Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Naprosto zbytečný blog.

Důležité je to, že premiér Zemanův projev ocenil a ne to, že panu Chválnymu tam chyběla větší zmínka o Ježíšku.

https://cnn.iprima.cz/fiala-ocenil-zemanuv-projev-kalousek-prezidenta-sepsul-za-nepravdu-o-green-dealu-54004

;-)

2 4
možnosti
Foto

Pane Zavadile, upřímně Vás lituji, Vy musíte mít smutný život, když máte potřebu se takto ztrapňovat v diskuzích "naprosto zbytečnou poznámkou".

Evidentně jste nepobral příliš chytrosti, abyste pochopil psané slovo (viz má odpověď v 19:40). Psal jsem, že mi v poselství chyběl odkaz na morální rozměr, empatie nebo pokora, z Vašich připomínek ale chápu, že všechny tyto výrazy jsou pro Vás sprostá slova.

5 0
možnosti
MV

Přesně tak. Zeman is back v každém slova smyslu toho slova. Jako člověku mu přeji uzdravení, jako prezidenta si ho už dávno nepovažuji. Včerejším "projevem" mé nepovazovani si ho potvrdil. Doufal jsem , že ze zdravotních důvodů skončí. Zapomněl jsem při tom doufání na to, že pacientem je Miloš Zeman... Díky za moc dobrý text, klidné mezisvatkove období a zdraví a chutě v celém příštím roce přeju.

5 4
možnosti
Foto

Velmi Vám děkuji za diskuzní příspěvek, se kterým naprosto souzním. I Vám přeji mnoho pohody, úspěchů a zdraví v přicházejícím roce 2022.R^

0 0
možnosti
MB

Nedovedu si představit. Že bych se svátečně usadil. Poslouchal projev, pana Zemana. Vyslovuji se opakovaně, neberu jej vážně. Mé pokusy byly, nejde to .

Vážně jsem bral projevy svého otce. Podobně později. Skutečných autorit a moudrých lidí. Jeden z nich sedává v naší hospodě. Slušný a vzdělaný stařík. Popíjí své pivo a hovoří. Dá se mu věřit, má odžito. Je slušný i vzdělanec. Má ovšem smůlu. Žádné fanfáry, ochranka nebo vlajky, kolem něj nejsou. Prostě normální a laskavý. Důstojně stárnoucí člověk. Tak toho poslouchám docela rád :-)

6 0
možnosti
Foto

Máte naprostou pravdu - moudrost lze nalézt všude kolem nás, je třeba jen naslouchat nebo třeba jen číst knihy a přemýšlet.

Osobně obdivuji Jana Wericha pro jeho umění krátkou větou vyslovit velkou myšlenku. Můj oblíbený citát je, že "Humor je boj s lidskou hloupostí. V tomto boji nemůžeme nikdy vyhrát, ale nikdy v něm nesmíme ustat". Přeji Vám pohodový den.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 1
možnosti
Foto

Pane Konráde, děkuji za příspěvek, se kterým prakticky ve všem souhlasím.

Jen na vysvětlenou k tomu "Zeman is back" - myslel jsem to tak, že se po vážné a dlouhé hospitalizaci vrátil ten starý Zeman - samolibý, mající všechny za hlupáky s tím, že pouze jeho názor je ten jediný správný.

Jestli hraje o svou budoucnost na tomto světě nejsem příliš přesvědčen, ale do hlavy mu nikdo nevidí. Mně by přišlo přirozené, kdyby s jeho zdravím odstoupil z funkce a zbytek života trávil v pohodě na Vysočině, on se ale evidentně chce udržet ve funkci za každou cenu až do konce volebního období....

6 1
možnosti
PB

P71e76t60r 78B79u38r40i23a44n

26. 12. 2021 21:04

Souhlas, karma.

Prezident "sjednotitel" zatím sjednotil dvě skupiny obyvatel. Jedni, kterým je už jen pro smích a tu druhou, která si nalhává, že máme moudrého a objektivního státníka.

10 0
možnosti
Foto

Nelze než souhlasit. Rád bych si někdy na "prezidentování" Miloše Zemana přečetl objektivní názor, ale sám nevím, co výrazněji pozitivního za těch 9 let mu lze připsat k dobru....

Někteří tvrdí, že jeho vztahy s Čínou nás zachránili při první vlně. No nevím, asi to nedokáži objektivně posoudit. Kdyby ale vláda a diletant Vojtěch brali vážně lednové vystoupení MUDr.Svobody, tak jsme nemuseli shánět roušky až v dubnu, kdy už je sháněl celý svět.

7 2
možnosti
JL

Díky za náhled. Tak já byl Zemanem mile překvapen, protože jsem od něj čekal jen blbábolení, ale on říkal geniálně rozumné věci - jak vyřešit pandemii, muslimy, green deal a tak podobně. Autor naopak mě potěšil s tím, že umírá asi polovina očkovaných, tak to je dobrá zpráva - samozřejmě pro ty neočkované, očkovaní teď dostávají po přečtení informace deprese a objednávají se na další vakcinaci, psychologovi a psychiatrovi na další dávky antidepresiv. Ale mě se ulevilo - to maj milovníci vakcín za to věčné otravování. A povinné očkování - Zeman je z čínské chřipky vyděšen, to je dlouhodobě známo, stejně jako je vyděšen s islámistů. Dá se to pochopit, je to stařík nemohoucí, a od té doby co ho přepadla nahá Ukrajinka , je poněkud vyplašený. Jádro nutno u nás. Auta zakázat - správně, zakázal bych taky myslivce a klecový chov. EUEUEU

0 1
možnosti
Foto

Přiznávám, že se v tom Vašem příspěvku nějak ztrácím, abych mohl zareagovat. Chvíle mi se zdá, že něco je myšleno vážně, někde mi to zase připadá jako ironie nebo sarkasmus.:-)

3 0
možnosti
PN

P17e30t89r 16N27e59d53v97ě66d

26. 12. 2021 20:30

Promiňte za vstup, proti blogu nemám vůbec nic. Jen mě udivuje, že tentokrát vůbec nevadí "nepsaná pravidla" to je zvláštní....:-)

0 0
možnosti
Foto

Přiznám se, že blogy jsem začal psát až letos, tak fakt nevím, co konkrétně máte na mysli těmi "nepsanými pravidly" a co jsem nevědomky porušil?

1 0
možnosti
Foto

Tak já jsem si Zemanem sváteční den zkazit nenechal.:-) A jistě nás takových bylo víc, nač poslouchat bláboly někoho komu už realita uniká a lže i sám sobě. Neví někdo zda bude Zeman předávat státní vyznamenání v odloženém termínu, tedy na Nový rok? Cesta z LDN Lány do Prahy je jistě náročná a dlouhá.....

5 2
možnosti
Foto

Naprosto rozumím těm, co projev neposlouchali:-). Já jsem byl zvědav, zda přeci jen poté, co ho lékaři zachránili před smrtí, najde význam slov jako sebereflexe či odpuštění.

K těm vyznamenáním se tento měsíc Hrad vyjádřil, že je nepředá a nový termín bude oznámen později - viz https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/statni-vyznamenani-ceremonial-se-opet-odklada-zeman.A211208_172456_domaci_jadv

2 0
možnosti
JV

J40i76r25i 66V92r45a86b40e80c

26. 12. 2021 19:22

Vyčítá, že Lipavský nemá na ministra a Zeman nemá roky na prezidenta. Stačí když si poslechnete projevy jiných hlav států k Vánocům. Místo povzbuzovat národ, kritizuje a nadává. Holt zlodědek.

16 2
možnosti
Foto

Ono to nikdy není až tak o věku, jako spíše o morálních vlastnostech a schopnostech říci něco smysluplného, a to u prezidenta Zemana zcela postrádám.

10 0
možnosti
Foto

J63o39s45e76f 12B67á86r38t77a

26. 12. 2021 19:02

Já bych dal prezidentovi karmu.

4 10
možnosti
Foto

A že mě to u vás nepřekvapuje.:-/

3 3
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 40,75
  • Průměrná čtenost 1858x
Zajímá mě veškeré dění ve společnosti, zejména pak politika a fungování státní správy, ve které jsem 30 let pracoval. Věřím v lidskou slušnost a jen těžko se vyrovnávám s lidskou hloupostí spojenou s arogancí a beztrestností při porušování zákonů.

Seznam rubrik