Trapná ODS

Kandidátka ODS do následujících komunálních voleb v Mladé Boleslavi je plná chyb. Přesto se to Raduanu Nwevaltimu líbí. 

Dnes na portálu iDnes.cz vyšel článek Miliarda-mladší, doktor, teda inženýr. ODS v Boleslavi zkazila kandidátku. Cituji z tohoto článku:
"Překlepy, pomotané univerzitní tituly, chyby ve jménech. Mladoboleslavští občanští demokraté překvapili předvolebním letákem s představením kandidátky do nadcházejících komunálních voleb plným chyb. Někteří kandidáti o deset let zestárli nebo se z nich místo doktorů práv stali inženýři. Podle mladoboleslavské ODS chyby vznikly při kopírování."

Lidé se pozastavují nad tím, jak může strana, jejíž lídr Raduan Nwelati je dlouhé roky primátorem Mladé Boleslavi a senátorem, vypustit takovou prezentaci. „Jestli mají plný leták chyb, jak potom vypadají vyhlášky, kterými se musíme všichni řídit,“ divil se u vývěsky poblíž mladoboleslavského domu kultury jeden z kolemjdoucích.

...

Třeba Tomáš Zajíček není inženýr, ale doktor práv, tedy JUDr. Autor plakátu mu navíc přidal deset let. Neshodují se ani údaje vypsané v levém sloupci s údaji u fotografií kandidátů. U posledního na kandidátce, řidiče Václava Boteho, má zase být zkratka ml., která znamená mladší, místo toho má uvedenou zkratku mld. (miliardy). V pořádku nejsou ani odrážky u jmen." 

Perlička Raduana Nwevaltiho

Raduan Nwevalti si chybu pochvaluje, cituji z článku:
"Chyby podle Nwelatiho vznikly při kopírování jmen a titulů. Že si toho veřejnost všimla, si pochvaluje. Jinak by si prý tolik lidí celou kandidátku podrobně nečetlo."

Ano, negativní reklama je také reklama. Rozumným lidem však tato akce ODS důvěru k ODS nedá. Dle mne je ODS pod vedením Fialy stále trapnější strana. 

Za vše může pochopitelně Babiš

Dle hlavní mantry současného premiéra Petra Fialy, ODS a pětikoalice za vše špatné může Babiš. Nevím, jak toho Babiš tentokrát dosáhl, možná nechal infiltrovat své lidi do mladoboleslavské ODS.

Můj závěr

Dle mne za toto Babiš nemůže, členové ODS jsou prostě neschopní. 

Popularita ODS a ostatních stran pětikoalice klesla a v nadcházejících měsících nejspíš dále klesne. Cenová inflace stoupá, ekonomika je v recesi a hrozí ekonomická krize. Vláda je v těžké situaci. 

Nepřeji si to, ale obávám se, že to nahraje socialistům, komunistům, Jiřímu Paroubkovi, Kateřině Konečné a podobným. 

Pokud dojde k podstatnému zchudnutí velké části obyvatelstva, tak hrozí občanské nepokoje a to nejen v Česku. Předvídat je však těžké, možná se stane zázrak a ekonomiky se z problémů dostanou. 

 

Autor: Jaroslav Chudáček | sobota 13.8.2022 11:47 | karma článku: 31,76 | přečteno: 1006x