Diskuse

Proč?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ja jsem diskuzi ani clanek necetla ( i kdyz mi lecos doslo ), ale Vy jste to napsal moc hezky R^ :-)

0 0
možnosti

Asi takhle - u zcela neznámého člověka platí to, co píšete. Člověk se může rozhodnout, zda pomůže, aniž by nějak řešil, zda je dotyčný skutečně v nouzi. Ovšem blogerka, o které se ví, že platí v Praze dvacet tisíc za nájem a která se v diskusích mnohdy projevuje sebevědomě až arogantně, k takovým zcela neznámým lidem, o kterých píšete, zcela určitě  n e p a t ř í.

6 0
možnosti

Pardon za to několikrát zopakované "zcela".

1 0
možnosti
Foto

Co na to říct? Další novej prostor pro pobíhání dokola.;-)

5 0
možnosti
Foto

Diskusi kolem Lenky jsem nechal plavat před Silvestrem. V článku jsem v podstatě sesumíroval svůj pohled vyjádřený rozkouskovaně v různých příspěvcích. Nejde jen o tento jediný případ, spíš si říkám, že na žádosti Lenky není nic špatného a podle toho se k ní snažím stavět. 

Ač jindy jsem spíš proti stížnostem na diskutéry, tady se někteří předvedli opravdu jako hyeny. Proto jsem měl potřebu se vyjádřit.

Jinde jsem se dočetl o 53 podvedených. Já se tak necítím a ať už je Lenka jakákoliv, přeji jí ať si užije dobrého sluchu.

2 1
možnosti

Tak každej má žaludek na něco jiného, já například mám po druhé transplantaci ledviny, která mně pracuje sice už ne tak dobře, ale pracuje, hluchej jsem jako ta paní, tinitus mám také, k tomu hypertenzi, žloutenku C. Vzhledem k medikaci u transplantace jsem před lety onemocněl rakovinou, teď už se blížím k momentu kdy pro mě nebude žádná léčba. Mám tedy založit blog a fňuk, fňuk tady mám č.ú. přispějte mně? Dále je zajímavé, že článek se objevil na serveru defense, kde paní LBB také čile chatovala. No a ty fotky jako důkaz, hm v dnešní době nafotit tak hrůzné fotky je umění!

2 0
možnosti
Foto

No, rozhodně bych vás za to neodsuzoval a nenavážel se do vás, že si jistě stejně za všechno můžete sám.

3 1
možnosti

Autore, máte svou pravdu, někdy jsou štvanice na lidi na blozích dost na hraně.

ALe v čem s vími nemohu souhlasit, je pohled na příspěvky této konkrétní bloggerky, v době, kdy Evropa začíná prohrávat boj s násilným přistěhovalectvím jiné, agresivní muslimské hordy, jsou články o výhodách sňatků s muslimy a o tom, jak je tam vše fajn a tady je to špatné - velice nebezpečné.

Myslím si také, že žádost o příspěvek na sluchadla bylo žebrání na netu, ale kdo chtěl, ten dal a tím je to vyřešené, dál bych to nerozebírala. A pokud paní zase slyší, tak to je bonus a k něčemu dobrému to posloužilo. Pustila bych to z hlavy.

Ale to, co napsala paní Kolajová jinde, je svatá pravda: "Dospělý člověk, který se rozhodne blogovat, by si měl uvědomit pro a proti a vždycky se ukáže jeho povaha a dle té se odvíjí jeho blogová kariéra. Blog není terapie - to by měli admini dodat do kodexu, protože spousta lidí zde má pocit, že si léčí psaním neduhy, opak je pravdou.."

Co se týče žebrání obecně, já sama nemohu zapomenout na mladou feťačku, která mě prosila v hlubokém mraze o stovku na jídlo a já jsem...ji peníze dala i s tím, že to jistě na jídlo nebylo, ale při představě, že by tak prosilo cizí lidi moje dítě, jsem nedokázala moralizovat...nějraději bych tehdy udělala zázrak,kdyby to šlo...

6 0
možnosti
Foto

R^ Vy si to tu ale schytáte, pane! ;-)

1 2
možnosti

Očividně byste si to přál, abyste si zase sám mohl hrát na morální autoritu, jak to máte rád, ale domnívám se, že máte tentokrát smůlu...:-/

2 0
možnosti

Vaše teorie o zbabělosti diskutujících by mohla dávat smysl, pokud by byla pravdivá. Ona paní Bouchňáková se totiž v diskusích sama stavěla do role sebevědomé a silné osobnosti, která s nesouhlasícími diskutujícími vyloženě pohrdá. Četl jste někdy její diskuse? Asi těžko. Jinak byste věci viděl jinak. Tolik arogance a absence jakékoliv pokory se na zdejších blozích vidělo jen zřídka. Za reakce diskutujících si tak mohla jen a jen sama. Zatím to vypadá, že má snahu svou komunikaci s nimi v diskusích zlepšit, včera se hodně snažila. Tak snad jí to vydrží i nadále.

4 0
možnosti
Foto

Četl jsem některé její články a rovněž některé diskuse. Z vlastní zkušenosti vím, jak snadno se vyprovokuje psychicky labilní člověk k neadekvátní reakci. A taky jak často třeba mění svá stanoviska. Takový člověk se stává snadným cílem oněch zbabělců, o kterých byla řeč.

6 1
možnosti

Líbí se mi Váš článek.

Co se týče paní Lenky - nemám názor, protože jsem její články nečetla, ani jsem nezaregistrovala prosbu o peníze, ale určitě bych nepřispěla.

Za sebe - nepřispívám nadacím ani nereaguji na prosby na netu a podobné věci. Udělala jsem pouze jedinou výjimku, když ještě žila paní Zdena Frýbová, tak jsem přispívala nadaci Robin. Důvěřovala jsem jí totiž.

Žebráci ke mně chodí často, přispěju vždy. Neřeším, co si za to koupí, ale kdybych měla po ruce čerstvé jídlo, dala bych jim raději to, než peníze. Takhle tuším, že si za to koupí alkohol, přesto jim pokaždé něco dám.

Ale nesnáším bližší osobní kontakt. Jednou před Sparem ke mně přišel člověk. Beze slova vytáhl nahoru triko a ukázal mi kolostomii. Udělalo se mi špatně a  kdyby zůstal jen u žádosti o peníze, dala bych mu víc.

Nebo jsem stála na semaforu, nějaký člověk ťukal na okýnko tak dlouho, až jsem ho nakonec otevřela. Neřekl nic, podal mi papírek s nějakou fixou. Stálo na něm, že je hluchoněmý, nemá peníze a ať si kupím tu fixu za 30 Kč. Dala jsem mu 30 Kč a fixu mu vrátila, ale příště nedám nic. Docela mi připadalo za hranou, že obchází auta stojící na červenou.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji. Že byste nepřispěla, je v pořádku. Je to každého volba. Mně vadilo to lustrování autorky.

2 1
možnosti

Vidím to zcela stejně jako Vy, ale nejsem si jist, jestli je rozumné to celé znovu rozdmýchávat.

3 0
možnosti
Foto

Napsal jsem svůj pohled a nemíním nic rozdmýchávat. Už jsem zjistil, že se vesele rozdmýchává dál jinde. Tímto článkem je pro mně již celá záležitost uzavřena.

2 1
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Relativně svobodný člověk.