Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Se státem se obchodovat nedá - jistota není ! Můj předek dopadl stejně, nevyplacené pojištění. Nakonec byl vykořistěn - jako vykořisťovatel. O měnové reformě nemá smysl psát - Komunisté ožebračili pro jistotu i své podporovatele. Po r. 1989 vlastně měnová reforma další - cca 10% znehodnocení - Poměr úspor x cen. Pan Bureš v tom pokračuje - inflace asi 3.2%. Aby nám nyní bylo lépe - Stojíme na vrcholu drahoty ... !

Důchodová reforma není - nebude. To je i poctivé slovo. Výhled jediný - Pokles reálných důchodů. Vynálezy Maláčové dobré, kde na to vzít se jako vždy neřeší. Vrchol OHAVNOSTI jsou Dluhopisy Alenky. Nechme bokem, že drze nabízí, že člověk nevydělá - 1 Kč = by si měla zachovat svou hodnotu ! (Neuvěřitelná nabídka). My dnes jednoznačně pro-konzumováváme budoucnost. Reformy neexistují. Tedy se dětem nabízí Dluhopis - Jinými slovy řečeno - Oni nám to mají zaplatit 2x ! To nynější lépe + a následně to jejich - napotom ! :-)

4 0
možnosti
MB

Pro doplnění !

Se státem se obchodovat dá ! Nikoliv mu své prachy dávat - Naopak, od druhých lidí si je přisvojovat ! To dřívější - "Kdo nekrade - okrádá vlastní rodinu", se pak mění na - "Kdo není dotován - okrádá vlastní rodinu" ! :-)

2 1
možnosti
Foto

Dotace vás korumpují. To jsou tu náklady.

To co nazýváte dáváním prachů státu to je pouhé vstupné za privilegium , že dostáváte právo v tom cirkusu s námi se všemi ostatními koukat se závody ve čtyřpřeží.

1 0
možnosti
Foto

Všichni ostatní, USA počínaje, mají vyrovnané státní rozpočty a žádné dluhy a všechny naše polistopadové vlády se od nich ne a ne poučit. ;-)

0 0
možnosti
JS

Pane Bicero, mohl byste uvést státní dluh USA jako důkaz Vašeho příspěvku?

0 0
možnosti