Portál iDnes.cz jde s dobou

Portál iDnes.cz na své hlavní stránce mezi kurzy čtyř důležitých světových měn zmiňuje kurz bitcoinu. 

Portál iDnes.cz na své hlavní stránce (uprostřed vpravo) mezi kurzy čtyř důležitých světových měn uvádí kurz bitcoinu. 

Pokud na hlavní stránce kliknete nahoře na Další, pak na Finance pak na Kurzy a pak u bitcoinu na vývoj kurzu, tak dostanete cenu bitcoinu v korunách a vývoj kurzu bitcoinu za poslední měsíc. 

Potěšilo mne, že iDnes.cz tak prominentně ukazuje současný kurz bitcoinu a vývoj jeho ceny. Je to sice velmi malý, téměř zanedbatelný krok pro lidstvo :-), ale důležitý a poměrně velký krok v informování o bitcoinu a propagaci bitcoinu na portálu iDnes.cz. Možná to trochu přispěje k další akceptaci bitcoinu v České republice. 

Související články

?Bitcoin na iDnesuMé články o bitcoinu na blog.idnes.cz.

Dodatek 26.10.2017 14:20 - Varování
?Cena btc uváděná na iDnesu není vždy aktuální. Nevím odkud iDnes.cz přebírá cenu bitcoinu a jak často ji aktualizuje. V tomto okamžiku uvádí cenu 119 089 Kč, zatímco spolehlivé specializované portály jako CryptoSvet.cz a cryptocompare.com uvádějí cenu 143 943 Kč. To je hodně velký rozdíl.
Dodatek 24.11.2017 8:30
???Kurz bitcoinu na hlavní stránce iDnes.cz zmizel a byl nahrazen kurzem švýcarského franku. Stále však zůstává, žepokud na hlavní stránce kliknete nahoře na Další, pak na Finance, pak na Kurzy a pak u bitcoinu na vývoj kurzu, tak dostanete cenu bitcoinu v korunách a vývoj kurzu bitcoinu za poslední měsíc.

 

Autor: Jaroslav Chudáček | středa 25.10.2017 13:23 | karma článku: 20,07 | přečteno: 604x