000 lidi ?) a vsichni  jsou postizeni? vite ze ublizil osobne Davidu K.  vozickari  ?  ze pospinil a napsal velice urazive a pospinujici  blogy o blogerce  Ivete K. ktera taky napsala knizku a ted  se podle ni nataci film ?  vite ze psal  hnusne o jeho mamince ,ktera je zlata osubka ?mohla bych pokracovat do aleluja - ublizil i me  a jsem taky zdravotne postizena . vse   dela z duvodu ze je zavistivy ,ukrivdeny ,nenavidi vse co ma uspech  a vsechny kolem sebe. Zavrel se pred svetem ,meri 4 zdi a nevi jaky je zivot za okny ,informace cerpa  z netu a TV .  je mi ho JEN lito a preji mu aby se jednou sebral a vysel ( ano chodi o berlich i kdyz ma 2 voziky ) mezi lidi ,nebo na pivo  nebo JEN tak jako to delaji mi ZP kamaradi .Byl by stastnejsi. Je mi ho jen uprimne lito . je v pozici kdy muze pracovat- co by zato jini dali ! preji mu jen aby byl pozitivni a stastny!

1 0
možnosti
DC

David Ch.

6. 7. 2011 6:50
Re: Kdyz o necem pisu misim mit alespon trochu prehled

Osobní situaci pana JH bohužel neznám, nechtěl jsem těmi pár řádky dokazovat něco docela konkrétního, šlo mi spíš o obecnější zamyšlení nad celou věcí. Dnes opravdu dochází k situacím, kdy občané se ZP či ti se sníženou pracovní schopností přicházejí díky špatné ekonomické situaci firem, státu, o svá zaměstnání a je omezována pomoc, která jim byla dosud poskytována. Na druhou stranu je spousta programů hrazených státem, které ZP pomáhají, na pomoci lidem s problémy se podílí i spousta soukromých aktivit, to v žádném případě zpochybňovat nechci.

V každém případě ale musím trvat na tom, že situace značné části ZP je velmi špatná především na dnešním trhu práce a ne každý má šance a schopnosti uplatnit se ve svobodných povoláních a těmto lidem by pomoc měla být cíleně poskytována alespoň tak, jako dosud.

0 0
možnosti
HVJR

Hynek Vilém Jarmila reloaded

6. 7. 2011 6:24
špatně je nastavení sociální péče z dob komunismu

Moc posudkových lékařů, tedy státních úředníků s puncem odborníka je absolutní a nesmyslná. Osobně si myslím, že státní sociální péče se přežila dnes tohle všechno může fungovat na komerční bázi podobně jako havarijní pojištění. Kdyby ho měla většina lidí, ani by to nestálo moc peněz. Ale byl by tu jeden rozdíl - platící klient by měl smluvní nárok, pojišťovna smluvní povinnost platit a podmínky by nemohl měnit žádnej ministr, státní úředník ani poslanci svým hlasováním.

                                                                                                                                                                                   

http://vorisek.blog.idnes.cz/c/197665/Ze-statniho-duchodu-a-zdravotniho-pojisteni-by-melo-jit-vystoupit.html

0 0
možnosti
MF

falm

6. 7. 2011 6:23
Vyrovnat se s postižením je

těžké jakpro samotné postižené, tak pro jejich okolí. Pak už jen záleží na tom jak okolí pomůže, jak člověk pracuje sám na sobě; jaké má podmínky ke svému rozvoji.

Co si budeme povídat.

S článkem paní Fuchsové lze nadšeně souhlasit.

K Vašemu článku: zkuste se zamyslet, co by panu Hrebenarovi pomohlo se změnit... ;-)

1 0
možnosti