Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tomáš Háp

9. 3. 2008 22:19
Český lev - OK

1. Lvů je opravdu trochu moc. Cenu si však české filmy bezpochyby zaslouží.

2. Lanďák není ani tak senilní, jako zahořklý.

3. Slepý klavírista byl skvělý.

4. Dušek byl jako vždy brilantní a je samozřejmé, že jeho humor není pro komunální většinu humorem, a ve většině případů tato většina není schopna jeho projev pojmenovat. Odpovídá to klasickému rozdělení skladby obyvatelstva: 20% - méně bystří, 60% - standart a 20% nadstandartně obdarovaní od pána Boha (lidé, kteří pro nás vymýšlejí léky, rychlejší počítače, posílají rakety do vesmíru atd.)

5. Celkový dojem - výborný a originální. Ostatní musejí vzít za vděk Oscary, Ceny MTV atd.

0 0
možnosti

xpolix

7. 3. 2008 12:41
nudné estrády

na tyhle nudné estrády nekoukám, takže pro mě bylo nejlepší z Českého lva reklamní upoutávka s Aňou a Taťánou ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Jan Vrana

5. 3. 2008 18:39
Pro nekoho vtipne

Prekvapuje me, kolika lidem pripadaji podobne  akce vtipne. Mne tedy ne. Nepovazuji se ani za nejak zvlastniho suchoprda, ani za absolutne nedovtipneho cloveka. Presto se nesmeji humoru panu Duska ani tomu jeho pricmrndavaci, i kdyz vim, co ma byt na jejich scenkach vtipne. Podle meho nazoru vznikla samostatna subkultura lidi, kteri se vzajemne bavi, chvali, dotuji, pisi na sebe oslavne recenze a udeluji si vzajemne ceny. Pokud se citi ohrozeni, spolecne stavkuji. Jsou mezi nimi i nekteri docela dobri herci, ale spise na jedno pouziti, nebot dovedou hrat jen sami sebe. To vsechno by mi nevadilo, kdyby to delali za sve a netahali do toho statni organy a statni subvence. Tim se my, kterym se to nelibi, stavame nedobrovolnymi spolutvurci teto trapne maskarady.

0 0
možnosti

Jirka

5. 3. 2008 20:47
Re: Pro nekoho vtipne

To, o čem píšete, má jeden základní a velice smutný podtext.A sice, že podobné trachtace nedotujeme jen  my, současní daňoví poplatníci, ale bohužel, díky nastavenému systému, i naše příští generace.Takže  proudem tekoucí whisky na Vachler Lvích bakchanáliích budou za nás platit i naše děti, za pochvalného mručení nadnárodních bankéřů, kteří zadlužení našeho státně zkorumpovaného státečku zdatně podporují, jak se dá.A teprve až to tady krachne, jako v Argentině, neboť žádný , a tedy ani státní, dluh neroste do nebe, bude po Lvech, ale asi i po nás, bohužel, nebo bohudík?[>-];-€

0 0
možnosti
SM

stará matka

5. 3. 2008 14:45
Landovský

Promiňte, ale asi jste nepochopil vtip... Vybavuje se mi scéna z filmu Nejistá sezona, kdy se paní z kulturní komise ptá Svěráka a Smoljaka, proč uvádí tak dlouhý výčet čísel, když popisují počasí jistého dne, protože to přece nemůže nikoho bavit... Snad jste ten film viděl... Ona naprosto nepochopila vtip a oba pánové v tu chvíli pocítili beznaděj, jak to téhle osobě vysvětlit... Vysvětlujte vtip a on přestane být vtipem...Suchare (promiňte). Tomuto ročníku předávání Lvů tleskám, byl v tom vtip.

0 0
možnosti
KS

Harry

5. 3. 2008 9:41
Ano, chyby tam určitě byly,

ale nazývat to ostudou se mi zdá dosti přehnané. Na našich televizních stanicích jsem už viděl i řadu horších pořadů.

0 0
možnosti

opposite

4. 3. 2008 14:54
jdete nekam

nevim jak vy, ale ten ceremonial byl zdaleka nejlepsi, jak jsem mohl za celou historii Lvu videt, to ze se autor v podstate posmiva lidem, kteri zde vystupovali, to je na me trochu moc.

Adame Chromy, az budete umet vsechno to co predvedli ti postizeni lide v cele se slepym talentovanym klaviristou, pak se muzete chvastat...zatim radeji budte ticho - jste velmi trpany!

0 0
možnosti

Adam

4. 3. 2008 15:07
Re: jdete nekam

Po několikáté opakuji, že slepému klavíristovi se nikde neposmívám...spíše ho lituji, kam byl zavlečen...a nemyslim si, že když někdo vyjádří svůj názor, musí být hned "trpany".

0 0
možnosti

Jóžin z bážin

3. 3. 2008 13:10
Sláva!!!

Opět jsem ušetřil dvě hodiny života tím, že jsem se na TV nedíval!

0 0
možnosti
KD

gonzaga

3. 3. 2008 12:16
KK

Když se koukáte na Kvasku, tak se nedivím, že se Vám Český lev nelíbíl.:-/

0 0
možnosti

Martina

3. 3. 2008 11:21
RE:Neuroza?

Příspěvku pana Krále tleskám, naprosto trefné!

0 0
možnosti

Pavel

3. 3. 2008 11:25
Re: RE:Neuroza?

I já bych zatleskal, kdybych byl Králův podřízený.

0 0
možnosti