Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
WS

wandering star

13. 10. 2009 22:35
A já chci s kočárkem tam, kde mě nechtějí!

A chci a chci a chci! Buhééééé!

0 0
možnosti
E

elu

30. 7. 2009 12:31
Pane Chrastný,

doporučuji Vám otevřít si svoji vlastní cukrárnu s dětským koutkem a stím, že maminky s kočárky vítáte s otevřenou náručí. Třeba potom změníte názor.

0 0
možnosti
VC

Ahenobarbus

14. 9. 2009 15:12
Re: Pane Chrastný,

Vážený pane nebo paní,

pokud se někdy podíváte do cukrárny nebo kavárny, zjistíte, že devadesát procent všech zákazníků jsou ženy v důchodovém věku nebo ženy na mateřeské. Bohužel se nespecializuji na obor pohostinství, jinak Vás mohu ujistit o tom, že v mém podniku by byl každý host vítaným hostem.

Přeji pěkný den. V. Ch.

0 0
možnosti
E

elu

29. 7. 2009 12:04
rada

Pane Chrastný, doporučuji Vám otevřít si vlastní cukrárnu s dětským koutkem a s tím, že maminky s kočárky výtáte s otevřenou náručí;-). Třeba potom změníte názor.:-)

0 0
možnosti
MK

abcd1234

18. 5. 2009 10:29
Lepší než článek je diskuze

Tedy tolik rozhořčených vět kvůli tomu,že autora článku nepustili s kočárkem do cukrárny,to bych nečekala.Milý autore,přála bych Vám zažít dobu,kdy se třeba narodil můj syn(1984).To nás s kočárkem nepustili nikam,a taky jsme to přežili.Možná by bylo jednoduší koupit si zákusky sebou a kafe si uvařit doma.A pokud jste někde v jiném městě a nenajdete vhodnou cukrárnu,tak to asi budete muset vydržet bez kafe.

Nepřeji Vám žádné větší problémy,působíte trošku cholericky,ale pokud byste někdy soukromě podnikal,třeba zrovna v pohostinství,určitě byste měl stanoveny nějaké podmínky.O tom obchod je.Tak nefňukejte nad jedním kafem,buďte vstřícnější a mějte se.Milena :-)

0 0
možnosti
VC

Ahenobarbus

14. 9. 2009 15:08
Re: Lepší než článek je diskuze

Paní Mileno,

problém nestojí na jednom kafi, ač to možná pro Vás tak vyznívá. Problém je v úrovni pohostinství v ČR, což pozná každý, kdo aspoň na chvíli zavítá někam za hranice naší země, blíž k civilizovanému světu. A víte proč je pohostinství tak málo kvalitní? Proč se personál chová k hostům nepřípustně, proč se vaří nekvalitní jídla na základě konveniencí (svíčková z prášku)? Protože dámy jako Vy se spokojí se zákusky z papíru doma a k tomu truka z hrnku. Prosím, když to Vám nevadí, neraďte druhým, ať žerou z papíru též. Kdyby všichni milá paní Mileno chtěli kvalitu, kvalita by byla.

Děkuji Vám za reakci. S pozdravem V. Ch.

0 0
možnosti
VC

Ahenobarbus

16. 3. 2009 7:25
Fajn

pokud jsou argumenty diskutujících pravdivé, proč platí pouze místně? V našem městě normálně chodím s kočárkem všude a nikdy se mi nestalo, že mě někdo vyhodil. Proč to tedy není stejné v Č Třebové? Jaký pro to máte argument? A potom, nebylo by jednodušší, kdyby si ta část z Vás, která si myslí, že kočárky patří jen na ulici, nemohla založit svou vlastní cukrárnu a na dveře si tam napsat kdo všechno k Vám nesmí, z koho je Vám dále blbě. Myslím, že by to byl docela slušný seznam. A právo na to přece máte, nebo ne?

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

16. 3. 2009 7:29
Re: Fajn

jiste ... ja nevidim jediny duvod, proc by si majitel toho ktereho podniku nemohl svobodne rozhodnout, na jakou klientelu se hodla orientovat, jaky jidlo a piti hodla podavat, jakou hudbu hodla poustet svym zakaznikum, jake dalsi legalni cinnosti (napr. koureni) bude ve svem podniku tolerovat ... pokud se takovy majitel rozhodne spatne, zrejme zkrachuje ... a dobre mu tak. pokud se rozhodne spravne ... zrejme bude prosperovat, a dobre mu tak.

0 0
možnosti
JD

gagaryn

16. 3. 2009 7:02
***

to jsou už všude nekuřácké kavárny? Pokud na dveřích není cedule, že se tam nekouří tak tam snad s kočárkem nikdo nepojede.

0 0
možnosti
HN

handour

15. 3. 2009 23:58
Jsem taky matka II.

Takže suma sumárum..paní majitelka byla posluhovačkou několika maminkám,které zabraly pro sebe a své děti celou kavárnu na několik hodin,když odpoledne matky zvedly své zadky, zaplatily každá jednu kávu a hrubě majitelce oznámily,že jsou nespokojené s kvalitou a množstvím hraček...zanechaly v kavárně neuvěřitelnou spoušt...Ještě se divíte cedulce s přeškrtnutým kočárkem?Já ne.Chci si svou kávu vychutnat v klidu, v rozhovoru s milou osobou nebo s novinami,ale ne za křiku a překřikování matek a dětí.Vy si svou kávu vychutnejte někde na terese,teď s příchodem jara je k tomu nejlepší příležitost, budete na čerstvém vzduchu a Váš kočárek nebude nikomu překážek.Je třeba vyslechnout i snažit se pochopit i druhou stranu a ne hned soudit a nadávat.Ale jako novopočeného otce Vás čeká ještě hodně zkoušek.Jo a víc se usmívejte,vždyť je to fajn bejt tátou :-))

0 0
možnosti
HN

handour

15. 3. 2009 23:50
Jsem taky matka I.

a přesto jsem proti kočárkům v kavárnách a cukrárnách a hned Vám řeknu proč...Když moje dítě bylo v kočárku, kávu jsem si vypila pěkně venku na terese, když  začala ťapat vypít kávu v klidu nehrozilo..:-),tak jsem si ten luxus holt odpustila.Má známá koupila kavárničku v centru v města,která byla oblíbená právě maminkami  kočárky...brzo se na dveřích objevila cedule s přeškrtnutým kočárem i pejskem,absolutně jsem na straně nové paní majitelky.Maminky přijely na celé dopoledne,s kočárky  od bahna zabraly celou kavárnu,děcka se batolila po celé kavárně,personálu pod nohama,mezi hračkami se našly zbytky jídla,občas i posraná plínka...Matky? nejevily zájem o to, že jejich dítka běhají po lokále,pily v klidu jednu svou kávu celé dopoledne a když se se blížil čas oběda...jen louskly prsty,aby paní majitelka ohřála koj.láhev.Kavárna byla jejich,protože pít kávu za řevu dětí bylo...nemožné.

0 0
možnosti
W

Wendolene

15. 3. 2009 23:53
Re: Jsem taky matka I.

R^Vidite, je nas vice;-D

0 0
možnosti
A

apapap11

15. 3. 2009 22:39
rodičovství

 Sama mám dvě děti a vždy mě urážely nápisy, zakazující vstup kočárkům. Zvláště v této tak zlé době, kdy si opravdu nemůže dovolit nechat kočárek s dítětem jen tak někde stát - ale to je na jinou diskusi. Ale svět není černobílý a i já jako ridič vídím chybu i na straně "naší" - několikrát jsem se setkala s páry, kteří si pořídily dítě a ostentativně dávaly najevo světu - podívejte, máme dítě a berte na nás ohledy. Ano, nevíme, jaké měl zkušenosti majitel, když zakázal vstup kočárků, ale sama vím, jak dokáží být někteří rodiče agresivní i při prosbě, jestli mohou s kočárkem kousek popojet. Již z několika vašich článků sálá tento názor - já jsem otec, proto přispívám zadluženému mongolovi, proto se peru za práva rodičů - a co jste děla dříve, kd:-/yž jste to dítě neměl???

0 0
možnosti
VC

Ahenobarbus

16. 3. 2009 6:18
Re: rodičovství

Nezlobte se, ale opravdu tohle je už silná káva. Neperu se za žádná práva rodičů - to je Váš názor a komu přispěju a proč je moje věc a Vám do toho nic není. Vaše právo je moje články nečíst.

Jak už jsem řekl, kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody a přestaňte mě obviňovat z agresivního rodičovství. Naprosto nemáte pravdu. Na shledanou

0 0
možnosti