Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím, že Gary Lineker dnes spí docela dobře :-)R^

England ⚽⚽⚽⚽

Columbia ⚽⚽⚽

0 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu a komentář. :-)

0 0
možnosti
Foto

Pro Němce je Rusko asi skutečně prokletá země, viz

Skutečnost ovšem byla taková, že se Němci ve čtvrtek v poledne vydali do vlasti. Už na letišti Vnukovo nabralo jejich letadlo hodinu zpoždění kvůli rozbitému zařízení na nakládání zavazadel. Během letu navíc nefungovaly toalety v polovině letadla.

Zdroj: https://fotbal.idnes.cz/fotbalove-ms-nemecko-vyrazeni-ve-skupine-f1c-/ms-fotbal-2018.aspx?c=A180628_200633_ms-fotbal-2018_ald

Karma je karma, tu je třeba správným způsobem zpracovat e ne jí vzdorovat.

0 0
možnosti
Foto

Zapomněl jsem na konec citátu z iDnes.cz vložit toto

Což bylo pro šampionát, kde Němcům nefungovalo takřka nic, vlastně symbolické.

Zdroj: https://fotbal.idnes.cz/fotbalove-ms-nemecko-vyrazeni-ve-skupine-f1c-/ms-fotbal-2018.aspx?c=A180628_200633_ms-fotbal-2018_ald

0 0
možnosti
JJ

J64i95ř80í 32J93a82n30d67a

28. 6. 2018 21:49

Zase oceňuji, že někteří němci mají smysl pro černý humor. Jak jsem četl v německých novinách, tak jeden fanoušek který tam byl s vnukem, tak po zápase povídá plačícímu vnukovi:

"Ber to tak, že tohle je ta největší katastrofa v dějinách německé fotbalu. A my měli to štěstí, že jsme byli u toho".

1 0
možnosti
Foto

:-)

Ačkoliv se o Němcích říká, že smysl pro humor nemají, tak si dle mne někdy dovedou dělat legraci sami ze sebe.

Satirický server Der Postillon pojal úterní krach s nadsázkou a pod snímkem národního týmu zveřejnil text: „To tu ještě nebylo: 29 německých občanů žádá v Rusku o azyl. V následujících dnech budou ruské azylové úřady prošetřovat, zda se tato skupina opravdu stala ve své vlasti pronásledovanou menšinou.“

Zdroj: https://fotbal.idnes.cz/fotbalove-ms-nemecko-vyrazeni-ve-skupine-f1c-/ms-fotbal-2018.aspx?c=A180628_200633_ms-fotbal-2018_ald

:-)

0 0
možnosti
Foto

Děkuji všem za návštěvu a příspěvky do diskuse. R^:-)

0 0
možnosti
Foto

I65v13a76n 45M80a34r25e67k

28. 6. 2018 14:15

Cituji. . . . ."Mají přehnaný smysl pro disciplínu", no to možná mají, ale ztratili zároveň s tím i pud sebezáchovy, a není to poprvé . ;-( Rv

3 0
možnosti
TP

T68o70m90á65š 87P98í27c28l

28. 6. 2018 12:38

Chudáci němečtí fotbalisté. Až se vrátí domů, tak je Erdogan pověsí... EU;-DEU

0 0
možnosti

Jaroslave, moc pěkně napsané. Tak, jak to dopadlo, je to spravedlivé. Ano, Němci jsou nadřazení. A proto si zaslouží, že dostali "lekci", aby poznali, co to je pokora. Jejich výkon na šampionátu byl průměrný, ne-li mizerný.

4 4
možnosti
OF

Nie jest źle. Jest wręcz wspaniale. Sąsiadowi krowa też zdechła.

2 0
možnosti
Foto

My Češi jsme menší národ a tak nám zcela stačí, když sousedovi chcípne koza.

9 1
možnosti
Foto

Němci jsou příslovečně namyšlení. To byl ostatně jeden z důvodů, proč jsem se v r. 1969 vracel do Husákovského Československa. I když má člověk bílou pleť jako rodilý Němec, stejně vždy poznají, že je cizinec.

Přízvuku se totiž člověk jen tak nezbaví, protože vlastně neslyší, co říká špatně a co by měl opravit. U nás také žijí lidé desítky let a přesto je na jejich řeči ihned poznat, že nejsou rodilí Češi.

Ale konec vzdychů a povzdechů. Pamatuji se na rok 1976. To Němci nevypadli ve skupině, ale prohráli s námi na ME v Bělehradě. Vítězství završil Tonda Panenka zesměšněním německého gólmana dloubákem.

A krátce na to přijel z Německa do Prahy "kamarád kamaráda", kterého jsem předtím nikdy neviděl. Vzali jsme ho na pivo na roh Rybalkovy ulice a tam jsme si z toho německého mladíka dělali krutou legraci.

Ten dodatek sem ani moc nepatří, ale napíši to. Ten člověk byl elektronik a byl zaměstnán na lodi převážející zkapalněný plyn. A tak jak jeho plat, tak i jeho auto byly pro nás v nepředstavitelných výšinách. Něco Němci prostě umí.

4 2
možnosti
JV

J44i36r91i 19V58r58a39b58e52c

28. 6. 2018 11:33

Co za konina !Proto se k nim žene celý svět i když se jinde vydělává víc.

Ale dobře jste udělal. Vy pasujete jen do česka.

1 1
možnosti
PK

I když špičky vydělávají velké peníze, tak "studovat" na a dělat gladiátora už bílé chlapce moc neláká. V malém je to i v Česku, ve velkém v takové Francii. Je jiná doba než za Beckenbauera či Rummenige-ho.

5 0
možnosti
Foto

Souhlasím.

Sport mám rád, jak se dívat na špičkový profesionální sport, tak sám rekreačně sportovat. Je mi 70 let, tak nyní chodím spíš jen na procházky, dělám Nordic walking a jdu si občas zaplavat.

Špičkový sport se však pod vlivem spousty peněz zvrhl. Vyskytuje se tam doping, velké stresy, spousta zranění z přemáhání sportovců atd. Navíc, člověk musí začít v útlém věku, být na tu disciplínu talentovaný, pro sport mnoho obětovat a ani pak není jistota, že se dostane na takovou úroveň, aby se tím slušně uživil. Jediné, kdy špičkové sportovce chápu a schvaluji jim to, když dělají rádi něco, co je baví, bez přehnaně velkého stresu a mají úspěchy. Příkladem je Ester Ledecká. Je to však jen jejich věc, zda se stresují a přemáhají.

Obdivoval jsem například Martinu Sáblikovou. Nyní se jí však již trochu divím. Dosáhla již dost úspěchů, obětovala sportu hodně a nechápu, že ji ještě baví stále trénovat a jezdit ty závody na ledě dokolečka již léta s téměř stejnými soupeřkami. ;-) Také je vidět, že její organismus to přestává snášet a musí některé závody vynechávat.

Ježdění z kopce, co dělá Ledecká, je alespoň sranda, i když tento sport je také dřina (sjezdař během velmi krátké doby musí vydat fyzicky velkou práci) a může se při něm ještě pořádně vysekat. Kdysi jsem dost lyžoval a tento spor se mi moc líbí, především jej dělat sám aktivně, byť jen rekreačně.

5 0
možnosti