Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Naprosto logická úvaha. R^

4 0
možnosti
Foto

Vaše hodnocení mně překvapuje a o to víc těší. Děkuji.

0 0
možnosti
JD

podnikatelé že méně čerpají??? na to ste přišel prosím jak? jasně, stokrát omletá dovolená (tu ale neposkytuje stát, ale zaměstnavatel a musí mu na ni zaměstnanci vydělat). Ale copak živnostníci nemají děti, které chodí do školy a stát za ně platí zdravotní pojištění? nemají rodiče, kteří pobírají důchod a za které stát platí pojištění? Nečerpají služby policie, hasičů, armády, justice...prostě státu jako celku?

3 8
možnosti
Foto

Tuhle Mládkovu hru já s vámi hrát nehodlám. Musíte si najít někoho jiného. Pokud se nemůžete dočkat až budete oholen, tak vám poradím. Za týden je zde termín pro zaplacení daní. Můžete na ty parazity přispět i dobrovolně. To vám nikdo nezakáže. A pokud souhlasíte s tím, co hlásají oranžády o nepoměru odvodů, zkuste se jich někdy zeptat proč ten nepoměr neřeší tím, že zaměstnancům uleví od finanční zátěže. Jejich řešení totiž nakonec přispěje jen k tomu, že ubude opět podnikatelů ochotných někoho zaměstnávat. Až se díky tomu octnete na úřadu práce, zkuste si uvědomit, že tím skutečným viníkem není zlý podnikatel, ale ti, kteří jej k propuštění zaměstnanců dohnali.

8 1
možnosti
Foto

Pane, jsem rád, že jste do toho nakonec šel... ;-)

2 0
možnosti
Foto

Inu to víte. Když mně vaši oblíbenci napráskali a dosáhli toho, že mi zakázali diskutovat, tak to jinak dopadnout nemohlo. 

No, teď ještě abych vás sesadil z toho trůnu. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Relativně svobodný člověk.