Je Kočí muž?

V posledních několika dnech se události na politické scéně překotně vyvíjejí. Z despoty a diktátora je náhle oběť, z oběti pak pučista. Mnohý výrok toho kterého či té které je přes noc mystifikací za účelem odhalení konfidentů. Tak se nám ta pohádka nějak zamotává.

Nějak se my, obyčejní plebejci, ztrácíme v tom, kdo je kdo. Hrom aby do toho Kalouska praštil. On začal s tím fíglem mystifikace. Pěkný trik. Teď každý školák, načapán na sousedově švestce, může se hájit mystifikací.

Dnes je čtvrtek. Mám strach pustit počítač. Nepřijde další zvrat v celé kauze? Co když vystoupí ta sympatická blonďatá dáma s prohlášením, že je vlastně muž, předseda véček. Změnou identity chtěl pouze prověřit skálopevnost svých poslanců, třeba pana Petra Skokana, jemuž vědma prozradila, že Petr je z řeckého skála (http://www.novinky.cz/domaci/230726-poslanec-vv-petr-skokan-holcina-se-ve-mne-hodne-spletla.html). Co když předseda véček je vlastně paní Kočí? Jednoduše si to prohodili. Zdá se Vám to přitažené za vlasy? O co více než současný vývoj událostí a prohlášení protagonistů?

Dnes je čtvrtek. Do sobotního rána plné dva dny. Musím se vyhýbat zpravodajství. V sobotu už budu klidný. Chystám se na jarní prohlídku svých včelstev. Tam vše funguje už milióny let jednoduše. Panuje tam řád. Když se náhodou v úle vyskytne mladá královna, ta stará odletí s rojem svých dělnic. Žádné odposlechy nebo nahrávání. Žádná mystifikace. I jiném ohledu je včelstvo záviděníhodným společenstvím. Královna nesbírá pera.

 

Pěkné čtvrteční ráno všem.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladislav Chrastný | čtvrtek 14.4.2011 8:55 | karma článku: 12,41 | přečteno: 1138x
  • Další články autora

Vladislav Chrastný

Král Jezevec

24.3.2020 v 13:10 | Karma: 13,47

Vladislav Chrastný

Král hulvátů

2.11.2014 v 20:05 | Karma: 38,96