Ztratila se Angela Merkelová

Není v práci, její pracovní agenda je prázdná. To nepřekvapuje, již 10 let tráví první týden v srpnu dovolenou procházkami. 

Její muž rezervoval čtyřhvězdičkový hotel v italských Alpách. Tam je však sám se svým synem z dřívějšího manželství. Mutti tam není.
Merkelová byla naposledy viděna v Bayreuthu s nizozemským premiérem Ruthem. 

Německá média nevědí, kde Angela je. Spekuluje se o tom, zda je to kvůli manželské krizi, tajné misi (o jednom velmi tajném setkání jsem psal zde) nebo je prostě příliš unavena na procházky. 
Zdroj: Angela Merkel is zoek. Upozorňuji však, že www.msn.com jsou dosti bulvární webové stránky a nejsou vždy spolehlivé médium. Navíc je okurková sezóna a letní články o útěcích lvů a tygrů ze zoologických zahrad se již okoukaly. Možná je pro změnu vystřídal článek o útěku Angely Merkelové. Skutečně nevím, co je pravda.
Těším se na diskusi, vaše názory, spekulace a popřípadě - pouze zaručeně - spolehlivé zprávy, kde byla Angela naposledy viděna. 

Foto: Wikipedia Deutch

Dodatek 3.8.18 20:52 - Zprávy vrt.be
Též belgické webové stránky www.vrt.be informovaly, že se hledá Angela Merkelová, viz zde. Článek zdůrazňuje, že německá kancléřka má pevná pravidla a posledních pět let se svým manželem Sauerem první týden v srpnu strávila ve stejném hotelu, aby ve stejném oblečení absolvovala stejné procházky. Letos to tak zřejmě není. Článek obsahuj pět fotek Angely z pěti předchozích let ve stejném sportovním oblečení. Už kvůli těmto fotkám článek stojí za náhled. 
Naposledy byla signalizována se svým mužem a s nizozemským premiérem v Bayreuthu. Od té doby prý nikdo na veřejnosti neviděl ani Marka Rutheho. 
Článek navíc zmiňuje, že dle nedávného průzkum veřejného mínění ARD, méně než polovina Němců je spokojena s vládou Merkel IV a že CDU-CSU společně by nyní získaly pouze 29 procent hlasů, což je nejnižší výsledek od doby, kdy se tento průzkum veřejného mínění koná. Nakonec článek vyjadřuje naději, že Angela je na dovolené někde, kde není internet ani TV, aby jí tento průzkum nezkazil náladu. 

Autor: Jaroslav Chudáček | pátek 3.8.2018 13:30 | karma článku: 23,91 | přečteno: 1242x