Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Problém je v té šílené redistribuci. Nechme lidem peníze, které si vydělali a většina těchto problémů zmizí.

0 0
možnosti
DM

to by právě zas šílená spousta lidí,včetně těch nejbohatších o dost peněz přišla,proto se to nestane,není to v zájmu mocných upustit rybník a zmenšit počet kapříků,spíš naopak....

2 0
možnosti
OD

Trochu to připomíná jeden nedávný příběh jisté olympijské šampionky, která posloužila jako "bílá kobyla" partě libereckých štramáků.

1 0
možnosti
Foto

Když jsem psal závěr blogu, tak mi to také napadlo:-), jenže už takhle je ten blog dost dlouhý...

0 0
možnosti
Foto

Z cizího krev neteče. Na tomto případu je jasně vidět, jak je těm v nejvyšších patrech nějaké hospodaření jedno. Teď se Babiš chvástá, co všechno se mu povedlo, jak znížil daně, přidal důchodcům, státním zaměstnancům a přitom nikdo neřeší, jak obrovské peníze mizí v něčem podobném, jako jsou ministerstva i Hniličkova agentura. Hnilička tam neměl co dělat a jeho jmenování jde za premiérem. Vám karma.

3 0
možnosti
Foto

Projev Babiše jsem dnes chvíli poslouchal, ale bylo to, jako když poslouchám jednu desku pořád dokola. My jsme nejlepší, všem jsme přidali, všechno jsme úspěšně zvládli, opozice se snaží do všeho házet vidle,... Ani slovo o tom, kolik to všechno stálo, jak se zvýšila zadluženost, jak roste inflace, nic o zprávě NKÚ, ..

Já mám někdy pocit, že těm svým lžím už i sám věří...:-)

Hezký den.

2 0
možnosti
DM

Bohužel toto se řešit nebude a jak tvrdím pořád,každá koruna odebraná ze státního rozpočtu jest korunou nerozkradenou..

0 0
možnosti
Foto

Právě to mně vadí. Ve státní správě jsem dělal a mám už i nějaké zkušenosti s prací živnostníků. Zatímco živnostník se musí sakra otáčet, aby něco vydělal (a ještě odvedl na daních), tak části úředníků "plýtvá" a "rozkrádá". Viz přezutí za 40 tisíc. Chtěl bych vidět toho schvalujícího úředníka, jestli by si za tu částku nechal přezout také svoje auto....

Jak píši jinde - nedá se ten boj vyhrát, ale nesmíme na ten boj rezignovat, třeba jen tím, že na to upozorňujeme...

Hezký den a díky za přečtení.

2 0
možnosti