Pan Pandur

Včerejší Mf Dnes s datem 18. 2. 2010 přinesla šokující zjištění, že nákup obrněných transportérů Pandur zřejmě doprovázela masivní korupce napříč politickým spektrem. Díky práci Janka Kroupy je teď alespoň jasné, že se bude točit nová česká pohádka z Panudřiny skříňky „Jak koloťuk ke svému štěstí přišel.“ Jen hlavním hrdinou už nebude oblíbený hloupý Honza, ale Standa.

Rozhodl jsem se připojit k panu Fürstovi, http://vlastikfurst.blog.idnes.cz/c/124257/Co-takhle-jeden-den-bez-Paroubka-a-Topolanka.html, a dívat se na věci pokud možno pozitivně. Mám čtyři závěry:

  1. Děkuji Jankovi Kroupovi a celému jeho týmu za obrovskou odvahu se do případu pustit.
  2. Děkuji panu Paroubkovi za vůli vytvořit parlamentní vyšetřovací komisi, která bude mít asi takovou relevanci jako kašpárkové divadlo v Horní Lhotě. Z pořízených dokumentů je zřejmé, že mezi zúčastněnými zobaly jsou obě největší politické strany, takže takový nápad je pouhé kalení vody a oblbovaní oblbeníhodných voličů. Nicméně čeká nás řetěz dávno ohraných scének na téma: „Nepamatuji se, že bych s někým jednal. Určitě. Tedy myslím, že ne.“
  3. Kdyby si všichni ti pánové, co figurují v podobných korupčních kauzách typu Pandur, Grippen a další, pořídili byt třeba na Floridě, jako to udělal náš pohádkový hrdina a chtěli se tam natrvalo i s rodinami usadit, myslím, že by to za ty miliardy stálo. Jistě by nám tu nechyběli.
  4. Nám všem přeji, ať ty nakoupené krámy v klidu reziví ve skladech nikdy nepoužité.

 

Pěkné páteční ráno všem.

Autor: Vladislav Chrastný | pátek 19.2.2010 7:30 | karma článku: 28,80 | přečteno: 1733x
  • Další články autora

Vladislav Chrastný

Král Jezevec

24.3.2020 v 13:10 | Karma: 13,47

Vladislav Chrastný

Král hulvátů

2.11.2014 v 20:05 | Karma: 38,96