Diskuse

Margarita

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

jeli.man

25. 1. 2010 11:24
Take gratulace,

protoze napsat recept na pizzu a tim nadzvednout ze zidli tolik hloupejch ideologu z lidoveho domu a odstartovat tim jejich histerii to tu jeste nebylo... ;-D

0 0
možnosti
Y

Yoachim

4. 11. 2009 9:47
Gratuluji autorovi

Dát u nás dítěti jméno tak exotické až je to hloupé, může jen nafoukaný trouba a nemyslím si, že je v řadě politiků jediný. Předstírat tímto článkem něco jiného než záměr někoho zesměšnit je primitivní, zejména když samotné dítě za to nemůže.Když si autor přečte jednotlivé příspěvky do diskuze, jistě dokáže sám posoudit jaká kategorie lidí a na jaké úrovni reaguje.Vtipem rozhodně autor vyzbrojen není i když si to jitě myslí. Ať se cítíte dobře v této společnosti.Gratuluji.

0 0
možnosti
VC

Ahenobarbus

4. 11. 2009 9:54
Re: Gratuluji autorovi

Bohužel Vás zklamu, jsem přesvědčený o tom, že nejsem vůbec vtipný. Článek je v rubrice Ostatní, nikoli Politika, čili tu jde skutečně o recept na pizzu. Asi jste příliš hloubavý a za vším hledáte spiknutí. Doporučuji Vám ten recept vyzkoušet. Opravdu je to skvělé, uvidíte, že Vám pizza povede. Nechte si chutnat.

0 0
možnosti
VJ

velký jarda

4. 11. 2009 8:36
Pizza Paroubek

ale fujtajbl.

0 0
možnosti
WS

wandering star

4. 11. 2009 7:07
Margaritu si objednáváme po džbánech

Může být s limetou a solí, ale skvělá je i sladká verze třeba s jahodami - nejradši mám malinovou.

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

4. 11. 2009 7:03
Je třeba si dávat pozor při výběru Margarity,

Člověk ji zkonzumuje a může být buďto labužník a nebo kanibal. Ale díky za recept. Tuhle Margaritu určitě vyzkouším.

0 0
možnosti
W

Wendolene

3. 11. 2009 22:55
Recept na pizzu, dobre

A kdy bude recept na dalsi margaritu, tentokrat z tequily?;-D

0 0
možnosti
VC

Ahenobarbus

4. 11. 2009 7:33
Re: Recept na pizzu, dobre

Bohuzel, míchané nápoje neumím:-)

0 0
možnosti
KT

Ježikača

3. 11. 2009 22:46
děkuji za poučení

a doporučuji zkusit i pec chalupářskou. synek je pizzožrout, máme nahobleno. kupujeme patřičnou mouku, ale zdobíme dle nálady. možná dáváme míň oleje. hlavně jsem ale nikdy nezkusila nechat si těsto na další dny. ráda vyzkouším.

0 0
možnosti
VC

Ahenobarbus

4. 11. 2009 7:35
Re: děkuji za poučení

Čerstvé těsto není ono, trhá se, není tak vláčné a křupavé po upečení. Určitě v lednici minimálně 24, raději dva dny a jde o to, přesně dodržet poměr všech ingrediencí. Když děláte jen jednu či dvě, težko se odvažuje potřebné množství droždí. Je opravdu malé. Těsto má kynout pomalu a dlouho. Hodně štěstí!

0 0
možnosti

vodní želva

3. 11. 2009 22:25
Tak nic.

V žádném případě nejsem příznivcem ČSSD ani Paroubka, ale dle reakcí bych řekl, že tento článek je dost tupoučký.

0 0
možnosti