S častými a pravidelnými články o bitcoinu zde končím

Publikoval jsem zde o bitcoinu již hodně článků. Tímto článkem s pravidelným publikováním o bitcoinu zde končím.

Původně nebylo mým plánem publikovat zde tolik článků o bitcoinu. Jelikož téma bylo a je stále aktuální, tak se má činnost rozrostla nad původní můj záměr. 
Podrobnější články o bitcoinu pro zájemce o něj jsem začal umisťovat na specializovaném portálu CryptoSvět.cz, kde jsou nyní dva mé články. 

Ukončit pravidelné a časté publikace o bitcoinu zde je zcela mé vlastní rozhodnutí a na můj vlastní popud. Rozhodl jsem se k tomu, když jsem dostal možnost o bitcoinu publikovat na specializovaném portálu. 
Sem na můj blog možná jednou za čas umístím pouze shrnující článek o novém vývoji bitcoinu a jiných kryptoměn nebo pokud si budu myslet, že nějaké téma je zajímavé pro širší veřejnost. 
Děkuji vám všem za zájem, který jste mým článkům o bitcoinu zde projevili a možná i nadále budete projevovat. Bitcoin je nová překvapující technologie, která se začíná prosazovat. Osobně budoucnost bitcoinu vidím pozitivně, především jako možnost si mezi sebou posílat peníze pomocí peer to peer sítě, bez vlivu centrálně řízených bank. Tak se vyřadí fiat měny a centrální a komerční banky, jak jsem zmínil například ve svém dosud posledním blogu o bitcoinu zde

Související články

?Mé články o bitcoinu na blog.idnes.cz.
?
Na blogu zde se dále chci věnovat především jiným tématům než bitcoinu.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Chudáček | pátek 13.10.2017 9:37 | karma článku: 23,82 | přečteno: 563x
  • Další články autora

Jaroslav Chudáček

Pivní test na COVID-19

4.1.2022 v 15:17 | Karma: 27,33

Jaroslav Chudáček

Starý dobrý Miloš Zeman

6.11.2021 v 14:33 | Karma: 29,75