Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nezlobte se, ale toto je asi myslivecká latina. Já totiž takovou historku slyšel někdy z konce 70. let, kdy sestra naší velmi dobré kamarádky měla manžela na vojně a zatímco ona byla velmi náruživá, tak on spíše takový leklý sumec.

A tak před návštěvou manželky přesvědčil vojenského doktora, aby mu "na to" něco dal a efekt byl takový, jaký jste popsala a to dávno před objevením sildenafilu, což je chemické označení léků Viagra, který se dnes, po uplynutí patentu, prodává pod mnoha obchodními názvy jako generikum.

A mohu říci, že opravdu, ty účinky jsou skvělé, srovnatelné třeba s výměnou motoru auta za podstatně výkonnější nebo vybavení motoru turbem a "nakrmení" ho stooktanovým prémiovým benzinem. Auto předtím také jezdilo, ale po sildenafilu jezdí nesrovnatělně lépe (a sveze ženu do říše snů).

2 0
možnosti
Foto

P.S. A ještě dodám, že brát si tu pilulku bez lékařského předpisu je nezodpovědnost.

0 1
možnosti
Foto

Nejspíš si nepřečetl návod a pilulku polkl obráceně.;-D

0 0
možnosti
Foto

:-) tuším že na návodu je napsáno něco ve smyslu....pokud účinek přetrvává, vyhledejte svého lékaře...dobrá rada nad zlato.:-)

0 0
možnosti
Foto

Tam je toho podstatně víc. Těch kontraindikací je celá řada. A když už jsme u těch katastrálních termitů, tak se říká "příbalový leták".

1 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1092x
Jsem docela vystresovaná a rozlítaná matka tří dětí, která relaxuje tím, že se ze svých zážitků "vypíše".

Seznam rubrik