Astrologie se opět potvrdila

Dnes odpoledne bude ve Spojených státech viditelné úplné zatmění Slunce. Dle astrologie to pro tuto zemi na dnešek nevěstí nic dobrého. Den teprve začal a už se to potvrdilo. 

Dnes odpoledne bude ve Spojených státech viditelné úplné zatmění Slunce, viz Reportáž: Zatmění slunce vyhnalo Američany na venkov. Přípravu nepodcenili?. 
Dle astrologie to pro tuto zemi na dnešek nevěstí nic dobrého. Den teprve začal a už se to potvrdilo. Cituji z článku na portálu iDnes.cz:
"Americký válečný torpédoborec se v pondělí ráno místního času srazil nedaleko singapurského přístavu s obchodní lodí. Při nehodě se zranilo pět amerických námořníků, dalších deset se podle agentur AP a AFP pohřešuje."

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/torpedoborec-usa-srazka-lod-singapur-dw3-/zahranicni.aspx?c=A170821_060420_zahranicni_bur

Nevíme podrobnosti této nehody. V diskusi pod článkem však již někteří diskutéři hýří svými názory. Nejvíce mne překvapil názor, že nejde o nehodu, ale o projev studené války Číny se Spojenými státy. V tomto současném podivném světě by mne však už nic asi nemělo překvapit. Obzvláště když k srážce došlo v malajských vodách Jihočínského moře. 
Tento článek o astrologii jsem dal do blogerské rubriky věda, jak je zde zvykem, i když se mi to nelíbí. 
?PS. Pro jistotu dodávám, že to opětovné potvrzení astrologie nemyslím zcela vážně. Astrologii beru s velkou rezervou, i když jako agnostik nevylučuji, že na ní něco pravdy být může. 

 

 

Autor: Jaroslav Chudáček | pondělí 21.8.2017 9:27 | karma článku: 20,21 | přečteno: 790x
  • Další články autora

Jaroslav Chudáček

Pivní test na COVID-19

4.1.2022 v 15:17 | Karma: 27,33

Jaroslav Chudáček

Starý dobrý Miloš Zeman

6.11.2021 v 14:33 | Karma: 29,75