Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jaro je u mě nejkrásnější roční období. I když léto a vedro, co k létu patří, mám také ráda. Ta fotka rybníka je taková zvláštní, moc pěkná. A ten keř se zapáchajícími květy, není to kalina? Oj cvěťot kalina v polje u ručja... Děkuji, pane Jaroslave, za zpříjemnění dnešního večera!

1 0
možnosti
Foto

Díky za komentář. :-( Rádo se stalo.

Ano, je to kalina, už jsem to v blogu doplnil.

Také mám jaro rád. Obzvláště, když je pěkné počasí. Příroda začne bujet atd.

Léto mám také rád. Delší velká horka, nad 30 stupňů však nesnáším. To se někam schovám.

Podzim mám také rád. Obzvláště dříve se mi líbilo, že je to vhodné období na studium a na práci. Teď jsem v důchodu. Koncem jara a v létě jsem se do studia a práce někdy musel nutit. Procházky v listnatém lese na podzim jsou nádherné.

Pravou zimu mám také rád. Dříve jsem často lyžoval. Zima, stejně jako podzim jsou vhodná období na práci doma a v kanceláři. Když jde člověk ven, tak se prostě musí vhodně obléci.

1 0
možnosti
Foto

Ano, všechno má svůj čas. Člověk by se přírodnímu řádu neměl moc vzpírat. Také cítím, že učení se hodí k podzimu a k zimě. Naopak na jaře by měl člověk zatěžovat více tělo než mozek, protože svaly potřebuje k úspěšnému zasetí a zasázení. Teď v horkém létě nepotřebuje ani moc mozku, ani příliš svalů, je to takový mezičas, kdy se jen sklízí a zpívá...

1 0
možnosti

I u mne. Nemusim sekat travu, hrabat listi ani odklizet snih.;-D

0 0
možnosti